80

някой от някъде

преди 11 години

Да, ГЕРБ всеки ден вдигат пенсии и доходи от догодина, и всеки ден излиза страната от кризата, пак от догодина! Абе ей, материал заспал, живи ви одраха, докога ще ги търпите? А в Гърция, въпреки, че е криза и държавата уж е фалирала ще има по 400 ? за Коледа! Споко българи и на вас ще има, ДА....ама друг път!

79

стани

преди 11 години

тука има, тука нема - комарджия

78

пословичен

преди 11 години

Откъде изгрява слънцето?

77

Shark

преди 11 години

"...ако бюджетът излезе на излишък, тогава ще има възможност да се опуснат допълнително средства за пенсионерите." И разбира се ще се окаже че бюджетът не е излязъл на излишък. И този стил - Ако догодина цъфнат налъмите ГЕРБ може и да получи втори мандат. Хахаха, ***.

76

бай Петко

преди 11 години

...тати ще ми купи колело, ама друг път... сигурно като дойде друг финансов министър !

75

Анонимен

преди 11 години

Аз на този треторазряден счетоводител не вервам. Колко похари във Виетнам с твойта метреса. Какво и правиш като си легнете , мека киткаИма ли още наивници да ти верват?

74

Стан

преди 11 години

"но е възможно и те да бъдат пренасочени към други социални сфери." КЪМ РОМИТЕ, примерно

73

СТАЛИН

преди 11 години

НЕТ ПЕНСИОНЕР,!!!НЕТ ПРАБЛЕМ!!!

72

ХХЛ

преди 11 години

До Анонимен Напълно си прав, мотивират хората с потенциал да бягат от тази държава която благодарение на калпавите политици е вече ***. Облагат спестяванията, а харчат за БФС, мачкат работещите и плащащи данъци за да хранят ***, които после издевателстват над нас като се гаврят със всичко което може да се нарече морал и ценност. Но какво се чудим от премиер "мутра" който вози футболисти по самолети и се държи нагло все едно е негов...и нищо не последва...а ние ще чакаме болници...

71

ЧИНОВНИК

преди 11 години

КОЙ!!!!! КАЗА 13- ЗАПЛАТА ЗА ДЪРЖАВНИЯ СЛУЖИТЕЛ!!!!!!!!!!

70

Анонимен

преди 11 години

добавки-по една свещ с китка

69

Анонимен

преди 11 години

При Сергей можеше да се работи на 2 места много по лесно от колкото сега на 1 място ! Криво седи право съди! ФАКТ БЕШЕ!

68

Грузин Кавказдзе

преди 11 години

Щял съм бил да се напия! нали го знаете това - минало свършено незапочнато!от 3 години все това слушаме - щяло да има, ама не станало.Пак ще се гаврят с родителите ни досами Бъдни вечер!А това нещо на смиката и на човек не прилича!Какъв е тоя мин-фин, дето не може да каже във всеки един момент какъв му е балансът - има или няма излишък!

67

Харесва ли ти народе

преди 11 години

Да те правят на БУНАК?Виж ги, запомни и ако ти харесва така, пак ги избери.И най-тъжното кое е: Чужди институции определят като крах това управление, водещо страната към масово обедняване, а от ГЕРБ продължават с лъжите. Трудно се прави бизнес в България /това е тяхно мнение/. Е пак ли ще ги обвиняваме в комунизъм?А това дали срещу изборите ще дадат някой лев е жив популизъм.За 4 години управление на ГЕРБ страната попадна в лапите на мафията и изход май на този етап няма. Освен да ги изритаме.

66

Анонимен

преди 11 години

Българиски НЕ РАЗБИРАШ ли?Или да ти го напиша на китайски?Ооо,разбрах.Искаш да ти пиша на герберски(разбирайте ***).Още не съм научил герберски ***!

65

,,,,,

преди 11 години

Благевградчанино! Не мрънкай Гърция ти е на "една ръка разстояние", но там трябва да БАЧКАШ А? Компютъра ти май не може да пише на гръцки ? И да може никой няма да те остави да пишеш и да чакаш "ДА ПАДА ОТГОРЕ"!

64

Анонимен

преди 11 години

"ФЪФ Бг ,всички са на гърба на -----600 000..... РАБОТЕЩИ ! "Именно. Сега и майчинските ще дигнем на ромите, че още ромчета трябва да храним. Ден година храни за тях. А на работещите - ще им вземем още. На тях пари не им трябват. Нито деца. И пенсия няма да вземат тея като мен. МНого усти в България и все гладни. И продължаваме да стимулираме тяхното нарастване, а не нарастване на броя на хранещите. Браво. Ще изгоните и последните даващи пари с това поведение.

63

Анонимен

преди 11 години

Крайно време е, този от снимката да бъде публично обруган на жълтите павета пред двореца за престъпленията си срещу нацията!!!

62

фгг

преди 11 години

Сергей гръцки пенсии ли даваше (и може ли да се сравняваме с гърците изобщо)? еврофондове ли му спряха от лакомия? кажете разумна алтернатива!

61

Руми

преди 11 години

И КОЛКО ЩЕ Е ? НЕ МОГА ДА СИ ОБЯСНЯ БЕДНА ГЪРЦИЯ ГОТОВА ДА ДАДЕ И НА НАШИТЕ СЪНАРОДНИЦИ ПЕНСИЯ ОТ 469 ЕВРО МИНИМАЛНА А НАШИТЕ *** ПО 145 ЛЕВА БОЖЕ ГОСПОДИ СЛЕЗ И СЪБЕРИ ВЕРЕСИИТЕ ЗАЩОТО ТИЯ МИСЛЯТ ЗА ВСИЧКО ДРУГО НО НЕ И ЗА НАРОДА СИ АЗ ПРЕДЛАГАМ НЕЯ ВСИЧКИ ТИЯ *** ОТ ДНЕШНАТА УПРАВА НА ГЕРБ ДА ВЗЕМАТ ДО ИЗБОРИТЕ ПО 145 ЛЕВА ЗА ДА ВИДЯТ КАК СЕ ОЦЕЛЯВА ДА СЕ ОТКАЖАТ ОТ ХИЛЯДАРКИТЕ