33

притеснен

преди 11 години

След изборите в САЩ ,доста неща ще излязат на светло!

32

Анонимен

преди 11 години

ЦИОНИСТКАТА *** -ИЗРЕЛ ТРЯБВА ДА ИЗЧЕЗНЕ ОТ ЛИЦЕТО ЗЕМЯТА ,ТА НАЙ ПОСЛЕ ДА СПРАТ ВОИНИТЕ,КРАЖБИТЕ НА ПРИРОДНИТЕ БОГАТСТВА НА ДЪРЖАВИТЕ И ПОРОБВАНЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ИМА ***- ИМА ПРОБЛЕМ,НЯМА ***,НЯМА ПРОБЛЕМ

31

до 2

преди 11 години

27,ти си семето на тези унищожили милионите и в утробите на майките им.

30

Анонимен

преди 11 години

до 29 да но когато това мнение е извратено , извинявай педофила си е педофил не може да бъде друг , твоето мнение също толкова извратено колкото педофилското мнение за децата.За това и по света си има законови норми .

29

Картър

преди 11 години

Джими Картър,който е посещение в окупирани палестински територии и части на "Израел"днес е заявил,че ционисткия окупационен режим е изоставил решението за палестинска и "израелска"държава и,че цитирам"РЕШЕНИЕТО ЗА ДВЕ ДЪРЖАВИ Е ИЗОСТАВЕНО И СЕГА СЕ ДВИЖИМ КЪМ ВЕЛИК ИЗРАЕЛ ОБХВАЩАЩ ЦЕЛИТЕ ЗЕМИ МЕЖДУ СРЕДИЗЕМНО МОРЕ И РЕКА ЙОРДАН".

28

НИЕ

преди 11 години

Нали сме ---"независими",а ЗАЩО чакаме ,какво ще ни нареди---САЩ!

27

До 27

преди 11 години

Пълен потрес е колко си залюхан... Всеки може да си има някакво мнение, а не като тебе да раздава указания кой трябвало да съществува и кой не.

26

Анонимен

преди 11 години

Разбрахме какво иска : иска Цвъци да се извъка, че Иран са виновни. Обаче на нашите, въпреки гъзодупието тоя път не им стиска нещо. Но израелците ако дадат така нещо на ръка може и да ги огрее. *** те май стиснати.

25

Анонимен

преди 11 години

24 пълен потрес егати *** си , такива като теб трябва в утробите да се унищожават.

24

Анонимен

преди 11 години

Вие сами се поставяте като роби на Израел с подобни коментари като "Те си ги взривиха".Вярно е, че масоните контролират почти всичко, но докато не смените начина си на мислене няма отърване от "богопомазаните". Утре вие като направите нещо за махането на масоните и ще ви кажат - "Вас масоните ви подведоха да го направите". ТАКА СЕ ОТНЕМА НАДЕЖДАТА.Ами предположете, че те сами са си ги взривили, за да пишат тук хора като вас "сами си ги взривили". Пак сте манипулирани. Кой разбрал - разбрал.

23

9.11.

преди 11 години

заради сириийските снаряди, които си бяха НАТОвски,точно с тази цел-Турция да се окаже зависима за сигурността си от НАТО,като по този начин позволяват достъп на НАТОвски самолети.Та така и ние,благодарение на атентата,нашата сигурност е застрашена и имаме нужда от НАТО.И другото, ще сме длъжни да се съгласим с мнението на лудия Нетаняху, че Хисбула са извършители,защото нашите не смеят да кажат истината и само увъртат, но докога? Между другото дори Обама не иска да приема визитите на Нетаняху,а

22

втрисане

преди 11 години

Абе пак ли спасяване на евреи е била главната тема,когато МИЛИОНИ ХОРА загинаха в резултат на ционистката война срещу германския народ и годишнината на внесения комунистически преврат срещу руския народ само от последния загинали 20 МИЛИОНА ДУШИ.И сега насъскване за нова,ама този път в ядрен свят война срещу иранския народ,в който България да се обвърже.

21

Анонимен

преди 11 години

21 плевел си ти или по скоро тумор непотребен дори на себе си.

20

9.11.

преди 11 години

Ние знаем отговора и ще го кажем, щото нашия плевел не смее.На кого е бил от полза атентата? Израел отчаяно търси будали за войната срещу Иран т.е. партньориВ случай на война, кои са най-близките държави, в които биха могли да разчитат на военни бази, летища и пр. - Гърция, Кипър и БългарияТака- кои старани били предупредени за евентуален атентат- Гърция, Кипър и България(още през зимата)Изключиха Турция,защото тя им беше забранила въздушен коридор, но се наложи все пак да им даде коридор зар

19

НИЕ

преди 11 години

От Златки и Калинки ,..какво разследване се очаква?

18

румен221

преди 11 години

Посланикът на Израел Е ПРАВ - Няма българска следа в атентата!ВИДЯХ СНИМКИТЕ... ЖАЛКО ЗА ХОРАТА, НО...- ТОВА БЕШЕ ВЗРИВ ЗА СПЛАШВАНЕ... МОЩНОСТТА Е НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 100ГРАМА ТНТ-еквивалент..., ПРИ ТОВА ВЗРИВНОТО ВЕЩЕСТВО Е "МЕТАТЕЛНО" И ПОВЕЧЕ ГОРИ, ОТКОЛКОТО УБИВА... АКО Е ВЗРИВЕН В БАГАЖНИКА И В ДВИЖЕНИЕ, като явно е било планирано, САМО ЩЕШЕ ДА УПЛАШИ ТУРИСТИТЕ И ДА ЗАПАЛИ АВТОБУСА...!!!- ПОЛИЦИЯТА ВСЕКИ ДЕН СМЕНЯ ВЕСИЯТА ЗА ВЗРИВА, КОЙТО НЕ Е СЧУПИЛ ДОРИ И СТЪКЛАТА на съседните автобуси стоящи НА ДВА МЕТРА- АКО ШОФЬОРА Е ЗАМЕСЕН ГЛАВНИЯ МЮФТИЯ НЯМАШЕ ДА ГО ПОГРЕБВА, НО АКО ЗНАЕ, ЧЕ Е ЗАМЕСЕН СМЕ НА РЪБА НА ГРАЖДАНСКА ВОЙНАИНТЕРЕСНО ТЕРОРИСТА ПРЕСПАЛ В ХОТЕЛ, НА МЕТРИ ОТ ОФИСА НА ТУРОПЕРАТОРА ОЧЕВАДНО ТАМ Е БИЛА ЯВКАТА ЗА ИНСТРУКТАЖ ИЛИ ОБРАТНОТО - ОТ ОФИСА СА СЪЗДАЛИ ФАЛШИВО АЛИБИ ЗА ПРЕСПИВАНЕ В ХОТЕЛАИЗВОДА МИ Е:ТОПЛО, ТАПЛО - 100% ИНСЦЕНИРОВКА...!!!

17

hahaha

преди 11 години

eee hehehe adi stiga be, smeshkovci, aman ot vashta politika. NIAMATE SRAMA ! HORATA NE VI VIARVAT !

16

Плевнелиев

преди 11 години

Да е скоро, да е скоро, колко да е скоро?Обещавам до 10 години да оповестим кой стои зад атентата.

15

многобройни врагове

преди 11 години

Еврейската държава е единствената, която има полза от атентата. За да го използва за нападение срещу Иран, и срещу другите си многобройни врагове!

14

Анонимен

преди 11 години

тюфлеци не ви ли омръзна да повтаряте едни същи глупости