31

Анонимен

преди 11 години

Стига сте *** бе! Няма държавата все да плаща масрафите на ***! Трябва БСП да плати този референдум!

30

waffen ss

преди 11 години

до 12 Аз пък на кгб президента Путин изобщо не вярвам.Гледа да си продаде *** технологий.ТИ ЩО НЕ си купиш риска кола бе червен отворко.

29

ДО 29

преди 11 години

НАПРОТИВ- ЩЕ ИМА И ТОЧНО БОЙКО ИСКА ТОВА- ВИЖ МУ ПРЕДИЗБОРНАТА ПРОГРАМА, ГЛАВА ЕНЕРГЕТИКА, ТОЧКА ВТОРА- ИЗГРАЖДАНЕ НА АЕЦ БЕЛЕНЕ КАТО ЧАСТЕН ПРОЕКТ- ТОВА Е ЦЕЛТА НА БОЙКО И ЦВЕТЕЛИНКА- ЗАПОМНИ ГО МНОГО ДОБРЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ПРОЧЕТИ ПОСТ 25

28

Предложение

преди 11 години

Дянков все още мисли, че управлява фирмата на неизвестния си баща. Не Дянков, тези идеи може в щатите да минават, но тук не! Ако 700 000 излъгани или не искат референдум, значи държавата трябва да го организира. Ако е с парите на партиите добре. Гласувайте да няма субсидии за партиите догодина и пито-платено.

27

Кавърверсия

преди 11 години

АЕЦ БЕЛЕНЕ НЯМА ДА ИМА !...или както е казал народа: Хубост насила не става !

26

БЪЛГАРИН 1

преди 11 години

А партийните субсидии от къде са-от данъкоплатците,а не може ли референдумите да се финансират от инициаторите?А не маже ли и от обръчите от фирми,които уж щяхме да изловим и да ги сложим на място?Бе то въжето се навива,а и ще се скъса.

25

до 23

преди 11 години

стига рИва ве,гей си каза-не може премиерът да разписва такива неща-между фирмени споразумения,или държавно-фрмени,в първия случай е ясно,а във втория-НС решава

24

румен221

преди 11 години

21- ви,КонституцияЧл. 86. (1) Народното събрание приема ЗАКОНИ, РЕШЕНИЯ, декларации и обръщения. (2) ЗАКОНИТЕ и РЕШЕНИЯТА на Народното събрание са задължителни за всички държавни органи (ПРАВИТЕЛСТВОТО Е ДЪРЖАВЕН ОРГАН), организациите и гражданите.След като народа каже ДА, Парламента ПРИЕМА ЗАКОН С ЕДНА ТОЧКА:ЗАКОН ЗА РАЗВИТИЕ НА АТОМНАТА ЕНЕРГЕТИКА, ЧРЕЗ СТОИТЕЛСТВОТО НА АЕЦ-БЕЛЕНЕЧЛ.1. РАЗВИТИЕТО НА АТОМНАТА ЕНЕРГЕТИКА, ДА СЕ ИЗВЪРШВА И ЧРЕЗ СТОИТЕЛСТВОТО НА АЕЦ-БЕЛЕНЕ.Просто е, но не е за прости хора!!!

23

Анонимен

преди 11 години

От левицата днес ще поставят свои въпроси за АЕЦ "Белене", сред които - кой е водил преговорите за "Белене" след юли 2009 г., защо са били подписани осем допълнителни споразумения, защо са възлагани допълнителни поръчки с допълнителни плащания, кой е участвал в делегациите по преговорите, имало ли е включени в тях частни лица и в какво качество.

22

Анонимен

преди 11 години

В смисъл? 20-30 млн. ще имате по-малко за крадене ли? :D

21

Анонимен

преди 11 години

Тоест, ако Станишев беше подписал договор с проект и финансови разчети, сега щеше да се строи. Но понеже и той се е скатавал, сега нищо не ни задължава да се набутаме 20 милиарда. Напротив, трябва да го съдят за разхищаване на 1 млрд. без инвестиционен проект.

20

Анонимен

преди 11 години

В Конституцията пише, че референдум по бюджетни въпроси не може да има. Тоест може да има допитване дали принципно искате атомна енергетика, но оттам нататък дали да е Белене и с какви пари да се строи не може да е предмет на референдум.

19

ДО СТРАНДЖАТА

преди 11 години

ПОНЕЖЕ ДЪЛБОКО УВАЖАВАМ ВАШАТА КОМПЕТЕНТНОСТ, БИХТЕ ЛИ МИ ОБЯСНИЛИ С КАКВИ ПАРИ, С КАКВА ТЕХНОЛОГИЯ, С РЕФЕРЕНДУМ ИЛИ БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ ЩЕ СЕ СТРОИ 7 БЛОК НА КОЗЛОДУЙ?

18

Анонимен

преди 11 години

Да се проведе референдум дали да се проведе референдум за финансирането на референдума за АЕЦ.

17

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

13А ти отвори правописния речник... - реДерендОм... - и кой плаЧа...

