191

кажи баба тенк ю

преди 11 години

Комуноидите като Кунева трябва да бъдат преследвани и избивани до крак. Дадеш ли им крила стой и гледай как унищожават и малкото изградени държавни ценности.

190

666

преди 11 години

тука има много прости хора, Комунизъм за тях е *** дума. Те дори не знаят какво е това, В България никога не е имало Комунизъм или Социализъм и никога хората които са били в тези партийни структури, не са били такива. Сега като е капитализъм колко хора живеят добре и колко зле. Аз например живея много добре ,но не съм щастлив че масата от хората живеят много зле. За информация нито съм Политик комунист нито Десен Капиталист.Да ви *** на Капитализма ако хората ще бъркат в кофите за ***

189

АНОНИМЕН

преди 11 години

тоя не го огря за кмет,,та сега в политиката се бърка,,и се цели в сигурното..на всяка цена да е вътре в парламента..*** гадни

188

Анонимен

преди 11 години

и тази мутра се дистанцира от Кунева, явно тази женица е вече доста зле

187

Анонимен

преди 11 години

Добре ви разбираме червенушки,всеки който е против вас е лош?!Ами тогава започвайте да ги убивате инакомислещите,само не забравяйте че сега не е 9 септември 1944 г , и най-важно -червената армия я няма вече.

186

4 4 4

преди 11 години

А Марешки е същия *** ,като всички които са в парламента до сега .Само с постройките си по плажа показа че за него няма закон и правила. Представете си ако има партия или е в парламента.Сигурно ще си построи вила насред морето на колове като в Венеция.АМАН ОТ *** И ОТ САМОВЛЮБЕНИ ПАРВЕНЮТА В ТАЗИ НАША СТРАНА. Никои не трябва да му купува нищо от апатеките

185

4 4 4

преди 11 години

Марешки е поставено лице на Групировката *** ! Как си мислите става това той да продава по ниско от всички останали ? Отговорът не е много труден за намиране ако го потърсите. В всички свери има монополи в които един или няколко играчи определят цените. Но когато се появи един с подкрепата на голям финансов ресурс и силен гръб като *** , а на пазара има други по малки играчи които трябва да се фалират или ограничат ,Играчът сваля цените за да завземе пазара, а малките търговци не могат да си го позволят ,а понее са много и дребни не могат да се наговорят да свалят цените едновременио защото много бързо ще окапят един по един

184

ха ха ха

преди 11 години

Този наглец е новия Мишо Бирата.Готов е да ближе всеки з::ник , само и само да не изтърве кокала.Лекарствата му са ментета и струват двойно отколкото в Гърция.***!

183

Българин

преди 11 години

Да ... сега вече знам защо не му бутнаха къщата, разположена на самия плаж и построена против всички закони на Република България директно на плажната ивица - защото станал изборен сол *** на Бойко и Цветанов ... Срам ме е, че на изборите гласувах за Герб ... СРАМ ! Никога повече за Герб, НИКОГА !

182

Пламен

преди 11 години

*** тия - герберастите има ли ги още ???След изборите ги чака съдбата на НДСВ И тия ще си идат ей така - в тоалетната на историята.Защото са ла....на.Всички начело с лидера им.

181

реалист

преди 11 години

***!***-дупедавец!Липсва му само милиционерското училище и е готов за лидер на ГЕРБ , но и така става!

180

Стрина

преди 11 години

На Марешки в аптеките не стъпвам,та ,ако ще и да умирам.

179

един беден човек

преди 11 години

От червените коментари по долу разбирам че пролетариата завижда и мрази успелите хора ,освен червените олигарси и руските такива.Само техните са законно забогатели макар и като са крали.Марешки е човек който печели с ума си, но оставя и за "врабчетата трохи",истински бизнесмен и не е червен,защото иначе лекарствата му щяха да са с 25 % по-скъпи от останалите.

178

Прост електорат

преди 11 години

До избирател Да не би да смяташ, че ако повечето не гласуват няма да има кой да продължи да гони българският народ от територията му. Не се безпокой, дори и само ти и още двеста и четиридесет души да гласуваат, пак тези същите ще ни управляват :)

177

Жена

преди 11 години

Марешки като бивш член на РЗС, да се коалира с Янето и двамта са хубавци ,интелигентни,пият си хапчетата всеки ден защо пък да не влезе в политиката то си е келепир,ама и ние сме едни мрънкалници ,я го вижте мъж е та светка с умствен потенциал на селски тракторист.

176

koko

преди 11 години

Mагарешки работи !Продаде се на ББ ,И сега МОЖЕ и здравен министър да стане .Е*ти наглеца

175

Стига бе.....

преди 11 години

Още един недоразвит индивид в политиката.....А стига бе...Няма ли нормални хора в тази държава....

174

Анонимен

преди 11 години

През 1990 г. започна кримилният преход в БГ. Години на Иво Карамански, Илия Павлов, бай Миле, Крушата, Мечката, Доктора, общо над 400 на брой. Години на рекет, бухалки, показни разстели и т. н. Тогава питах един съсед, как полицията не може да се справи с всичко това. Отговорът беше: след като се натрупат капитали от някои хора, ще се затегне вътрешния ред, за да се пазят тези пари. И ето чудото стана. Не само, че се бранят интересите на новобогаташите /бивши бандити/, ами и ни управляват.

173

ЕЕЕХ????

преди 11 години

ДО СЕГА ВЯРВАХ МАЛКО НА ТОЗИ ЧОВЕК НО КАТО ГО ВИДЯХ ПРИ БАРЕКОВ МИ СТАНА ЯСНО ЧЕ ЩЕ ГО АГИТИРАТ НЕ ЧЕ МНОГО ГО ИСКАТ В ГЕРБ А ЗАЩОТО ВЕЧЕ ХОРАТА НЕ ИСКАТ ГЕРБ А С ГЛАСОВЕТЕ НА МАРЕШКИ КОИТО ВЕЧЕ НЯМА ДА СА ТОЛКОВА ...И Т.Н. ИСКАМ ДА КАЖА НА МАРЕШКИ ДО СЕГА КУПУВАХМЕ ОТ НЕГОВАТА АПТЕКА А СЕГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВЛИЗАМЕ В АПТЕКЕТЕ НА МАРЕШКИ ДОСТА СА ХОРАТА КОИТО ЩЕ НАПРАВЯТ ТОВА ВЕЧЕ ИМА И ДРУГИ АПТЕКИ С ПО ЕВТИНИ ЛЕКАРСТВА А И ПО СИГУРНИ В КАЧЕСТВОТО

172

пенсионер

преди 11 години

До Радул МисирковВярно е че си мисирка и не мислиш.Какъв е човек който продава лекарства по-евтино с 25-30 % от червените кожодери?!Според теб е лош човек,но ти дори не го познаваш?!Лош е защото подкопава бизнеса на червените аптекари, лош е защото бсп и станишев са казали така.Какво направи ти другарю мисирков за пенсионерите и бедните в България,че съдиш Марешки? Вие знаете само да лапате и да плямпате,като вожда си от ПЕС!