152

Мнение

преди 11 години

Не разрешавайте да ви ограбят отново чрез тази АЕЦ Построявнето и само ще направи по-богати агентите от ДС и по-бедни всички останали! Срдечни поздрави отUSA Дано да успеете!

151

до дядо от Чехия

преди 11 години

Браво, дядо. Точно така е, но не разбирам част от българите. Глупави ли са, заблудени ли са, не знам. И да не бъдел АЕЦ-а руски. А бре, джаном, ти бъди първо БЪЛГАРОФИЛ, а после русофоб, русофил и какъвто ти дойде на ума.

150

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Много са ми интересни тези от властта ,как ще си позволят да доверят толкова важен въпрос в ръцете на обикновените граждани ?! То на приказки българинът "разбира от всичко" , но хайди да спрем с илюзиите ,че един обикновен човек е дотолкова НА ТИ с ядрената енергетика ,та чак е в състояние да прецени плюсовете и минусите от АЕЦ ! НЕКА ТОВА ДА СЕ РЕШИ ОТ СПЕЦИАЛИСТИ ,КОИТО СА УЧИЛИ СПЕЦИАЛНО ЗА ТЕЗИ НЕЩА ,ЯДРЕНИ ФИЗИЦИ ,КОИТО ДА ОПРЕДЕЛЯТ ПЛЮСОВЕТЕ И ЕКОЛОЗИ ,КОИТО ДА КАЖАТ ЗА МИНУСИТЕ !

149

дядо

преди 11 години

едно време пробутваха на *** лафа койт не скача е червенсега ще намерят друга формулакато намате пари защо плащате зелена енергия а тока от АЕЦА отива за износи после не били *** аеца бил скъп - ще го платите няколко пъти със зелената енергия и няма да го имате

148

Пенсионер

преди 11 години

Русия не може да си позволи да изостави своите протежета в България(които одавна са купени), така, че няма да се очудя, ако частна фирма започне да строи в Белене, която в последствие ще продаде всичко на руска държавна фирма(или на подставена) и така Русия ще запази влияние в България, респ. в ЕС. Друг път няма. Да не се забравя, че ние сме 100% зависими от Русия сега (ядрено гориво,газ, петрол, ядрени отпадъци, оборудване),докато ЕС получава само 20% гориво от Русия.При всички случай печели.

147

НН

преди 11 години

За която партия искате за нея гласувайте-все България ги е родила,но за АЕЦ Белене трябва да се гласува за доброто на България.

146

Малоумен

преди 11 години

Против Белене съм,защото нямам пари да си купя кило сирене а вие другари и другарки ще ме карате атомна централа да строя.Щом искат другарите да си я построят с пари от техния джоб.Защо да страда целия български народ а Станишеф и Офчароф да богатеят.Те и без това са достатъчно богати- такива като тях трябва да са в Белене на прасетата...

145

Анонимен

преди 11 години

Всички започват като десни ,а накрая ги избива лявата резба.

144

Анонимен

преди 11 години

който гласува на референдума - значи е *** и се ***. със станишоф

143

ДО БЪЛГАРИН

преди 11 години

А ти знаеш ли кои фирми наливаха гьола досега и колко получаваха работниците и ,,ПРИБЛИЖЕНИТЕ,,фирми ,защо никой не дава справка кои фирми досега са строили на централата???Още с първата копка започна грабежа ,а докато стане ще останем като Адам и *** за група олигарси и престъпници,използвайки народа като магистрални ***.

142

Българин

преди 11 години

АЕЦ означава работа за хиляди строители и подизпълнители, ниска цена на тока и ЕНЕРГИЙНА НЕЗАВИСИМОСТ. В Европа работят 192 ядрени реактора и нито един не е губещ. Враговете на България искат да ни върнат обратно в средновековието, да живеем в селски колиби без ток, бедни прости и болни. ДА ЖИВЕЕ НОВИЯТ БЪЛГАРСКИ АЕЦ !!!

141

НН

преди 11 години

Послушайте бабите и дядовците. Те са тия, които са живели в по-добро време за България . Очевидци са и свидетелстват за това. Не забравяйте, че те са и тия които обичат децата и внуците си и им желаят доброто. Доверете се на опита. Гласувайте за АЕЦ Белене, за да върви България напред, а не да затъва все повече и повече. Бог да пази България.

140

Анонимен

преди 11 години

Лакумо *** уран с.ре !

139

Никой

преди 11 години

Най-добре да се специализираме като теляци на американците. Може и на турците както е тръгнало. Слушай ГЕРБ и си готви свещи за времето без ток

138

Време е

преди 11 години

за вадене на Тикви и Кратуни

137

ГЕРБЕРАСТ

преди 11 години

ТОВА ЗВУЧИ ГОРДО

136

И аз искам

преди 11 години

от далаверата на Тиквата с женка му. Поне едно поле фотоволтаици. Или поне ТЕЦ Марица 2

135

Герберсти

преди 11 години

*** и всякакви ...-сти, много здраве на цялата ви фамилия

134

Най-умните

преди 11 години

от умните - *** на Костов дето призовават другите да не гласуват хич не ги интересува България- Пъпката е най-пресен пример с вилите на Лазурния бряг. Костов е обвързан с американските ТЕЦ Марицца 1 и 3. Борисов с Карагьозова са си взели банки и полета с фотоволтаици. Останалите балъци да плащат доживот скъпия ток на тия тарикати. Продаваш тока от фотоволтаици-700 лв/МВт , купуваш си от държавата по 120 лв/МВт. Е няма друга такава далавера. По-добре от анфетамини. Законно от държавата

133

RCI

преди 11 години

Хайде да го погледнем и от този ъгъл: когато разговоряш с мен,очакваш някакво ниво на обща култура,на общо възпитание и образование-иначе на различни езици ще говорим и до различни изводи ще стигнем.И това се приема за нормално.Когато говорим за атомна бомба обаче,пропускаме че тази страна(СССР-точно същата е в този случай!),доказано за 95 години клечка за зъби не може да произведе,пропускаме това така важно `общо`ниво!Някой от тези които са `про`може ли смислено да ми го обясни?!