16

румен221

преди 11 години

ИСТИНАТА, ***, ИСТИНАТА!!!КонституцияЧл. 86. (1) Народното събрание приема ЗАКОНИ, РЕШЕНИЯ, декларации и обръщения. (2) ЗАКОНИТЕ и РЕШЕНИЯТА на Народното събрание са задължителни за всички държавни органи (ПРАВИТЕЛСТВОТО Е ДЪРЖАВЕН ОРГАН), организациите и гражданите.ДА КАЖЕМ ИСТИНАТА - Кое нещо в енергетиката ни почива на "пазарен анализ..." и конкуренция???1. Живеем ужким при капитализъм...2. Имаме ужким пазарна икономика, при това свръх-либерална...3. Живеем ужким в ЕС, където ужким имало свободно движение на стоки, капитали и работна сила...- НЯМАЛО ПАЗАР ЗА ТОК - ХА-ХА-ХА,Добре!!! НО, ЗАЩО ТОГАВА ЗИМАТА ВНАСЯХМЕ ПО 400 Mw/дневно ОТ ФРЕНСКО-КУНЕВАТА АЕЦ - ЧЕРНА ВОДА!!! (а икономиката ни дори не работи)- ЗАЩО МЪЛЧАТ ЗА ТОВА ПАЛЯЧОВЦИТЕ ОТ ОДС, КОИТО ТВЪРДЯХА, ЧЕ ИМАЛО ИЗЛИШЪК ОТ ТОК (е, свършиха мръсната работа на ГЕРБ и те от благодарност ги разтуриха)- ЗАДЪХВАМЕ СЕ ЗА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ ЕДИН ГОЛЯМ ТЕЦ ДА СПРЕ И СТАВАМЕ ДИСКОТЕКА - ЕНЕРГОСИСТЕМАТА РАБОТИ БЕЗ РЕЗЕРВИ!!!- Но ПИТАМ:- Защо е ВЪВЕДЕНА КВОТА ЗА ИЗКУПУВАНЕ НА СВРЪХЕВТИНИЯ КОЗЛОДУЙСКИ ТОКСАМО ОТ 23%..., А САМАТА ЦЕНА ИЗКУСТВЕНО Е ЗАНИЖЕНА ОТ ДКЕВР, ДО НИВО ЗА ПРОДАЖБИ НА ЗАГУБА??? - Защо НЕК е ЗАДЪЛЖЕНА, да изкупува "вятърничевия" ток на 100%, за 25 години и на цена от 79 стотинки (без ДДС)... и да отказва ток от Козлодуй, струваща му 1.169ст!?!?!?- Защо изкупува тока от АМЕРИКАНСКИТЕ СПОНСОРИ НА СДС в Марица-Изток за 17,5 ст, а от Държавния ТЕЦ за 6,5 ст В СЪЩНОСТ ВЪГЛИЩАТА В МАРИЦА-ИЗТОК СВЪРШВАТ СЛЕД 25-30 ГОДИНИ- Дори ПРОДАЖНАТА цената на тока от АЕЦ-Белене, да е 6.5 стотинки (при себестойност 2,42 както казват англичаните), което признава дори сребролюбеца Касчиев, тя пак е по-ниска от всички други Зелени и Въглеводородни източници на ел. енергия... - Ако ПРЕМАХНЕМ ДУМАТА УЖКИМ от 1, 2, и 3 (по-горе), Козлодуй ще продава на 100% и не по 3,0ст. , КАКТО ГО ПРОДАВАМЕ НА ТУРЦИЯ, а по 7 стотинки, Белене ще продава на същата цена..., ПАЗАРНА ИКОНОМИКА е това..., а всички тецове, които не могат да се включат в тази "ценова игра", ще затворят или някои от тях ще останат, като Студен резерв... СПОНСОРИТЕ НА ОДС ЩЕ ИМ СПРАТ РУШВЕТА, Е, И КОСТОВ ГУБИ, НО БЪЛГАРИТЕ ПЕЧЕЛЯТ!!!Така ще изпълним и Евродирективата - Да намалим вредните емисии с 60%... Което ще направим всякак..., но САМО, ако го има Белене защото, ако го няма, до 10 години оставаме без ток..., ИКОНОМИКАТА НИ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ В КАМЕННАТА ЕРА, а по-точно ще го купуваме по 99 ст...., е, които можем да си го позволим де...

15

Анонимен

преди 11 години

Да се проведе референдум за финансирането на референдума !

14

Анонимен

преди 11 години

20-30. 30-40 млн.Абе това да не са ви бакалииски сметки бе. 10 млн. правят голяма разлика.

13

Анонимен

преди 11 години

От това правителство да отворят конституцията и там е записано как се провежда редерендом какви са условията и кой плача ! Все пак сме демократична България и щом има подписи за рефередом трябва да се проведе те са там за да уважат народната Воля а не личните си интереси

12

ДО СТРАНДЖАТА

преди 11 години

ТИ ОТКЪДЕ ЗНАЕШ ,ЧЕ Е 20 МИЛИАРДА- БОЙКО ЛИ ТИ КАЗА ? ПУТИН ПЪК КАЗА 6,3 МИЛИАРДА ЕВРО- 13 МИЛИАРДА ЛЕВА. НА КОЙ ДА ВЯРВАМ - НА БОЙКО ИЛИ НА ПУТИН? ЯВНО БОЙКО СИ Е НАДУЛ ЦЕНАТА ЗА ДА ИМА ЗА НЕГО НЯКОЛКО МИЛИАРДА.