61

Анонимен

преди 11 години

Тоя Хампарцумян сутринта го гледах по Нова.Много е мазен тоя арменец ей!Хитрец страшен е!

60

dedi

преди 11 години

***, червен крадец, сега съм си екстра-шофьор на камион

59

до 71

преди 11 години

Кой е тоя дето дава банки бе пич?Нещо си объркал рейса.Банка се прави,ако искаш да взимаш власт!Не се раздават банки току така!Да не са домати това!

58

Цецо

преди 11 години

И Костов е виновен !Царя не е виновен, щото той вкара моя господ в политиката.

57

Анонимен

преди 11 години

Ако дадеш на един човек оръжие, той може да ограби банка. Ако му дадеш банка той може да ограби света

56

Бат Бойко

преди 11 години

Станишев е виновен!Ако не беше оставил толкова малко милиарди за резерв,сега нямаше хората да са гладни и да рискуват да обират банки!

55

e

преди 11 години

Няма такова нещо , това е спекулация , това правителство се пребори с престъпността още в първата година на мандата си.

54

Анонимен

преди 11 години

Ама те и банките са си виновни.От скрънзотия да плащат по-малко назначават дедигардове за без пари и после се чудят защо.Я назначи некой ат 2 метра висок и здрав като бик да видим ще посмее ли някой така смело да обере банка.

53

Иглика

преди 11 години

Абе какво толкова злорадствате, я си представете, че в момента сте били в този офис на банка да вършите някаква работа (уреждане изтегляне на заем, или в по-добрия случай теглене от собствена депозитна сметка) и в този момент нахлуят разбойниците. Охраната и без това е от стари пенсионери на (без)пределна възраст и едва ли биха реагирали с оръжие, но все пак е възможно да се случи нещо и обирджиите да започнат да стрелят по клиентите и персонала. Така че мислете, преди да викате браво

52

Анонимен

преди 11 години

Мимоходом чух една реплика по телевизията,която ме впечатли"Какво престъпление е да ограбиш банка,сравнено с това да направиш банка"Идва времето,когато все по-често случващото се ще бъде именувано с истинските му имена.Законът оправдава големите измамници.Но къде е моралът,къде са човешките закони.Трябва ли да се венцехвалят истинските престъпления,наричайки техните извършители добри бизнесмени ,добри банкери и пр.Когато лъжата си слага маската на истината,всичко се сгромолясва.

51

Анонимен

преди 11 години

Споко, застраховани са. Не ги жалете тия

50

Анонимен

преди 11 години

Така е то,като назначават някъкви връзкари на измислени места,като Общинска полиция например.Вървят и спират хора да им губят времето,като им записват данните от личната карта за да отчитат дейност.Или глобяват някоя баба на пазара,че продава пресен магданоз защото и е ''мнооооого''голяма пенсията,а до нея *** вика цигари,цигари....Тъпотия страшна е това,ама нали трябва да се оправдаят едни пари..Отделно фирма за охрана на банка получава месечно 2 000лева за охранител на банка,а му плаща 350

49

mrazq_da_mrazq

преди 11 години

в др сайт пише 23 000 абе 23 или 60 бона се доволно :)

48

Анонимен

преди 11 години

Няма как да рева за това,че некви свили 200 хилки от 23-тата по големина в света фирма.Притежаваща доста повече от един трилион лева.... тва е планина от банкноти с размерите на небостъргач.Може би небостъргач и хълм взети заедно направени от стотачки..Не,че им викам "браво" на тия с мотора ама кво да ви кажа... едва ли тия от алианц ще им останат гладни децата :))

47

Мото Педи

преди 11 години

Влизат двама племове с тъмни стъкла и мотоекипи и касиерката ги пита: "Какво желаете"? А охраната, с кислородна маска диша бавно и спокойно, за да не получи инфаркт. Цецо Цветанов ще обвини комунистите..

46

Анонимен

преди 11 години

Време беше тези рекети събирани с бухалки едно време да започнат да се връщат на хората.Ха сега да видим като се завъртя колелото и народа огладня,как ще си опазят застрахователите парите дето с бой и заплахи натрупаха през 90-те!Дойде и техния ред!

45

до 54

преди 11 години

Верно ли?В коя банка има такъв *** да ида да му съшляпам шамарите?Не го е срам омочкото!

44

Анонимен

преди 11 години

В банките слагат за охрана сърдити старчета и ако случайно ти звънне телефона и ти вдигат скандал !А пък ако и вдигнеш на позвъняването...... става мазало...

43

ДА ДЕ!

преди 11 години

И да бъдат заловени ,....КАКВО?-------------Бг-Съдът винаги,е на тяхна страна !

42

Анонимен

преди 11 години

Боже, боже до къде деградирахме да викаме браво на обири. Нали се сещате,че бедни не правят такива обири. Пари при пари отиват. *** народ, скапана държава.