11

Килъра

преди 11 години

"къде тук виждате лакеи на САЩ и въобще, откъде измислихте каквато и да е била връзка със САЩ?!"Оооооооооооо колко си *** има ли смисъл с теб да говоря... :)

10

Патриот

преди 11 години

съжалявам че ще ти разбия детските мечти, но хората по цял свят мразят сащ.Да си русофил е въпрос на избор, да мразиш америка дълг на всяко нормално човешко същество!

9

Анонимен

преди 11 години

Абе и едните и другите са диваци. Не можем да очакваме от тях да се държат като нормални човешки същества.

8

Бай Трендо до № 5

преди 11 години

Пишеш глупости колега. Не е заради ината на Кадафи, а за да откраднат либийските авоари в чужбина. Нали не вярваш, че някоя западна или американска банка ще върне пари на Либия? Новото либийско правителство няма представа за богатствата на страната, намиращи се в чужди банки. Тези пари ще бъдат откраднати и най - вероятно вече са откраднати. Ще бъде откраднат и петрола, а либийците ще заживеят както в каменната ера. Кадафи бе убит, за да не свидетелства. А той знаеше много. Твърде много ...

7

Анонимен

преди 11 години

Русофилни плиткомозъчни дегредантчета, къде тук виждате лакеи на САЩ и въобще, откъде измислихте каквато и да е била връзка със САЩ?! Либийският народ направи с този изверг Кадафи това, което ние трябваше да направим с нашите комунистически терористи. Това, че не го направихме, показва единствено, че не сме достойни за нищо и че нямаме бъдеще. Много ви комплексира това, че САЩ е най-развитата държава в света, бе... много бе... Ама, защо децата ви живеят и учат в САЩ, а не в *** Русия?!?!

6

Патриот

преди 11 години

сащ са най -гнусната империя на злото!

5

онбашията

преди 11 години

не може да е вярно това, бунтовниците са борци за свобода, значи са добри, а диктаторите са лоши и убиват хора, не е ли така?

4

Килъра

преди 11 години

Къде е видето? Ако руснаци бяха убили някой щяха да ореват всички западни медии, но като лакеите на САЩ убиват няма никаква реакция???

3

анонимен

преди 11 години

Нека да изправят пред Съда в Хага,Саркози,Той искаше да скрие,че Кадафи му е дал пари за да стане Президент

2

фак

преди 11 години

Тия ще се трепят още дълго, докато през това време разни фирми ще праят $ на техен гръб.. едни ще им продават оръжие, други ще смучат петрол и т.н.

1

Анонимен

преди 11 години

плодовете на хамериканската демокрация ,камари от трупове!