850

Анонимен

преди 11 години

Доверието в ГЕРБ се срина,но от това печели БСП,а както ме съмнява,острите нападки и скандали между двете партии са едно голямо ТЕАТРО.ДС отдавна ги умее тези игри, а и менторите зад океана много изпечени.НИКОГА НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТОВА,КОЕТО ВИЖДАТ САМО ОЧИТЕ ВИ.ПОДЛАГАЙТЕ НА СЪМНЕНИЕ ВСИЧКО И НЯМА ДА СБЪРКАТЕ!

849

Анонимен

преди 11 години

Видине, Видине, а какви са кадрите на БСП, особено по върховете? Партийни деятели, непрофесионалисти, без никакъв практически опит. Народът е казал: "Колкото и да гледа, ка се коля прасето, кучето няма да стане касапин"!

848

Анонимен

преди 11 години

"Свобода или ГЕРБ?"

847

До Видин

преди 11 години

Видин, добре, тази с нула стаж била некомпетентна, а Станишев, също с нула стаж компетентен ли е? То един ***, и негови съпартийци го водеха са носа, станаха милиярдери...

846

ДИАГНОЗА ЗА БОЙКО

преди 11 години

ПРОФЕСОР ЧИРКОВ ПОСТАВИ МНОГО ТОЧНА И ЯСНА МЕДИЦИНСКА ДИАГНОЗА НА РЪКОВОРИТЕЛЯ НА ГЕРБ И МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ БОЙКО БОРИСОВ- С ДВЕ ДУМИ БОЙКО БОРИСОВ Е ЗА ПСИХИАТРИЯТА КОЛКОТО ПО-БЪРЗО Е ПРЕГЛЕДАН И ЗАПОЧНЕ ЛЕЧЕНИЕТО ТОЛКОНА ПО-ДОБРЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. ТЕРЗАЕ МЕ МИСЪЛТА КАК БЪЛГАРИТЕ ИЗБРАХА ПСИХИЧНО БОЛЕН ДА ГИ УПРАВЛЯВА? СЛЕД МЕН И ПОТОП Е МОТОТО НА БОЙКО А НАРОДА ГО ИЗБРА? МАЗОХИСТИ! ЗАСЛУЖИХТЕ СИ ГО ТОЯ ПСИХАР БОЙКО! ВЯРВАМ НА ЧИРКОВ ДАНО ИЗТРЕЗНЕЕТЕ ЗАБЛУДЕНИ ГЕРБЕРЧЕТА! УСХЕХ! А за премиера Бойко Борисов Чирков коментира: "Аз много се страхувам като се появи някой силно екстровертен тип като поведение. Този тип, особено при политиците, иска постоянно фокусиране на вниманието върху себе си, иска медии и население да са ангажирани непрекъснато с неговия нарцисизъм. А пътят от нарцисизма до психопатията е много къс и политиците трябва много да внимават."

845

Анонимен

преди 11 години

Абе вие луди ли сте, кой ще гласува пак за ГЕРБ...Пример :Аз съм от Видин, макар че живея и работя в София. На последните избори там спечели мажоритарния кандидат на Герб срещу този на БСП професор Р. Гайдарски. Хората не знаеха нищо за кандидата на Герб, но гласуваха за Бойко. Какво се оказа -една мома от Белоградчик на 25 години, успяла да роди две деца, с образование бакалавър от Нов Български, специалност Приложна и художествена фотография, трудов стаж = 0.Мисля, че казваше Любомила Станиславова. Другия герберски депутат от пропорционалната листа е пенсионирания полковник Владимир Тошев. Е , познайте тези двамата професионалисти откакто са депутати, какво са свършили нищо, нула. Освен да гласуват каквото им наредят, и да взимат заплати, нямат нито едно изказване, предложение по каквото и да било, инициатива, което и не е чудно, като се има в предвид че двамата са абсолютно некомпетентни. Единственото , с което са известни във Видин, е че двамата се боцкат , въпреки че са семейни. Та такива ми ти работи кой ще отново тоя лудия, дето ще гласува за проста селска к*рва вместо за професор...А такива са им и всички останали кадри, пробирани лично от Цвъцко полицай калинка на полицай, полицай , калинка на полицай...

