136

до м.с.

преди 11 години

дано не си м.с. - /медицинска сестра/ наистина защото си безкрайно некомпетентна и идея си нямаш какъв е алгоритама на действие при анафилактичен шок, това за урбазона и алергозана ако го кажеш на изпит по алергология ще те изритат с шутове. Средство на избор при срив на хемодинамиката и дихателна недостатъчност е адреналин и.в. + кардиопулмонална ресусцитация в пълен обем, урбазона и антихистамините се правят като профилактика на двувълновата анафилаксия, това е световен стандарт на действие...

135

pchelar

преди 11 години

Добре де как не се намери един свестен журналист. По новините по БТВ и те викаха пчела а *** показва умряла Оса то бива бива ама ... Все едно ухапан от куче пък да твърдите че е от мечка!

134

до 33

преди 11 години

Сестра не е имало,око имаше човека щеше да е жив.

133

Анонимен

преди 11 години

*** зган....Изпълнителната власт в БГ вече е в действие !!!

132

м.с.

преди 11 години

А урбазон и алергозан дали са му направили? Направо са уморили младия човек некадърниците.

131

анонимен

преди 11 години

Мога да си представя как санитарката ме е хванала венозен път, баси гадното и нахално санитарско племе.

130

Анонимен

преди 11 години

е-и му майката.явно всеки *** разбира как да действа при анафилактичен шок.викнете валя ахчиева.тя ще се бори и с колапса в кръвоносната система.ама тва не е да правиш платени репортажи или да *** .ишката на доган както едно време.

129

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ , вие просто сте уникални във съсипването на страната.Важното е да има битум за магистралите , човешкия матрял да мре.

128

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 142Не госпожата трябва да се осъзнае,а българският народ,който търпи подобни подигравки.Колко е рейтинга на тиквата?Все още най-висок,значи на народа му харесва да мре

127

Анонимен

преди 11 години

Г-жо Атанасова изобщо не е подсигурена спешната помощ в Оряхово,вие имате ли представа какъв голям район обслужва филиала?Вие имате ли представа че екипа е само един,как се справят тези хора без болница и как трябва да карат шофьорите за да изпълнят дублирани повиквания,осъзнайте се че само драстично увеличение на заплатите и даване на привилегии ще накара да дойдат млади лекари и сестри в спешна помощ за да може филиалите да разполагат най малко с два екипа.Защо правите всичко друго дори и глупостта да говорите за някакви парамедици вместо да вдигнете заплатите и да задържите сегашния персонал?Вие имате ли представа как се влиза в земни улици,и какви дупки има по пътищата,защо не отпускате места за мед.сестри в спешната?Защо не отпуснете една линейка Фолксваген 4x4 за този тежък район елате и се разходете да видите за какво става въпрос стига вече подигравка с тези служители и с болните хора!!!И какво говорите за тези лични доктори като те работят до обяд и после ги няма никакви-слезте на земята.Айде поне веднъж чуйте какво ви казват хората които работят тази стресова работа!!!

126

Анонимен

преди 11 години

Няма се плашите- сега чичко Дянков като обложи всичко с по 99 данъка, ще има пари за всичко

125

chicago

преди 11 години

Те са го съсипали от дишане,правено му е и обдишване и интубация.

124

Анонимен

преди 11 години

Абсолютно безобразие! Как да оцеляват хората в провинцията? Направо да умират и да не създават повече проблеми. Това е геноцид.

123

Санитарка

преди 11 години

Стана тя, разни учени, недоучени ще ми дават акъл как да лекувам.Ехе колко хора съм спасила.

122

Анонимен

преди 11 години

Герб дават 1 млн лв на година за отразяването на футболното първенство по тивитата,а закриват болница заради 2 млн,и това ако не е подигравка с народа отделно н.караджова похарчила 5 млн за реклами в различни медии,отделно за охрана г`н премиера и сие 34 млн отиват,това го намерих по официалните новини само за последните 2 дни,колко животи можеше да се спасят с тия пари,колко болници да се издържат?!

121

Анонимен

преди 11 години

134, е такива умници най-ги обичам, чули недочули, да поставя се и урбазон, ама венозно, аре сега бегай не се прави на много рзбиращ

120

??

преди 11 години

Снощи по БНБ в Референдум се коментираше, че в бюджет 2013г са предвидени средства за закупуване на техника за разпръскване на тълпи недоволни граждани с водна струя.Е няма как ГЕРБ да се занимават с болници до изборите.

119

Анонимен

преди 11 години

не може за всичко да псе обвинява държавата. има такива хора които реагират на ужилване и получават анафилактичен шок . по принцип ако се реагира веднага такива хора ги спасяват , още повече че той е отишъл в съзнание в болницата и са могли да отреагират. ямно не са имали лекарствата за да го оправят.

118

Успехът на политикат

преди 11 години

Успехът на политиката на режима на пожарникаря се измерва с броя на емигриралите, с броя на умрелите, с броя на убитите и с броя на самоубилите се!

117

сс

преди 11 години

До 98ако е имало една ампула орбазон резултата щеше да е другно при тая политика да се наливат пари за СРС-та резултата е такъвднес е по важно 5-то дивизионни ритни топковци да се предвижват с правителствен самолет ако това не е това е наглост какво е