191

Анонимен

преди 11 години

Една малка корекция :)). Исус не се е родил в еврейско семейство, а е Арамеец. Няма нищо общо с евреите. Или по-точно общото е, че те са го разпънали на кръста. Евреите са дошли там от Египет. Където са били роби и са избягали.За това са толкова комлексирана нация, която иска да командва и владее всички. За това всички са обявени за гои или животни.Така избиват робските си комплекси за малоценност.

190

до ястреб

преди 11 години

Ястреб,нищо не е доказано научно.И Христос се е родил в юдейско семейство и Юда,който го е предал.Евреин е който изповядва талмудизъм,демоничната кабала или болшевиките,които уж не били религиозни но се съюзиха с ционистките евреи.КОЕ ОТ ТОВА Е ИЗПОВЯДВАЛ ХИТЛЕР И ЗАЩО ЩЕ КАЖЕ"ЕВРОПА ЩЕ БЪДЕ ИЛИ ХРИСТИЯНСКА ИЛИ БОЛШЕВИШКА"!(от което второто стана).Плюс той излезе от Обществото на народите,издаде държавни пари и за няколко години Германия стана гигант от руините на Версайското ограбване и терор.

189

до 139

преди 11 години

139,кого лъжеш,че Хитлер преследвал християните?Само в северозападна Русия германците отварят 470 затворени християнски църкви и са посрещани като освободители от кървавия болшевизъм,на който западните лидери предадоха Европа.КОЛКО СИНАГОГИ ЗНАЕШ ЗАТВОРЕНИ ОТ БОЛШЕВИКИТЕ?Ленин,част евреин и с активна еврейска съпруга ОПРЕДЕЛЯ СТОТИЦИ ХРИСТИЯНИ ДНЕВНИ КВОТИ ЗА УБИВАНЕ,НО УСПОРЕДНО ИЗДАВА УКАЗ ПРОТИВ АНТИ"СЕМИТИЗМА"(ХАЗАРИТЕ НЕ СА СЕМИТИ).

188

Анонимен

преди 11 години

До Анонименотричат! но продължават да плащат на засегнатите от холокОста!

187

Анонимен

преди 11 години

До Анонименя, то се оказа, че през ВСВ загиналите 20000000 са само германци! хахахахах!!!

186

2

преди 11 години

За това от известен период извършват масирана антигерманска и антиевропейска пропаганда.Ако сте обърнали внимание и под други статии, точно в това направление се задействаха едновременно еврейските пропагандатори.Искат да дескредитират и очернят Германия. Друга причина е, че имат изключително печеливши връзки с Русия. Евреите това не могат да преглътнат.Тази статия трябва леко да ни намекне, колко лоши са Германците. И това се прави леко, за да остане следа в мозъка. Не е директна манипулаци

185

1

преди 11 години

Не забелязвате ли, че тази статия се появява изневиделица, несвързана с нищо.А истината каква е:Германия е стълба на Европа. Тя е пречката ЕС да не е под американски, респективно еврейски контрол. Евреите фалираха САЩ и сега се опитват да се върнат в Европа. Но тя трябва да им е подчинена. Което не се случва. Във валутната и икономическа война не успяват. Германия е пречката.

184

Анонимен

преди 11 години

Коментар 233 не е от фен на Атака, а от евреина. Сега иска да сблъска Атака с ястреба.Ей евреин, що не си гледаш работата в Израел. Толкова ли те е срам да си признаеш, че си евреин. След всички тия коментари, според които, просто нямате място на тази земя, и мен щеше да ме е срам..Просто се махайте от България. САЩ ще се отрече от вас и когато това стане, спокойно ще ви изритаме. Имотите ви ще купуваме на половин цена.

183

666! СУПЕР...

преди 11 години

....БРУТИ ИМАЖИНИ ДЕИ ФИДОСКЯ...!

182

до 227

преди 11 години

Прав си, загиналите евреи са точно от порядъка на 200-250 000. След като руснаците превземат концлагерите, те се сдобиват с цялата документация. Където германците с типичната им педантичност са описвали всичко.И еврейските лъжи светят ярко там. Но политическите игри най-вече на САЩ са изисквали вината на Германия да се преувеличи, което е било сторено.Така щели да се плащат повече контрибуции.

181

за 126

преди 11 години

126,казваш няма да забравиш какво си видял в Аушвиц,не всички сме ходили там ,та не знам и питам,ти видя ли газовите камери?

180

Анонимен

преди 11 години

Ако някой се интересува, може да потърси в гугъл: Какво са направили евреите за България.Ще разберете, че падането ни под турско робство се дължи на евреийска комбинация. И столетия евреите са били финансовите съветници на султана. Той им е дъллжал много пари и така са го контролирали. Много паши са били евреи. Въобще са благоденствали и добре са печелили.А сега еврейския пропагандатор се опитва да се изкарат жертви на турците. Гнусен еврейски лъжец.

179

Анонимен

преди 11 години

Коментари162,163,164,167,168,172,183,185,219 са писани от един евреин:"7 000 000 БЪЛГАРИ СА ИЗБИТИ ПО ВРЕМЕ НА ТУРСКОТО РОБСТВО. ОБЩО 20 МИЛИОНА БАЛКАНСКИ ХРИСТИЯНИ И ЕВРЕИ."Това е писано от еврейския пропагандатор. Лъже най-безсрамно. Евреите искат да се присламчат към българите и да се изкарат пак великомъченици. С това иска да настрои българите срещу турците.Ако ястреба е хванал този път евреина и провокацията му, мога да го поздравя. Съдейки по отсъствието на реакция :)).

178

anoimen

преди 11 години

do 240 (anonimen perko abe ei 66666....)pitai tex...aaide...!!!!!

177

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 206 абе перко- 1.Мерси за аналитичната информация за загиналите германци и 2.Кой им е ВИНОВЕН ??? ....айде...

176

Анонимен

преди 11 години

Бжежински, който обяви:След комунизма, идва ред на православието ! Да ви е честито и НАТО и ЕС и т.н. през-,транс-,зад-, - атлантически съюзи !

175

до 236

преди 11 години

И какъв е проблемът да е**ш ***, вярвам, че не си расист;)П.С.: Не съм 228.

174

Анонимен

преди 11 години

Евреите сега се занимават с мюсулманите,ама не след много време ще се занимават пак с християните,не се релаксирайте много.

173

Анонимен

преди 11 години

Умрял на 94г. Явно голям стрес е преживял на младиниИсторията се пише от победителите

172

до 223

преди 11 години

Само 7 милиона ли? Българите сме били най-малко 700 милиона, когато турците идват тука, че може дори и повече да сме били - към 7 милиарда! Турците трябва да платят за този геноцид! Само АТАКА!