399

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ ЗА ТРИ И ПОЛОВИНА ГОДИНИ УНИЩОЖИ НАЦИЯТА.ХОРА!!! ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ?

398

Анонимен

преди 11 години

За българските може и да има, но няма за 1 милион ромски дето са ни на врата

397

Циганин

преди 11 години

Българите се занимавате с глупости и затова не ви стигат парите. Нямате топки да берете железо, дърва, консерви, мебели, плодове, зеленчуци, бяла, черна и пембяна техника. Все гледате да минете по тънката лайстна и да въртите далавери на бюро, вместо да бачкате. Затова не ви стигат парите и не можете да си гледате семействата.

396

Анонимен

преди 11 години

Никога повече ГЕРБ.Те просто разсипаха държавата.

395

Бохем

преди 11 години

До алоо до 507,бохемПрав/а си и в чужбина болшинството от жените се занемаряват, след като си хванат мъж, а като родят, съвсем го удрят през просото. Това доказва, че повлеканата си е повлекана, независимо каква е и откъде е. Просто такава е природата на 95% от жените- занемаряват се като решат, че някой им се е вързал. А това е голяма грешка.

394

666! СУПЕР...

преди 11 години

....МАИКИТЕ РАЖДАТ ОРГАНИЗИРАНО И СА МНОГОДЕТНИ МАИКИ ГЕРОИНИ САМО ПРИ НАЦИОНАЛ СОЦИАЛИЗМА...!...САМО ЧЕ ПОСЛЕ ДЕЦАТА ИМ ГИ ТЕПАТ КАТО ВОИНИЦИ...!....ПРИ СОЦИАЛИЗМА МАИКИТЕ РАЖДАТ БЕЗПРОБЛЕМНО ДЪРЖАВАТА СЕ ГРИЖИ И ДЕЦАТА ИМ ПОСЛЕ СТААТ ИНЖИНЕРИ МИЛИЦЬОНЕРИ И ПОЖАРНИКАРИ...!...ПРИ ДЕМОКРАЦИЯТА МАИКИТЕ ПОЧТИ НЕ РАЖДАТ АКО РОДЯТ ИМА ОПАСНОСЪ ДЕЦАТА ИМ ДА СТАНАТ НАРКОМАНИ ЧАЛГАРИ ПЪНКАРИ ИЛИ ДРУГИ ***... НО ИМА И НОРМАЛНИ...!...ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО ИЗБИРАИТЕ...!

393

роко

преди 11 години

ястреб ,счетоводилката-разбра ли?бат филип ти каза-ше те чакаме...твоята...та да видиш ти

392

алоо до 507,бохем

преди 11 години

Да,прав си,но това не е причина да се лишават децата от необходимото.да не мислиш че в чужбина младите майки се различават от тукашните...все пак детето не е криво

391

Анонимен

преди 11 години

До МнистърТи даже на можеш и да пишеш!!! Ид*** как мразиш децата!!! Те не са виновни затова, че ти плащат мизерно и трябва да ти се удържат данъци!!! Ама то *** и изкукуригали много!!!

390

Анонимен

преди 11 години

*** Б О К Л УЦ И ***ГЕРБ са ***..ди един!

389

666! СУПЕР...

преди 11 години

...ЛООШО ВААРВОИ РОДИНАТА ДЪРТА...!

388

Анонимен

преди 11 години

Как ще отрежете добавките на *** майки? Сами си търсите белята.

387

мат"рял

преди 11 години

сигурен съм, че не само Българските майки а всеки Нормален Българин......ще ОТРЕЖЕ ЗДРАВО не само младенов-не само боко-тиквата***сие .........ИСТОРИЯТА ЩЕ ЗАПОМНИ БОКО....нека е спокоен.....ЩЕ ГО ЗАПОМНИ КАТО ниско интелигентен управник - които за 3год. доведе Българина до тотална мизерия и нищета със слаба финансова политика - съсипвайки малкия и среден бизнес правещ се на "мутра" но с никаква "идея" как се управлява България...толкова прости управляващи в историята си България няма.........

386

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ШАШАФ ПРЕМЬИЕР АЛЬЯВИ МИНИСТРИ И НАРОДА ГОЛ ГЛАДЕНЪ...НАЧИ:...ФИДОСКЯ ДЕБЕЛЕЕ БАЦЕ КАТО *** ...КУГАРИ ХЕЛИКОПТУРИ МЕРСЕДЕСИ И ВИКА ТЪПИО МИНИСТЕР ТОТУ ВРАЧАНСКИО *** ДЕБИЛЕН ...НЕМА ПАРЕ...МИ КАК ШЕ ИМА...ПЛИУСКАТ КАТУ ***...!...ТОВА Е ЦИНИЗАМ БЕ ЛИЛИПУТ ДОЛЕН...ПОЛИТИЧЕСКА ГЕРБАВА ***...МИ МАИКИТЕ ДА ИСКАТ ДА АПНАТ ПРОШУТО ФИДОСКЯ...!

385

Бохем

преди 11 години

Тия цуцулани на снимката, преди да си хвърлят хайвера, са били едни стройни, кокетни, елегантно облечени. А сега като са вързали някой лековерен будала и са му родили дете са станали двойни, с някакви сплъстени безформени коси и са се облекли с потници и анцузи. И после се чудят защо мъжете им бягат.

384

Простак

преди 11 години

БЪЛГАРСКА майка, при " демокрацията ", особено тази на ГЕРБ = оооооооооо боже, имай милост. Бойко Борисов ще го псуват и дечицата малки. Злините които нанесе на малките БЪЛГАРЧЕТА ще се стоварят трижди върху кратуната му. След ГЕРБ / покровителка на *** /, пепел и разруха.

383

дано пукнат крадците

преди 11 години

Дани и другия анонимен арогантен гербер. Не се сравнява породист кон с краставо магаре/да ме прости господ за сравнението/,но това е горчивата истина.Къде е Швейцария, къде България.Къде е Лом, къде Лондон. Както се пееше в една песен от зората на демокрацията:"Искам да съм *** в щата Алабама!" Крадливците от гербавото правителство да си платят за масрафа,защото крадат от нашите пари за магистрали и зали, а те не се ядат,не пълнят хладилник и не хранят и не обличат децата на България.Герб -

382

данъкоплатец

преди 11 години

не на спонсорирането на ***

381

дани

преди 11 години

и да ви кажа какво значат 200 швейцарски франка на месец- абсолютно нищожно,еди ден в детска градина е между 100 и 120 франка

380

Мнистър

преди 11 години

Мразя децата. Не ме занимавайте с глупости, ако искате напускайте с тях. Пари няма, и няма да има. Не можете ли да разберете. Трябва да се променят осигурителните ставки, ако това се промени вие нищо няма да получавате от заплатата си, а да се повиши заплатата, означава да се спре кражбата на труд. Е баш това няма да стане!