844

Dragonfly

преди 11 години

До Анти-спинОт две верни твърдения - че се Краде, и че се Строи се направил грешното твърдение , че е добро правителство. Естествено , че най-много ще строи , нали по този начин Краде !!! Софиянски ги открехна на номера и оттогава не са спрели ...

843

Анонимен

преди 11 години

Искам Дучето и архонта да ме управляват.

842

пенсионер

преди 11 години

Като чета някакви озлобени и неграмотни хора се чудя що за народ сме. На майка ми пенсията още при вашия любим Т. Живков беше 50 лв. Ниското заплащане беше идеологията на комунистите. При Борисов пенсията била 200 лв. сякаш при Станишев е била 1000 лв. и Бойко е намалил. Айде малко се спрете защото хората помнят и знаят какво беше при тройната ламя.

841

Анонимен

преди 11 години

това е последната изцепка на комунистическите социолози. впрегнали са всички хора на партията белким променят нагласата на хората ! пълен смях

840

СТРОЙНА ПАРТ.ОРГ-ЦИЯ

преди 11 години

СЕГА,ПОД СТРОЙ КЛИКВАТ,ЛИ КЛИКВАТ,В ЗАЩИТА НА ВОЖДА,Е НА ТОВА МУ ВИКАМ СТРОЙНА ПАРТЙНА ОРГАНИЗАЦИЯ,КАКТО КЛИКВАТ ПОД СТРОЙ,ТАКА ЩЕ СА ПОД СТРОЙ НА ИЗБОРИТЕ,ДЕЦАТА,РОДАТА ВСИЧКИ В КУПОМ МАРШ КЪМ УРНИТЕ,БРАВОС,БРАВОС,СРОИТЕЛИ НА СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ,НАПРАВО ПО ДИСЦИПЛИНА ГИ РАЗМАЗАХТЕ ВСИЧКИ

839

ДО 1003

преди 11 години

Ами той Боко го няма в тая класация, щото там са само опасните, пък лудите са в друга класация и там той е на първо място..

838

Анонимен

преди 11 години

разчита се на глупави бедни избиратели. И процентът на бедните и глупавите се вдига за да има електорат. И електоратът ще гласува за продължаване на оскотяването и обедняването си.

837

Анонимен

преди 11 години

Искрено копнея да ме управляват червени крадци,и малограмотни от ДПС.-отново милиони тук и там,а асфалта-ни тук-ни там...Карма,какво да се прави!

836

Митко

преди 11 години

Много огладнели червенотиквеновчета се размечтаха-ама споко,вашата няма да стане!

835

Анонимен

преди 11 години

до 995Кеворк нали си е подлого пита Жан за всички управници без боцката. Сигурно се е ужасявал от отговора. Така че интервюто казва доста не само зададените но и незададените въпроси са интересни...

834

Анонимен

преди 11 години

Да уточня за десетте най опасни политици,класирани от списание Шпигел на 7 август 2012 год.-там ББ не фигурира-справка с Гугъл сп".Шпигел"

833

Анонимен

преди 11 години

който и да се избере ще управлява в интерес на богатите. Ще има нови милионери а за народа остава инлацията, замразените доходи, увеличаване на работния ден, седмица и месец, нови данъци, плосък за богатите да е добре, унищожаване на средната класа, високи лихви, намаление на отпуските, по-висок стаж, по скъпи енергии геноцид водещ до изчезване на нормалните хора.

832

Хриско

преди 11 години

Тук някакъв *** е написал точно около 60 пъти какво е казал Чирков за екстровертните политици,още толкова някакво стихотворенйце,абе хора времето е гот-ще изтрещите във форумите,иначе как да си обесня повтарянето на едно и също,политика,политика,ама си пазете личното психическо здраве!

831

Аз

преди 11 години

Нищо не са построили. Довършват започнати неща. Освен да лапат, друго не правят. За съжаление лапат повече от досегашните, които да вземете! Май само самите те си вярват и се подкрепят! Дано на изборите резултата е същия, както сега!