9

Анонимен

преди 11 години

До 10Може как да не може

8

Мен

преди 11 години

Какви са тея простотии бе! Тея от Брюксел обслужват нечий интереси! Това си операционата сситема на Майкрософт и ще слагат какъвто браузер пожелаят, потребителя има свободен избор и може да си свали каквото му по-харесва. Не е като IE да не ти позволява да свалиш друг браузер нали? По тая логика трябва да ги съдят и за Windows Media Player и за куп други програми, които могат да бъдат заменени в Уиндоус. Баси чехълите са тея от тая комисия..А за мръсната политика на Apple..нищо,нали?!

7

сс

преди 11 години

Ясно е ,че всеки ползва Chrome. Обаче от Майкрософт ще вземете 7 млрд долара когато кон се качи в каручка. Ако някой внимателно прочете статията ще разбере ,че от Майкрософт много внимателно са разучили нещата и са се вмъкнали в някоя вратичка. Те знаят ,че така и така повечето свалят Windows-а нелегално ,така и те могат до последно да пробутват продукта си. Допуснали са "Техническа грешка" и ще я поправят :) което може би вече е факт

6

Анонимен

преди 11 години

Еми аз не знам операционна система, която да върви в комплект с няколко браузъра. Windows е с IE, OSX е със Safari, Linux дистрибуциите са с Firefox. Ако си толкова необразован, че да не знаеш, как да си качиш друг браузер, това ще ти бъде най-малкия проблем при работа с компир.

5

Дядо Мраз

преди 11 години

Интернет експлоер вече ползвам само за да си сваля Хром.

4

Анонимен

преди 11 години

Абе глупости, не предоставял право на избор. Аз никога не съм ползвал ИЕ, това не е ли избор? *** брюкселски бюрократи.

3

ss

преди 11 години

do 2 toz pat nishto ne kaza

2

Анонимен

преди 11 години

IE 9 си е най-добрия браузър в момента, стига да знаеш как да го използваш и да си направиш настрйките.

1

азтам

преди 11 години

При хакнат Windows или само с официално закупен, мога да кандидатствам и аз за обезщетение от Microsoft :)