109

Анонимен

преди 11 години

престанете с тия изказвания - да беше дал парите за благотворителност в Африка! цялото богатство на света да се даде там, Африка пак няма да се оправи и хората след няколко години пак ще гладуват! единственото спасение за африканците е да се преселят в другите континенти, но тогава май съпричастността ви се губи?

108

до 119

преди 11 години

не е точно така. Ако си любопитен можеш да провериш колко хора "изпратиха" в космоса какви ли не предмети с камери ,които записват, с почти същия вид балони,само че доста по-малки. Със сигурност този е доста по-изпипан и по-сигурен , но не е нещо чак толкова иновативно.

107

benevolent

преди 11 години

Тези Австриици ги знаем най-вече с Фрицел, и това че телеком Австрия (Мтел) подкупили много политици като и бивш канцлер си подаде оставката. Същото се случи и със Станишев. Явно обичат да скачат рисково, защото Телеком Австрия на тяхната мрежа, чрез импланти контролира много политици в ЦИЕ. Лично мен ме заплашваха с рязане на пръсти ако откажа да участвам в картелът им в банките или телекомите в БГ.

106

Анонимен

преди 11 години

До Анонименна 600 км

105

Анонимен

преди 11 години

Кака МакаБалонът в случая е абсолютно нова технология,разработен е за този случай!

104

Анонимен

преди 11 години

Някой знае ли от каква височина вече няма земно притегляне и човек не може като скочи да падне на земята?

103

Кака Мака

преди 11 години

До До 108в същност този скок е изцяло в благодарение на авиацията и съществуващите вече технологии.., а не обратно; и да, с нищо няма да допринесе за развитието им.

102

От 108 до 112

преди 11 години

Ами аз за разлика от теб държа на добрия тон и не хейтвам.Не наричам някой *** просто, защото не съм съгласен с мнението му.Просто не се захласвам по подобни прояви-това е.Но съм свикнал с такива,като теб,които са готови да смажат с агресия всеки по-различен от масата.

101

..

преди 11 години

Аз подкрепям политиката на Ред Бул. Но да - всичко е просто реклама. И все пак доста сполучлива и одобрителна от мен политика на реклама. Винаги спонсорират спортове и трикове изпълнени с адреналин. Сега това. Общо взето лозунга без да се изрече е ако искаш нещо лудо , ако искаш енергия , сила и т.н - Ред Бул. Подсъзнателно това работи ;) Има безброй примери за по-лоши реклами

100

123

преди 11 години

Я, разкажи как точно ще допринесе този скок за каквото и да било? Колкото до човешкия дух.. айде, ако обичаш. Това си е едно тотално разхищение на средства с цел.. Реклама и нищо повече. Сигурно ще се намерят хора с лопата да ги ринеш ако им се предложи да участват в такъв спектакъл само за славата.

99

Анонимен

преди 11 години

Добра реклама за Ред Бул :-) Аз си мислех, че само лъжат, че давали крила :-)

98

До 108

преди 11 години

А ти какво си направил бе ***, освен да си остъклиш гадната панелка какво си направил да подобриш света. Нека да ти обясня ***. Този скок ще допринсе за бъдещетото на авиациата, аеродинамиката и физиката и показва как човекшкия дух и сила, може да преодолее всички препятствия. А ти *** какво си направил???

97

...

преди 11 години

107 никой не коментира ,че е по-смел в това начинание от Феликс или ,че не е страшно! ***, повечето от нас никога няма и да си помислят да скочат с парашут от самолет. Това си е област,в която има професионалисти, има добри , има ентусиасти има и такива ,за които е просто невъзможно , като всяка една област и сфера в този свят. Войниците по-малко смели и по-малко герои ли са във войните? Водолазите по-малко герои и по-малко смели ли са? Ами космонавтите? Айде по-спокойно

96

123

преди 11 години

Ми според мен тези 50 милн. евро можеха да бъдат от далеч по-голяма полза ако ги бяха наляли в някое наистина полезно научно изследване. Примери колкото щеш:) Даже можеше няколко полезни изследвания да бъдат направени с такива пари, а да скачат с парашут от стратосферата... Планетата е толкова засрана, климата се променя към лошо, болести морят сумати народ и на фона на всичко това някакси е някакси грозно да проявяват хора дух и воля.. на вятъра:(

95

Анонимен

преди 11 години

Поздравявам Феликс, и екипа му! Драги българи гледайте какво правят хората, и нека погледнем ние какво правим. Да спрем омразата помевду си и заедно да направим живота си по добър и успешен.

94

Анонимен

преди 11 години

Първата снимка е много ефектна наистина.Но и аз, като някои тук не споделям общото мнение"че това е нещо велико,което ще промени света".Повече хляб и зрелища искат масите и го получават това е!

93

!

преди 11 години

Споменават се реклама-и на кое по-точно-на Ред бул-докарали 6,5 млрд на шефа на компанията и продължават да се качват или на Зенит?!?Мислете малко преди да приказвате...

92

...

преди 11 години

ейй стига сте се превъзнасяли с това промени света! Утре ако скочи някой с още 100 метра над този пак ли ще промени света. Зрелище , луда реклама , луди пари, голяма тръпка и за зрителя и за главния герой - общо взето това е. Нали не мислите ,че от НАСА и целия научно изследователски свят са чакали този опит за да докажат нещо , което било немислимо до сега? Колко неща се разработват си нямаме на идея , просто не става LIVE! ;)Айде за тези дето е променен света успех в новия свят !

91

до 101

преди 11 години

А според теб по-добре ли е парите за реклама да отиват за покани на силиконки на фирменото парти и за фукане със новата кифла-еднодневка, или с канене на Памела в безумно тъпо шоу? Това повече ли допринася за развитие на човешката цивилизация?

90

гном

преди 11 години

Човекът е жив пример за силата на човешката воля!Аз му благодаря,че показа какво е да вярваш в себе си!