19

Анонимен

преди 11 години

ИСТИНАТА Е ЕДНА А ТЯ Е , ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ИМА ДЕРИБЕЙСТВО

18

eeee

преди 11 години

дори аз дето не се занимавам с политика знам за тая подписка на 5000 души...как от Екогласност не знаеха... или нямаха спонсори да съебрът 20 000 лв гаранцията? или финансовите им отчети за последните три години нещо не са наред...всичко е ПРОСТО !!! имаш 20 000 лв., събираш 5000 подписа чрез познати и роднини и ако сте тъкмо регистрирана нова партия няма да имате проблем с финансовите отчети :) елементарно е !!! аз просто нямам 20 000 лв. иначе подписите за 1 месец най-много се събират

17

файтон нищо!

преди 11 години

Добре де, от 2005 г. досега имаха цели 7 години. Къде им е партията? Проблемът явно не е в регистрацията, а това, че са един файтон нищо!

16

Така трябва !!!

преди 11 години

Само чакайте да дойде ред на делата заведени през последните 3..4.. години. Бедна ви е фантазията какво ни чака. Ще трябва заем от МВФ за да има пари за обещетенията.Но пък тази проклета територия трябва да се съди до дупка ! А населяващите я, трябва да умират от глад докато се сетят, че без паве в едната ръка и сопа в другата, няма да има оправия.

15

АНОНИМЕН

преди 11 години

От Екогласност да им пратят малко ***.Аз познавам активисти който тичат с купите по улиците да хранят бездомни кучета ,а в парламента по кого ще тичат като всички са преяли?

14

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

ПУЕРТО РИКО ГЛАСУВА ДА СТАНЕ 51 ЩАТ НА САЩ....КАКВО ЧАКАМЕ...МОЖЕМ ДА СМЕ 52......

13

Мислещ

преди 11 години

Да се обявят всички нови закони от 2005та насам за нищожни, защото са приети от нелегитимен парламент, и да се свикат нови избори! Оставка! Фашисти!

12

УХА

преди 11 години

А сега ако някой се сети да съди държавата,за неща станали през последните три години,ще е чудо нечувано.

11

БС

преди 11 години

Тези от снимката приличат на извратени чичковци....

10

Да, пак!

преди 11 години

Да, пак ни осъдиха...От корумпирани, некомпетентни и безочливи държавни служители : съд, прокуратура, изпълнителна власт - особено полиция- за пореден път ще плаща нещастния българин. Този роб издържа цялата кохорта от хранетутници и техните семейства до девето коляно...в замяна на това те вместо да си гледат работата- крадат, взимат подкупи , нарушават закона и безнаказано дерибействат. И в крайна сметка пак роб ще плаща техните грехове. Докога...т.нар народни представители ще игнорират това ?

9

$

преди 11 години

Поне спасиха Парламента от още лайкучки! Не че сегашните са малко!

8

koko

преди 11 години

"приемането на новите условия за участие в изборите точно преди датата на гласуването може да има ефект на дисквалафикация на формации, които се радват на значителна обществена подкрепа и по този начин да се облагодетелстват политически формации, които вече са на власт "Тук е ключът от палатката!

7

Анонимен

преди 11 години

Ако през дне някои съди държавата няма да ни останат стотинки.

6

Ваня

преди 11 години

май всеки който е тръгнал да съди държавата в страсбург е спечелил делото,на защо трябва всички ние да плащаме за грешките на някои институция,на някои чиновник,на някои ръководен кадър който е взел неправилно решение,защо след това самата ни държава не си дири виновните за осъждането на страната и да дири парите от тях,и б.б. би трябвало да плати едни такива пари

5

Анонимен

преди 11 години

*** си е ***.Много често в османската империя,турци са защитавали българи от българи.доказваме стар исторически факт,че много често злините произлизат от самите нас,затова не трябва да се сърдим и обиждаме от отношението на другите народи срещу българският /не знам как да го нарека/.

4

Анонимен

преди 11 години

Това е начинът тия мишкари "екокрескачи" да получат някаква популярност - а и парички,май!

3

optimist

преди 11 години

ГЕРБ са виновни!

2

Анонимен

преди 11 години

Който не ни е дал под съд,той не ни е осъдил!!!!!!

1

От рекламата

преди 11 години

Ееее, пак ли?