93

Анонимен

преди 11 години

Тея пък кви са и защо стоят като глава новина от половин ден!?

92

1

преди 11 години

tuka edin i su6t 4ovek pi6e 100 komentara male naroda e 4isto poludql

91

.

преди 11 години

Стефан Данаилов ... не знам какъв човек е , щом изоставения му син казва , че е добър аз го приемам за такъв , навярно е добър актьор , мога да кажа единствено , че не е добър министър на културата и че е комунист , а аз комунистическите мазници не ги обичам , следователно не се кефя като го издигат в култ палячовци като Ники Кънчев с 4 годишното "ангелче" , дето носи Мак Доналд'с и усмивки на едни мършави манекенки , мои познати :)

90

Анонимен

преди 11 години

Тук явно пише или самата чалната Кривошиева, или нейна фенка, която се олицетворява с нея, защото имат сродни съдби! Демек някой я е опрашил, а тя от любов отгледала отрочето сама и сега целият свят й е длъжен!

89

съни

преди 11 години

На никой не му пука дали тая е к.рва или синът и е пръдльо . Те не показаха никакъв интелект , еродираност а само парадираха със името на Стефан Данаилов . С интриги до никъде не се стига ...

88

Анонимен

преди 11 години

Че ако ще обсъждате нещо само тези, които го харесвате, направете си фен-клуб! Телевизията още не изпълнява тази роля! А канала ще го сменям , ако искам!

87

Анонимен

преди 11 години

Стига глупости, Кривошиева е чалната, това е очевадно. И момчето не е много наред ама ш'се опраи...

86

.).

преди 11 години

Доколкото видях в къщата въпреки наличието на подчертано прости и долни *** като Ласкин , Патрашкова , тва мършавото дето се мисли за много хитро синоптичето и т.н. , се обръщаше прекалено внимание на майка и син , които може да са по-различни , но поне не си шушукаха по ъглите , казваха всичко направо в очите и никога не показаха презрение или омраза към когото и да било. Видяхме с каква злоба се отнесоха с тях ,не защото са най-лоши , а защото са слаби и уязвими ,това е пряко отражение на изроденото ни общество.

85

Анонимен

преди 11 години

102, пий си хапчетата и си лягай! А Господ го остави на вярващите в него!

84

Анонимен

преди 11 години

Ходи и ти по телевизията, някой да те е спрял?Винаги имаш избор да смениш канала/страницата и да не четеш/гледаш и ОБСЪЖДАШ нещо, което не ти харесва. Елементарно е.

83

Анонимен

преди 11 години

Омъжвала се 5 пъти, това й било писано!!! Ми на нас ни е писано по един път да се омъжваме и да имаме паралелни връзки и поредица от любовници! Ся кво да правим, да ходим в телевизията със снимков материал - с този бяхме млади, с онзи имахме общ бизнес и оттам в кревата, третият ми е любовта на живота, *** неговата не му даваше развод, съседката беше много сексапилна и все ми се навираше, оплакваше се от нейния, че не й обръщал внимание и аз да, такова!И все от любов бе!!

82

Съни

преди 11 години

Тези двамата сладури са олицетворение на ценностната с-*** поне на 60 % от съвременното българско общество . Не случайно доста хора защитават тези *** и плуят Стефан Данаилов ....

81

Анонимен

преди 11 години

А бе тук само ''бегрешните'' обиждат жената и сина й. Хайде научете ни на нещо нас читателите като сте толкова знаещи. Омъжвала се 5-ти и какво от това? Това й било писано, на друг е писано да не се ожени изобщо, да няма деца и така, съдби всякакви. Всяка по себе си има за цел да научи човекът на определени неща. Запитайте си вие какво трябва да научите, Ирен и Владо не ги мислете, те са светлинни години напред от стадото тук.

80

Станимир

преди 11 години

Без името на Данаилов тея *** не струват и 5 стотинки ! Владко бил се просветил на Бога ? Той да вземе да почете малко и след това да говори за религия . Да вземе да поработи малко да поучи то всеки вярва в Бог по някакъв начин . С две думи търсят евтина слава маминото л.ино и тъпата к.рва ! Стефан Данаилов е име било то комунист или капиталист вие кои сте ?

79

Анонимен

преди 11 години

значи ку*ва е жена, която се жени по любов и отглежда сама дете от тази любов...а почтена жена е такава, която се жени (по някакви съображения, не задължително любов), ражда 2 деца на мъжа си, сменя няколко любовници зад гърба му, прави му мили очи, за да си осигури малко комфорт и спокойствие и...пред хората "чиста" работа..никой ни чул, ни видял. Така значи...а? Живот в лъжи...ама който иска такъв, да си го живее. Но да не размахва пръст с лицемерния си морал.

78

Анонимен

преди 11 години

Ирен е събирала сина си с лъжица от чаршафа. То си му личите на това му викат с пръст правен!

77

Анонимен

преди 11 години

Ирен е събирала сина си с лъжица от чаршафа. То си му личи.

76

Анонимен

преди 11 години

Аре у лево! Какво ми се възхищаваш на някаква *** дето все брак сключвала с любовта си, *** по два пъти в годината любовта сменяла образ. На колко ли потенциални татковци (е*ачи) се е нагледал Владко? И все от любов, разбира се!

75

Анонимен

преди 11 години

Учудвам се че все още има хора които мислят че това кой остава в шоуто зависи от гласовете на зрителите. Но след като минават още номерата на телефонните измамници, явно има доста *** хора в тази държава.

74

Анонимен

преди 11 години

Стефан Данаилов е бил хубав мъж, но чак пък велик актьор, айде стига! Ако беше, за него щяха да знаят и извън БГ. Макар и поизхабена тя също е била хубава. Обичали са се хората някога- те си знаят какво им е сега