49

Tina

преди 11 години

До турчин: Да, прав си за турците. Леко движение и "охвате" веднага. Първосигнални сте и не се замисляте за последствията. Пръст да ви покажат и сте готови да убивате и колите. Затова сте лесно манипулируеми и са ви използвали, използват ви и сега - доказателство е цялата ви история.Първосигналността не е признак за ум.Прав си, че границата на българското търпение трябва да се намали, но не си прав, че вие сте за пример.

48

Анонимен

преди 11 години

Горане,ти си ***, брат и моите уважения към теб, а нашите са си ***!

47

Анонимен

преди 11 години

" Спомням си, че когато донесох първите си пари, спечелени от концерт, баща ми, който беше полковник от Югославската армия, каза: Няма да работиш тази *** работа!. "Горане, баща ти ако като го е казал те е ударил по главата е било грешка и не е трябвало да го прави.Ако пък не те е ударил е трябвало да го направи, при това доста силно.

46

Анонимен

преди 11 години

*** в другите страни по света не са баш като нашите. Нашите са безнадежден случай,ама щото и ние ги оставихме да са така.

45

Циганска песен:

преди 11 години

Преди Девети бяхме голи',а след Девети караме коли!Хай Бе-Каа-Пее, хай Бе-Каа-Пее!...

44

Анонимен

преди 11 години

Майната му на този...

43

бибо

преди 11 години

"Елвис Пресли е имал *** кръв, Чарли Чаплин е бил ***"Не е верно, македонци са :)))))

42

Анонимен

преди 11 години

Модерно е да си ***, модерно е да викаш за повече *** права, но никой не поставя въпроса за възпитанието на *** в трудолюбие, ученолюбие и уседналост.Защо?Защото целта на световните престъпници, които управляват света чрез банките си, е да бъдем всички циганизирани - без родина, без религия(разбирай Християнство), без чувство за национална принадлежност.Вървим към тоталната *** - т.е. към КОМУНИЗМА...

41

anonimen

преди 11 години

do 33 otidi de se zasterela6 b1lgaria nee pasiska republika a za hora kato tebe da go duhat za mene koito krade nezavisimo kak1v e po narodnos e ***

40

Патриот

преди 11 години

Просто *** трябва да бъдат избити.И ако не бъдат избити навреме те ще ни завладеят и ще ни съсипят и изтрепят.Европа толкова ли е сляпа и глупава че да не вижда заплахата от *** ЧУМА.Не да бъдат изгонени трябва,а да бъдат избити!!!

39

Анонимен

преди 11 години

Горан Брегович е просто един сърбин продал се на илюминати. За сърбите това не е характерно. Те са националисти и недолюбват глобализацията. Брегович обаче е друг случай. Парите бързо го накараха да се преориентира. Незнам какво толкова го харесваме в България. Той има една-две песни, които са откровено антибългарски. Даже имаше наглостта да изпее едната в една новогодишна програма, когато бе поканен в България.Винаги ми е бил неприятен. Сега вече още повече.

38

Анонимен

преди 11 години

ДО 18:АБЕ ТО И КИТАЙЦИТЕ,КОРЕЙЦИТЕ И ЯПОНЦИТЕ СА БЕЛИ ПО ПРИНЦИП(КАТО КОЖА) НО СЕ ПРИЧИСЛЯВАТ КЪМ МОНГОЛОИДИТЕ ЗАРАДИ ОЧИТЕ..... А КОЛКОТО ЗА *** ДО НЯКЪДЕ СИ ПРАВ ДО НЯКЪДЕ НЕ....... ИМА И СВЕТЛИ *** ИМА И *** ***

37

БАЧКАТОР

преди 11 години

Наричате българите ***, ама все в българските форуми се врете да си лафите с "***" ,нали? А вие какви сте тогава?

36

турчин до Tina

преди 11 години

Проблемът е в това, че не е нужно да се отприщва това море на българското търпение.Не е нужно и да се събира това море.Българите винаги са крайни.От едната крайност в другата.А среден път няма ли?Защо трябва да търпиш да опре ножа до кокала, като можеш да кажеш "ох" още като опре острието до кожата?Така сме ние турците.Казвам "ох" когато опре острието до кожата.А българинът чака да опре ножа до кокала.И тогава действа.По-умни трябва да сте.Да мислите.Има начин нещата да стават.

35

jan

преди 11 години

До 37Както и да си сменяш името ти си оставаш един и същ ***. Защото обидите и омразата към цяла нация говорят само за изключително ниската ти култура и възпитание и наличието на непоправими комплекси, натрупани вероятно поради генни проблеми.

34

Анонимен

преди 11 години

Да, като ограби музиката им, като я нотира и я приписваш на себе си като композитор!

33

Анонимен

преди 11 години

и тоя се пропи сериозно

32

АНАЛИЗАТОР

преди 11 години

До ГУРБЕТЧИЯНА 100 БЪЛГАРИ 90 СА *** 5 СА СУПЕР *** 5 ДОЛУ-ГОРЕ ЧОВЕЦИ

31

jan

преди 11 години

до 32Четеш българска свободна преса в демократична държава и затова научаваш какво става по света. А в Анадола-та такива юнаци директно ги мушкат в зандана и никой повече не ги споменава. Просто не си показват кирливите ризи като нас.

30

Анонимен

преди 11 години

do varajdam pitai baba si ti 4is balgarin li si