143

до 161

преди 11 години

Защото не е комунист

142

Анонимен

преди 11 години

До МАЯ Предполагам няш предвид Кунева, заащото от към чисто и да обича народа си, нещо не се включва, тя плати с 4 реактора еврокомисарството си.

141

МАЯ

преди 11 години

МОЛЯ, искам съвет за коя партия ще гласуваме,аз предлагам нещо младо ,чисто и да обича народа си

140

Демагогия

преди 11 години

Ами нали Вашата партия е "сава, сава" с ДПС. И как да вярвам, като заедно си пиете кафето.

139

Анонимен

преди 11 години

*** Станишев, а защо досега целуваше *** на Доган?

138

така си е :

преди 11 години

" БСП няма да се включи в подписката на "Атака" за сезиране на Конституционния съд за обявяване на ДПС за противоконституционна партия", категоричен бе бившият коалиционен партньор на Доган. " -----> ГАРВАН ГАРВАНА ОКО НЕ ВАДИ !!!!!

137

Анонимен

преди 11 години

целта на догaн е създаване на суверенна държава както стана с косово." Общност от хора, които твърдят, че правото на самоопределение, на базата на общ етнос, история и култура може да се стреми да установи суверенитета си над региона, като по този начин създаването на националната държава . Тези народи понякога са признати като автономни области , а не като напълно суверенни, независими държави."

136

Анонимен

преди 11 години

О господин Станишев честит празник, що така забравхте.

135

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен dogan i DPS aut ot parlamenta!!!!!!!!

134

дого

преди 11 години

бойко също е наш човек, какво си мислехте че си говори с ердоган в турция.. парите идват оттам и герб е наш проект...

133

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен - работя за вземането на властта, бълхар, т.е. по вариянт 1

132

Анонимен

преди 11 години

До дого togava kakvo pravi6 v Bulgaria , rezniak????

131

Анонимен

преди 11 години

Винаги като видя това лице ми се струва,че виждам министър-председател,мандатоносител,с *** и потури от периода 2005/2009г.

130

Анонимен

преди 11 години

Няма български турци, има българи мюсюлмани. Аман от глупостите и неправилен исказ..

129

дого

преди 11 години

от мизерията в тази държава има три изхода - 1. турците да вземат властта (това е доказано, че работи в продължение на 500 години) - така ще има работа за раята; 2. Терминал 1 на летище София; 3. Терминал 2 на летище София;

128

дого

преди 11 години

доган е изхода от кризата, а турция вашето спасение!!!

127

tanja

преди 11 години

скъпи товарищ станишев,когато правихте тройната коалиция вие и царя знаехте кой е доган ама вие бихте се съюзили и с дявола само и само да докопате кокъла.отвратителен сте.

126

Анонимен

преди 11 години

защо да са краткосрочни мотивите на доган?

125

Анонимен

преди 11 години

До пероПрав си колега!Ако направят и у нас изборите в делничен РАБОТЕН ден, както в "братска" Америка - какъв е проблема? Преди работа, след работа - отиваш и си гласуваш!Никакви екскурзианти! ;)

124

факти,факти,факти

преди 11 години

"Турското национално-освободително движение в България" (ТНОДБ) е нелегална организация на протурски настроени български граждани, съпротивляваща се най-вече с мирни средства, според официално заявеното, на т.нар. Възродителен процес. Организацията е предшественик на ДПС.Kато "неформална" тя цели да огласи провеждащия се у нас "Възродителен процес" зад граница, провежда пропаганда и агитация сред населението по места, организира протести. Основана във Варна юли 1985 г. просъществувала до юни 1986 г. когато е разбита от Държавна сигурност и оглавяващите я са осъдени и вкарани в затвора.[1] Връзките й с единствената протурска терористична група действаща системно тогава в България не са доказани.На учредителното събрание участват Сали Ахмед, Касим Дал и Неджеметин Хак и още двама души, всички от село Дръндар, един от Провадия, двама от Шуменско и единадесет от Толбухински окръг (дн. Добричка област), макар ученик включва се и Рушен Риза станал впоследствие началник на политическия кабинет на Мехмед Дикме.Организацията първоначално е оглавявана от Неджметин Хак, неин идеолог е Ахмед Доган. Бъдещият лидер на ДПС[1] по това време е агент на Държавна сигурност.[2]. Той й налага своята концепсия за ненасилствени форми на борба и разграничаване от тероризма, който организацията принципно не изключва, макар да го счита за крайна мярка.Колкото и да е странно за една противодържавна организация, като се афишира, тя не цели придобиване на автономия или отцепване на територии и присъединяване към Турция, защото счита, че хората, чиито интереси защитава са много по-близки с българите, отколкото с анадолските турци и турската държава. Целите й са възстановяване на арабско-турските имена, ислямски обичаи и изяви на традиционен език и култура и да бъдат признати за малцинство. Не е ясно доколко е използвана от турските и българските служби да прокарване на техните цели.Мястото на Доган в организацията е спорно. Сали Ахмед и Емин Хамди, участници в организацията, твърдят, че той не е сред нейните основатели, а се присъединява към организацията и я оглавява през 1986 г., като по-образован.[3] Според ДПС, по това време той основава нелегална организация във връзка с насилствената смяна на имената на турците в България.[4] През 1992 г. година бившият висш служител на разузнаването Радослав Райков заявява, че Ахмед Доган е внедрен в организацията, а след това е осъден, заедно с други нейни ръководители, за да му бъде изградена легенда с оглед на бъдещо прехвърляне на разузнавателна работа в Турция.[5]Терористите взривили вагона за майки с деца на гара Буново са арестувани в 1987 г., тогава е арестуван и Ахмед Доган и хвърлен в затвора. Той лежи в килия за осъдени на смърт. Дали е вярно, че това е свързано с разследванията по атентатите и той е осъден за атентата както се твърди в някои сайтове [6] няма безспорни данни.