103

Анонимен

преди 11 години

2 000 000 милиона на години ни коства охраната на тоя фъфлещ ***.

102

Balkansky

преди 11 години

Dogan kaza dve izrechenija na miasto i sega nashite politici izprikazvaha tomove gluposti da go komentirat.Javno Dogane ne e ot specialistite po obshti prikazki,govori jasno i tochno.Ima mnogo da se uchat ot nego.Istorijata sashto triabva da e razbirat politicite , a ne da se izmislia i da se zabluzdavat pokolenijata i da se gradi falshiv patriotizam i izmislena gordost

101

Анонимен

преди 11 години

Доган агата да не се притеснява няма да го оставим в тежак момент всеки онбашия или заможен да намери по 10 човека независимо какъв е българин,*** важното е да влизат гласове

100

Стар шумкар

преди 11 години

Всичко това показва, че Сергейчо не го броят за слива в групата в парламента! А как ли е в партията?

99

ПАТРИОТ

преди 11 години

ДОГАН ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА ПОРАДИ ПРЕКАЛЕНО МНОГО НЕИЗВИНЕНИ ОТСЪСТВИЯ!!!!!!!!!!!!!!

98

един дол дренки

преди 11 години

" БСП няма да се включи в подписката на "Атака" за сезиране на Конституционния съд за обявяване на ДПС за противоконституционна партия", категоричен бе бившият коалиционен партньор на Доган. " ГАРВАН ГАРВАНА ОКО НЕ ВАДИ !!!!!

97

ВВВ

преди 11 години

АБЕ ГЕР-ББ СА ПЪТНИЦИ НАРОДА НЕ ГИ ИСКА

96

Анализатор

преди 11 години

А бе Станишев, ти за какъв *** си шеф та да не знаеш защо твойте подчинени са гласували за Марковска.Ку*венските ти номера нямат край,ти никога няма да си истински мъж,а ще се криеш зад някой друг,когато трябва да покажеш защо си лидер.Да вървиш да те *** калинките и не се занимавай с политика повече след като не ти е ясна.

95

Анонимен

преди 11 години

Кога пак на власт бе, Сержо, кога пак на власт?1

94

Анонимен

преди 11 години

Лицемерие след наглост! БСП и ДПС са свързани помежду си като бацил и болест, като мръсотия и смрад, като бяс и зараза, като сводник и ***. Едните да правят критика на другите е най-малкото смешно. България има нужда от излекуване от този рак и неговите метастази.

93

kireza

преди 11 години

Светата САТАНИНСКА ТРОИЦА - Мончо невменяеми,Доган паша и туй нещастно либерастче!!!Разгледайте ги добре,типични сатанински физиономии!!!Господи,прикади ги с тамян и ги прати в родната им катранена родина!!!АМИН

92

мдаа

преди 11 години

Съсело ще се обиди на доги няма да му дава да прави боц -боц............на кого тез бе, *** вмирисано? И биесипе и депесе сте едно , ченге до ченге ,милионер до милионер................руско -турска ***

91

Бай Гуй

преди 11 години

Сергейчо, що не се разкараш, ами се излагаш още пред хората?Не виждаш ли, че си за никъде, щото просто си никой...

90

Анонимен

преди 11 години

Искам управление от профсионалисти-експерти, които да могат да си носят отговорността за това, което правят. И да го правят прозрачно, щото е с нашите пари. Писна ми от аматьори-политици, пикльовци и гейове всякакви, които ми разтягат локуми за "светло бъдеще". Това вече го знаем.

89

Анонимен

преди 11 години

До до 84.БЪЛГАРИН СЪМ.След толкова глупости дето четох е нормално човек да направи правописна грешка! А ти вместо да се заяждаш за една буква проникни в мозъка му,НА ТОЯ МУ ЛОПАТ ДЪСКИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.

88

Анонимен

преди 11 години

Отвратителен демагог! Цялата пасмина БСП, ГЕРБ,ДПС,СДС...всички се махайте и оставете България да поеме глътка въздух. Идете някъде в Уганда или Замбия да крадете.

87

ЩАБ НА ГЕРБ до 104

преди 11 години

Директива от пиар центъра на нашата партия Герб :Всички които са против нашето управление да се наричат "***" , "червени" и "бесепари" Това е нашата защита срещу 90 процента от населението които са срещу нас ! Нищо че ние сме истинските наследници на БКП.1. Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР. Известен с това, че отказва да се деполитизира от редовете на БКП и да захвърли партийната си книжка, поради което е уволнен от деполитизираното МВР. Бодигард на Тодор Живков.2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. Известен с това, че поради невероятния си интелектуален потенциал завършва ВИФ задочно само и само да бъде назначен в структура на ДС.3. Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.4. Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.5. Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.6. Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.7. Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.8. Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.9. Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,10. Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,11. Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.12. Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...Mинистър на регионалното развитие и строителството Лиляна Павлова е внучка на партизанин от бригадата Чавдар, твърдят отлично запознати. Дядо й Георги Павлов е роден в Етрополе и през 44-та г. става партизанин в бригада Чавдар. След това заема високи постове, сред които директор на Химкомбината в Димитровград, член на ЦК на БКП, министър на химията и металургията и председател на комитета за опазване на природната среда. Министър Павлова е кръстена на баба си Лиляна, която е била политическа затворничка през 44 г.Апартаментът на баровския столичен булевард Джеймс Баучер, който министър павлова е посочила в декларацията си пред Сметната палата, е наследство точно от дядото партизанин. В него Георги Павлов е живял до смъртта си преди няколко години, припомнят си съседи.

86

Анонимен

преди 11 години

До КОШМАРЯ кажи как пишеш дълги постове. Да не са ти дали преференции?

85

анонимен

преди 11 години

А нима на изборите за кмет на София ген. Бриго Аспарухов не връчи в края на дебата по телевизията една папка на Бойко Борисов с думите...това, което пише вътре не съм го писал аз. това са твоите задокеански приятели, които пишат за твоето минало... и т.н. Борисов взе папката доста смутен.

84

Анонимен

преди 11 години

До КОШМАРНа тоя клавиатурата му е само с главни букви! Те така са комунистите...