32

до тъпите гейбери

преди 11 години

!!!!!!!ако добивът на ШИСТОВ ГАЗ беше решение на енергийните проблеми,ВСИЧКИ държави,без находища на ПРИРОДЕН газ щяха да го добиват-най-вече западът,и най-вече немците,или поляците,НО НЕ СА!!!!!а сега са направени някакви ЖАЛКИ разработки само в САЩ,и то са към края си,поради НЕРЕНТАБИЛНОСТ,и ОГРОМНИ разходи на питейна вода.Само тука,някакви .......се правят на интересни,само и само да получат някой сребърник ОТГОРЕ,че краденето не им стига.А пъпчивите плиткоумни пикливи чалгарчета се наср....

31

Анонимен

преди 11 години

Ето това е ГЕРБ и парламента като цяло:комисии , екскурзии, заплати , харчене на народни пари по време на криза!Пълно безобразие!"Пир по време на чума"

30

Анонимен

преди 11 години

До ТАЛИБАНЧЕКакво ме интересува какво са казали руснаците ????кой нормален човек на този свят вярва на руснаци ??? аз не :)ТРябва да се направи референдум по въпроса и българския норд да си каже мнението, а не някакви руски ***

29

Sueka

преди 11 години

Шистовият газ има по-голяма вреда за хората от колкото полза ... особенно евреите от Шеврон ... подпочвените води се замърсяват и стават да речем канцерогенни за пиене и отделно стават лесно запалими , предизвикват се трусове (земетресения) , реколтата над които земи ще се сондира и не само ще умре ! Както Белене така и шистовият газ са вредни и опасни за България ...но няма кой да го осъзнае това ... всеки иска от властт-а да намаже с парите а хората нека умират така повече пари ще има за тях !

28

Анонимен

преди 11 години

ВМЕСТО ДА ЗАБРАНЯВАТ ШИСТОВИЯ ГАЗ ПО-ДОБРЕ Е ДА ЗАБРАНЯТ БСП----ПАРТИЯТА СЪЗДАЛА И СРАСЛА СЕ С МАФИЯТА....БСП Е МНООООГО ПО- ОПАСНА ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ ШИСТОВИЯ ГАЗ.

27

Анонимен

преди 11 години

До 30Ми че той народа не питан за шистовия газ :) хубаво е да се направи референдум и по този въпрос, интересно е обаче, че никоя политическа сила не предлага референдум по въпроса, което ме навежда на мисълта, че Газпром са похарчили доста пари

26

Че Гевара

преди 11 години

На апологетите на шистовия газ ще кажа - по добре да внасяме газ , отколкото вода за пиене! От омраза към руснаците, ще изтребите собственото си население! И да знаете - вода ще внасяме пак от Русия, щото там са 60% от запасите на прясна вода на земята...

25

Анонимен

преди 11 години

До 3ти:Извинявай, Русия ли имаш в предвид?

24

Вътрешен човек

преди 11 години

В момента България финансира навлизането на няколко фирми от САЩ, които ще се занимават с производството на енергия от животински субпродукти. Сещате ли се кой го е договорил. Ще им платим малко над 6 млрд лева само за да дойдат, а после се задължаваме да изкупуваме тока на цени, около 13 пъти по-високи от тези на които изкупуваме тока от АЕЦ Козлодуй.

23

Анонимен

преди 11 години

Забрана за добива на шистов газ!

22

до 17

преди 11 години

17 ти си ***, образовай се малко и тогава пиши

21

Анонимен

преди 11 години

Оставка за националните предатели от герб!

20

ф-1

преди 11 години

Ако шистовият газ се разработваше от руснаци,тези ***-комунистите щяха да бъдат най-ревностните защитници на идеята.Къде бяхте бе червени маймуни,когато до преди 25 год. цяла Тракия беше надупчена като швейцарско сирене и с попоща на стотици тонове киселина вашите братушки търсеха уранова руда?Сащо не ревахте тогава, че унищожават природата?

19

Анонимен

преди 11 години

Природните ресурси трябва да се проучват и при възможност да се добиват !Шистов газ се добива още от 19 век, цялата тази истерия около него е добре подплатена от руската олигархия.Затова най-добре е да се направи референдум по въпроса, и веднъж завинаги да си кажем мнението по въпроса.

18

Анонимен

преди 11 години

Като гледам вълната на протести срещу шистовия газ си представям екзалтираните тълпи пред кладата на Джордано Бруно.

17

Анонимен

преди 11 години

Фактите са, че в бедна България цените на газта са 4 пъти по високи от тези в САЩ и в САЩ добиват шистов газ.. Богатите американци явно не могат да си позволят да защитатават околната среда, но бедните българи могат и затова са съгласни да плащат 4 пъти по високи цени на Газпром!

16

до 15

преди 11 години

Тук не става въпрос за печалби а за оцеляване на българската икономика.Един въпрос само да задам на рубладжиите-защо като толкова много лижете г*за на Русия,Газпром ви продава най-скъпия газ в света?Единствения отговор е че сте платени богато от руснаците и не ви пука за интересите на България!Затова от мен---САМО ГЕРБ!

15

Анонимен

преди 11 години

За мое съжаление до сега гласувах за Герб, но от момента, в който подмолно разрешиха на Шеврон тези проучвания ги намразих до дъното на душата си! Народа казва НЕ, а те се скриха от всички на тайно събрание в БАН след визитата на Килъри и тихомълком започнаха сондажи.Не допуснаха нито журналисти, нито никой на това събрание с дъртите изкуфеляци от БАН дето само реват за пари, и решиха това, което е изгодно за Шеврон.Айде да се самоунищожим само и само да не осигуряваме пазар на Газпром! *** !

14

Иван

преди 11 години

Екскурзиите до Русия с народни пари или с пари на Росатом бяха, питат уоравляващите?

13

Анонимен

преди 11 години

До 15Добива на шистов газ е вреден само и единственно за Газпром и руската мафия !