15

Анонимен

преди 11 години

Заради има-няма 200 км. некачествена магистрала Боко си направи политическо харакири !Друг е въпроса,кой включително и той се налапаха от там!

14

до Виктор

преди 11 години

да бе супер беше при Станишев. спрени еврофондове, Доган разпределя порциите, Трактора ръководи службите, Гоце и Марин помилват престъпниците, не ти е било зле

13

Путко Мафани

преди 11 години

Е тоя мазен гей не мога да го гледам,камо ли да гласувам за него!Като гледам на снимката как му се радват старите баби ми се гади!Отврат!

12

Анонимен

преди 11 години

Боко да ходи пак да им се кара !

11

Син

преди 11 години

Не съм комунист, но Станишката е прав в случая. ПРи тях беше къде къде по-добре.. заплатите се вдигаха, даваха се и 13ти заплати всяка година и оставаха пари, които се внасяха в хазната като излишък! Тази дума е табу последните 3 години и за излишъци и дума не може да става. И какво излиза,че предните оставиха на сегашините 8 милиарда, а тия офукаха всичко и не дадоха абсолютно нищо на народа освен асфалт и зали

10

ВИКТОР

преди 11 години

По. време на управлението на С.Станишев, доходите на хората (заплати и пенсии) са увеличавани периодично,покупвателните възможности на обикновения човек бяха на приемливо ниво,финансовите резерви на страната( 8,5 млрд. фискален резерв+1.4 млрд. резерв на НЗОК+1.7 млрд. резерв на Сребърния фонд за пенсии)бяха стабилни, икономиката макар и в криза работеше!!! Какво е положението три години и четири месеца след като ГЕРБ управлява страната: 1.Доходите (заплати и пенсии) са замразени при постоянно скокообразно растящи цени на всички потребителски стоки(електроенергия горива,храни,вода, и др.) и услуги 2. Икономиката е колапс, заради политиката на С.Дянков свързана с неизплащане задълженията към бизнеса от страна на държавата и ликвидиране на хиляди малки и средни фирми Здравеопазването и образованието са в тотален разпад.3.Намаляване с над 450000 работните места и повишаване безработицата особено сред младежите,които масово емигрират. 4.Стопяване на фискалния резерв до критичните 3.5 млрд., национализиране и похарчване незнайно за какво резерва на НЗОК,наред е този от Сребърният фонд .Поради това,че правителството подкрепя контрабандата на цигари ,приходите от данъци намаляват,намалява и приходната част на бюджета и затова посегнаха на спестяванията на хората,чрез 10% данък върху лихвите по депозитите ! 5. СЛЕД КАТО ЗА ТРИ ГОДИНИ ПОХАРЧИ НАТРУПАНИТЕ РЕЗЕРВИ КОИТО НАСЛЕДИ ВОЖДА ОТ БАНКЯ ПРАВИ ЗАЕМ КАКЪВТО НЕ СЕ Е НАЛАГАЛО ДА СЕ ПРАВИ ОТ ДОСТА ГОДИНИ!!!!. Б.БОРИСОВ ПОКАЗВА ЗАВИДЕН ГЬОНСУРАТЛЪК,ВСЯКО СВОЕ БЕЗОБРАЗИЕ РАЗСИПВАЩО СТРАНАТА ИМА НАХАЛСТВОТО ДА ГО ПРЕДСТАВЯ ЗА ,,ГРАНДИОЗЕН УСПЕХ!!!!???.

9

Анонимен

преди 11 години

Какво ти казват от ЕС , когато :1 Им се караш,че са разсипници 2 Когато им натрапваш провален бивш.външен министър за зам.предс.на Евр.Демокр.Партия,а те го отсвирват,като стар чакал3 Когато ти казват поне 4 пъти под форма на доклад,че не ставаш4 Когато международни институции искат да ти разследват крим.минало5 Когато се оплакваш от противника си , а той е лидер на ПЕС6 Когато,казваш,че мразиш БКП,а покрай тебе освен бивши парт.секретари,ченгета и Калинки,друго няма7 Няма толкова място..

8

Герги

преди 11 години

тука Станишев на раздумка с момичета от младежкото БСП

7

Мънго

преди 11 години

Това е предупредителен изстрел в навечерието на избора на нов главен прокурор. Да се има предвид, че не може да се действа абсолютно безнаказано в пробутването на наши хора и верни кучета.

6

Анонимен

преди 11 години

пак скочил Станишев. скачай скачай, кой не скача е ***.ал

5

Анонимен

преди 11 години

Европа ни дава знак,дано го разчетем правилно!И тия не са стока,но и вие изобщо не бяхте!Умните се сещат къде е истината.

4

Глас народен

преди 11 години

Червеното х*не нито е Българин, нито е мъж за да се меси в нашите работи.....

3

Анонимен

преди 11 години

До СДС а кой става ???? другаря КОСТОВ ???? ИЛИ ДРУГАРКАТА КОСТОВА ДЕТО ИЗНЕСЕ ПЛАМА В ЕКС ЮГОСЛАВИЯ ????

2

Били

преди 11 години

УКРАЙНЕЦ , ТОВА ОСТАНА ОТ ЕЛЕКТОРАТА ТИ ...90 ГОДИШНИ БАБИ ...УЧАСТВАЛИ ОЩЕ В БАЛКАНСКАТА ВОЙНА ...ХА ХА ХА

1

СДС

преди 11 години

Бойко не става за нищо, но Съсела не е по-добър. Ако искате промяна гласувайте за Сините.