459

Олбън Филипс

преди 11 години

България никога не е имала по-некадърен министър на икономиката от този *** на снимката.

458

до 608

преди 11 години

А ББ е избран от благодарност, че разтриваше ушите на Тошо и подаваше презервативи на Симеон, докато ни оправяше.

457

Случаен

преди 11 години

До ДаолаСъгласен съм с теб, колега. По принцип лихвата по депозит е печалба и затова трябва да се обложи с данък. НО - при средна лихва от 4% и толкова процента инфлация това за печалбата явно не важи. В този случай тази лихва не е печалба и затова облагането й с данък е посегателство направо върху депозита.

456

кондио

преди 11 години

ае ко ви пука праите буркани лутеница кисели крастаиици и сварете ракиа нацепете дарвата за зимата и са стагаите до пе4ката свинско и винско има ли зна4и сме добре на насия народ тва му е достата4но боико нека си крадееее у гроба няма си ги занесе после хахахах ..балгари орентираите се и напускаите теа сибана страна тук хората са зомбита няма такава даржава с такива политици гладни,боико ахмед сергеи иван румен яне вси4ките са един октопод пред нас уж се караат а като са на саме делят парата

455

Анонимен

преди 11 години

СЪСЕЛЪТ Е ИЗБРАН В ПЕС ОТ БЛАГОДАРНОСТ, ЧЕ ЗАГУБИ ДВА ПЪТИ ИЗБОРИ И ЛИКВИДИРВА С БЪРЗИ ТЕМПОВЕ БКП-ТО. ЕТО ЧЕ ЕЛЕКТОРАТЪТ МУ ЗА БРОЕНИ МЕСЕЦИ НАМАЛЯ С 2-3%. ДО ИЗБОРИТЕ Я ИМАТ, Я НЯМАТ 10-12% ЧЕРВЕНИТЕ КРАТУНИ. ПО ДЕГРАДИВЕН ВОЖАК ОТ СЪСЕЛА, БКП-ТО НЕ Е ИМАЛО В НАЙ НОВАТА СИ ИСТОРИЯ. САМО ПО *** - ЖАН ВИДЕНОВ!

454

жоро

преди 11 години

Най-силните години за България от 1934г. до 1944г. - една от водещите икономики в Европа , но тогава *** са извън закона.

453

Анонимен

преди 11 години

Потърпете още малко "твърди" герберастчета, като Ви посегнат и на последната коричка хляб, Вие ще сте първите, които ще хвърлят камък по Бойко Борисов. Ние останалите ще издържим, защото Бойко Борисовци много в нашата татковина, живяли сме с тях и ще живеем с тях и за в бъдеще, но не се надяваме на тях, за да забогатеем. Ей това е принципната разлика между обикновения българин и пристрастения гербераст!

452

Анонимен

преди 11 години

БСП Е ЕДИНСТВЕНТА ПАРТИЯ С ТВЪР ЕЛЕКТОРАТ, КОЯТО МОЖЕ ДА ИЗМЕТЕ ГЕРБ ОТ ВЛАСТТА ! ЗАВИНАГИ !

451

ДО 603

преди 11 години

ВСИЧКО, КОЕТО КОСТОВ И СИЕ, БОЙКО И СИЕ ГРАБЯТ 23 ГОДИНИ, Е ОСТАВЕНО ОТ ЛОШИЯ СОЦИАЛИЗЪМ.

450

до 598

преди 11 години

Пример ли искаш?Ето-Жан Виденовия мандат.Или и той беше от ГЕРБ или пък от СДС!Ай сиктир,*** тъпия пенсионер си!Ега ти не вдигнат пенсията,***!

449

До Комунизма е зло

преди 11 години

Как не ви е срам?Цинични и подли люде са се навъдили еййййй.Хората живееха щастливо и спокойно. Бяха сигурни за бъдещето на децата си.А сега: Убийства, грабежи, измамничество, безнаказаност за гамените и мафиотите, подлостта и наглостта са ПОЛОЖИТЕЛНИ черти.Хората се възпитаваха в честност и любов към родината си.Сега така ли е?Разбира се, че не е!Колкото си по-голям мошеник, толкова ще си по-богат. Знаещите, образованите са под ботуша на ***.Това е истината.

448

Анонимен

преди 11 години

крадлива комуноидна пасмина - кои ли са това айде познайте от три пъти

447

ДО 596

преди 11 години

Я МИ НАПИШИ ЕДИН ПРИМЕР ЗА ПОРАЖЕНИЕ НА БСП ?

446

ДО 594

преди 11 години

ТИ АКЪЛ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ СОЦИАЛИСТИ НЕ ДАВАЙ- НЕ НЕ СА КАТО ВАС- ХОРАТА ПРОУЧВАТ И НЕ СТЪПВАТ НА ГНИЛА ДЪСКА, ПАРДОН- МАФИОТСКА.

445

Анонимен

преди 11 години

БСП по-добре да се скрие и мълчи. Пораженията, които нанасят са толкова дългосрочни, че и столетие няма да ни стигне да ги изчистим!

444

ДО 592

преди 11 години

ПО-ГОЛЯМА ГЛУПОСТ НЕ СЪМ ЧЕЛ СКОРО- ТИ НАДМИНА И БОЙКО ПО ГЛУПОСТТА СИ ! Е ТАКИВА СТЕ ВИЕ ОТ ГЕБР- РОСТ, ПО-***, НАЙ- ***, БОЙКО.

443

Анонимен

преди 11 години

БорисOFF към електорату:Аз съм *** и вие сте прости и за това се харесваме.

442

Анонимен

преди 11 години

Избрахте Боко и сега гладувайте.Идват избори и ИЗБОРЪТ е ваш.Каквото гласуваш това и ще ядеш.Всичко останало са празни приказки.

441

ДО 589

преди 11 години

НЕ МИ ОБЯСНЯВАЙ КАТО НА БАБА СИ- ТОЧНО ТЕЗИ ЕВРОПЕЙСКИ СОЦИАЛИСТИ ИЗБРАХА СТАНИШЕВ ЗА ТЕХЕН ШЕФ- ЗНАМ, ЧЕ ВИ Е ЯД, ЧЕ ВАШИЯ БОКО, ОСВЕН ЗА ПРИСМЕХ, ЗА ДРУГО НЕ ГО ИЗПОЛЗВАТ В ЕВРОПА, АМА КВО ДА ПРАВИШ- ПРОСТИТЕ ХОРА ХАРЕСВАТ ПРОСТАКА БОЙКО- ТОЙ САМ СЕ ФУКА С ТОВА.

440

ДО 583

преди 11 години

СОЦИАЛИСТИТЕ В ГЕРМАНИЯ И ФРАНЦИЯ, НЯМАТ НИЩО ОБЩО С НАШИТЕ ЧЕРВЕНИ РАЗБОЙНИЦИ. ТЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ НАШИТЕ НАБЕДЕНИ ЦОЦАЛИСТИ-АГЕНТИ, НЕ СА ПРЕДАТЕЛИ И МАРОДЕРИ И УВАЖАВАТ И РАБОТЯТ ЗА ДЪРЖАВИТЕ СИ!