171

коко

преди 11 години

Манията е тежко медицинско състояние, характеризиращо се с крайно добро настроение, енергичност и необичаен начин на мислене. Манията може да има различни причини, но най-често е свързана с биполярно разстройство, при което периоди на маниакално състояние се редуват с клинична депресия. Маниите могат да имат различна интензивност - от умерена (хипомания) до напълно развита, включваща психотични симптоми като халюцинации.доктор коко,верен на Властта

170

Дядо Йоцо

преди 11 години

Аферим,Асфалт паша,машалла!

169

Жрицата

преди 11 години

Смърт за поробителите и продажниците на българския народ!!!

168

ТОЙ

преди 11 години

ТОЙ каза: - Да бъде битум - и реки от пари потекоха от джобовете на хората за да го купи.

167

Жрицата

преди 11 години

Гола, боса, по асфалта ходя аз! П*тка предлагам няма какво да ям. Ей, ТИКВО внимавай!

166

Жрицата

преди 11 години

Къде зацепи Плевнята? Няма никакъв хабер от него!

165

дзифт

преди 11 години

Майкоооооуу.............

164

Мурджо

преди 11 години

Битума е нужен за попълване на Държавния резерв бе червени *** ! Кво разбирате вие от държавна стратегия и политика ?! Битумът на балканите и в Европа е в ограничени количества , обаче албанците не са на ясно ! Тихо,това е оперативна информация ! После , като свърши,бам котировките нагоре,Дянков бам сделките и шат на патката главата ! Реки от албански леки,виетнамски донги щатски долари ни очакват , ей-й-й-й-й-й !

163

Анонимен

преди 11 години

До коко Не бе!Асфалта е нужен на кухните за бедни.Народа му свикна вече,преглъща го.

162

коко

преди 11 години

Да живее Царя на асфалта! коко на една салата и три ракии

161

коко

преди 11 години

Браво,Вожде,асфалта е нужен както въздуха,водата и слънцето за всеки от баламурниците,останали да доизживяват дните си в билата някога държава България.А през следващия мандат дано да успееш да асфалтираш Черни връх и водата на Черно море.Може би ще има един два мутромобила да се движат по Великите асфалти сред вонята на умиращата от глад рая.Да живее Вожда,Цар на всички асфалти!В наше село сички сме за него!

160

Анонимен

преди 11 години

Тиквата пак зацепи директно на пета. Битум, асфалт, магистрали.Колкото и да не ни е приятно албанците вървят напред и скоро ще бъдат фактор на Балканите.Та Тиквата понеже е *** като Тиква това намери да говори.Избрахте си го, радвайте му се.

159

Щирлиц

преди 11 години

ББ, чети учебници от преди 30-40 години... В Албания е най-качественото находище на битум в света. Това, че в Албания нямаше асфалтови пътища е друг въпрос (бил съм лично там през 90-те години). Само не ни убеждавай, че си открил топлата вода (битума в Албания). И не се заричай да го изкупиш - дори да асфалтираш цялата държава, не само пътищата - в Албания има много повече битум:). И вместо с аероплан мини с ТИР-цистерна за битум през Кафасан, пък тогава се изхвърляй за "откривател". Нищо лично!

158

почна се

преди 11 години

цяла Европа ще асфалтираБаце,,отиде им бъджета на Германия,ахаха вижте щял да изкупува всичкия битум,,Албанският битум е много качествен, похвали се и Сали Бериша. Смятаме, че разполагаме с такива количества, които могат да покрият всички евентуални пътища в Европа, каза Сали Бериша.

157

Вие пък

преди 11 години

Какво се чудите? Внасяме домати от пустинна страна,добруджански боб от Китай... Дотам ни докараха героите-грабители от последните 24 години!

156

Анонимен

преди 11 години

и ще дойде най щастливият ден когато ти ще си далеч от мен .

155

Анонимен

преди 11 години

тоя бойко да вземе да плати за оборудването на белене на русия а не да хрантути тия албанци

154

Анонимен

преди 11 години

ИМА ЛИ? ОБРАТНО БРОЕНЕ ЗА 9 МЕСЕЦА СА 270 ДНИ ВСЕКИ ДЕН ЩЕ ставам и викам 269 ,268

153

Жрицата

преди 11 години

Гола, боса, по асфалта вървя аз. предлагам, няма какво да ям! Ей, ТИКВО внимавай!

152

МОМЕНТ

преди 11 години

Тук този може и да не е виновен...За ликвидирането на икономиката вина имат един брадясал шизофреник с очила и сетне един негов съпартиец със сини челюсти и сини сенки под очите!!!!