61

Анонимен

преди 11 години

а ракетите в турция

60

57

преди 11 години

65,не забравяй,че това ще е последния човешки и исторически ред-този на сатаната.Това в Русия беше само репетиция за,което ще стане на световно ниво.Разбира се по-малко хора по-лесно се управляват.Някои посочват каменния монюмент в Джорджия като един пример какво очаква човечеството при този ред,преди да настъпи окончателния край,когато Исус Христос ще върне.И 64,това не го пише в Библията,нека говорим истината .

59

до 63

преди 11 години

До цезарПрав си ! точно така е!

58

Анонимен

преди 11 години

газ пикаят Американците сънуват русия . кошмари кошмари .

57

ФАКТ

преди 11 години

Маша ли беше или Наташаот Украйна или Москва.Беше млада, красива, изящна,със широка славянска душа.Седем дни я отбивах от групата,в "Кореком" я заведох дори.Дотежаха ми малко покупките,но в квартирата всичко простих.А сега тази моя Наташа или Маша -не помня това, бизнес дама очень прекраснаяпак на Солнечний берег пришла.Вярно, днес нещата са други,няма вече дори "Кореком",но в мен стари чувства събудиотпускарският летен сезон.И отново се любихме тайнокакто някога, както предипод луната блестяща, омайнои милион черноморски звезди.Пуста руско-болгарская дружбаили българо-руска - не знам,по сме свои някак задружнив този свят, в който всеки е сам.

56

Анонимен

преди 11 години

сащ никога не са демонтирали ракетите от турция.до ден днешен са там.само дето от време на време ги сменят с усъвършенствани модели :))))

55

Анонимен

преди 11 години

беше за 62

54

Анонимен

преди 11 години

До 57: ако ти е удобно я наречи така:))) Нов ред, без комунисти, без милитаристи и без простаци!

53

Цитат от Библията

преди 11 години

"И Господ сътвори света. А Дявола, като видя това и сътвори евреите."

52

цезар

преди 11 години

Разполагането на съветските ракети в Куба бе отговор на разположените американски ракети в Турция След като Хрушчов и Кенеди се договориха янките да изтеглят своите ракети от Турция руснаците изтеглиха своите от Куба. Пиша го това защото съм свидетел на събитието.

51

57

преди 11 години

60,тази общност за която говориш не се ли казва "НОВ СВЕТОВЕН РЕД"?

50

Анонимен

преди 11 години

"КОЙТО ВЛАДЕЕ ЕВРАЗИЯ-ВЛАДЕЕ СВЕТА ! ТАМ СА РЕСУРСИТЕ,ЗА ТОВА ЩАТИТЕ ДРАПАТ ! "- Ти знаеш ли какво значи ресурс, ОЧЕВИДНО НЕ!!!

49

Анонимен

преди 11 години

57: имам доблест да кажа: всяка една общост, която не налага тиранията си над света е добре дошла. Християнска, мюсюлманска, будистка, еврейска, европейска, азиатска, африканска или ***:) САЩ и СССР НЕ принадлежат към нито една от тези общности. Тези хора нямат идеали а интереси. Те възпитават двата лагера в света, че да имаш интереси е по-важно. Тези общности са АГРЕСОРИ. Кой с войници, кой с газ. Рекетьори и *** на гърба на останалите народи. ***, които плашат с атомни бомби!!!!

48

Хилавми Клитор

преди 11 години

Настоявам Иран да ни върне безпилотния самолет, който падна сам.хахахаха.

47

Анонимен

преди 11 години

БЪЛГАРСКИТЕ АМЕРИКАНСКИ ГЪЗОЛИЗНИЦИ СА СМЕШНИЦИ ! ДАЖЕ КИСИНДЖЪР Е КАЗАЛ: КОЙТО ВЛАДЕЕ ЕВРАЗИЯ-ВЛАДЕЕ СВЕТА ! ТАМ СА РЕСУРСИТЕ,ЗА ТОВА ЩАТИТЕ ДРАПАТ ! ПРАВОСЛАВНА РУСИЯ Е СВЕТОВНАТА ИМПЕРИЯ !

46

до 49

преди 11 години

49,имаш ли доблест да кажем коя общност искаш само да остане в "битието",това"небитие"или"нищото"да не си го заимствал от последния стих-отговор към поемата на Гюнтер Грас,който твърди,че израел е най-голямата заплаха за световния мир.Стига се кри зад гърба на"всички".

45

Анонимен

преди 11 години

Има да рупате компири по руска рецепта и да се радвате на ръждясалите си железарии. Те са платени с глада на пияните руски *** от 3-4 поколения. Нищо! Свините са за това - да търпят и да ги колят:)))) Всичките ракети можете да си ги пъхнете в широките слвянски...джобове:))) От надпреварата във въоръжаването веднъж се разпаднахте. Не забравяйте, че хамериканците САМИ печатат парите си, търсени по целия свят. И да печатате рубли СИВ вече го няма:) Майтап!

44

Анонимен

преди 11 години

ХА ХА ,РУСНАЦИТЕ ИМАЛИ РАКЕТИ ..САМО ДЕТО НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КАКВИ ОРЪЖИЯ ИМАТ АМЕРИКАНЦИТЕ ...ТЕ НЕ БИЯТ БАРАБАНА КАТО ***.САМО ЗА СВЕДЕНИЕ НА УШАНКИТЕ ,ЧЕ ОТ 1980 В КОСМОСА НОСИ ДЕЖУРСТВО КОСМИЧЕСКИТЕ ВОЙСКИ НА САЩ.

43

Анонимен

преди 11 години

Москва разполага с 1492 разгърнати ядрени бойни глави

42

Григорий

преди 11 години

Ядрена война няма да има.И причината не е във факта, че няма да има оцелели. Ще има.Но война няма да има, защото още след първия взрив атмосферата се йонизира за около 90 минути и никакви връзки не са възможни. И военните не могат да направят нищо.