27

Анонимен

преди 11 години

Необразовани илитерати.Витоша никога не е била вулкан. Нищо, че журналистите постоянно го повтарят.Витоша е изградена от мамени скали, които се различават от вулканичните по това, че са образувани под земната повърхност, тоест магмата така и не е излязла, за да се превърне в лава.Поради по- малкото относително тегло на получилия се от изстиването им блок, Витоша се издига - всъщност магматизмът е преустановен преди образуването на планината, Софийското поле.

26

123

преди 11 години

Разчистват за новите писти... толкова пожари не е имало никога! Нека съпоставят карти на проектите, които имат с карти на пожарите:) Картинката ще стане доста интересна.

25

Росица

преди 11 години

24-ти, като си сляп за истината, аз какво да направя... ама нещо не ти отърва да мислиш с главата си, трябва някой да те ръководи и да ти слага думите в устата.

24

Анонимен

преди 11 години

Къде е нашият велик пожарникар бе? Да разпъне пожарникарския маркуч в пресената гориста местност, каквато е била темата на дипломната му работа. Само дето той е зает да рита футбол.. Ей тва е , в тази държава всеки се занимава с това, което не му е работата..

23

Анонимен

преди 11 години

ако е вулкан ще избие на билото смешнико. И ще се издигне висок облак в небето на десетки километри.

22

ДО 25

преди 11 години

ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ И ВУЛКАНИ НЕ МОГАТ ДА СЕ ПРОГНОЗИРАТ. Спрете да се паникьосвате. По-страхливи сте от скакаУците.

21

до 12

преди 11 години

а който поръчва палежите да му изсъхне поколението! Пред очите му АЛЧНИТЕ!

20

Апокалипсо

преди 11 години

От БАН очакват изригване до края на деня!!! Защо си мислите, че беше преси десет дена проверката на системата за ранно предопреждение!!!

19

Анонимен

преди 11 години

"Росице" ах каква си ми платенка олигархолизачка. Не сме толкова прости "скъпа"

18

Анонимен

преди 11 години

И с просто око се вижда че гори гора. Продължават умишлените палежи на Витоша. Този път е запалено изглежда точно под лифта. А лифта през седмицата не работи. Досега палежите са все на труднодостъпни места и предхождат дни с метеорологична прогноза за липса на дъжд.

17

DA

преди 11 години

Според сайтовете за следене на земетръси и днес рано сутринта е имало друго слабо земетресение на територията на Витоша.

16

Росица

преди 11 години

Абе зелените палят и това е факт!!! Тома Белев пусна корояда и се унищожиха смърчови гори на стойност над 5 милиарда лева. Сега държавата проверява и зелените прикриват следите си, но обвиняват друг.

15

до 18

преди 11 години

И аз го усетих! Дали наистина не крият нещо от нас?

14

Преди

преди 11 години

малко имаше слабо земетресение с епицентър Витоша...

13

До заблуда

преди 11 години

Тръгвай брато, тръгвай и не се връщай. Един перко по-малко тук.

12

Анонимен

преди 11 години

Ски сезона наближава и този път понеже рекетът на Цеко няма да мине, за това по добре да се унищозжи всичко. После Цеко на ново да построи цял град там, да се асфалтира да се направи нещо като Слънчев бряг. Долу мутрите от Витоша!

11

Анонимен

преди 11 години

Цеко талибанина се готви за сезона.

10

Bubbles

преди 11 години

Който ги пали тия огньове ръчичките да му изсъхнат!

9

t

преди 11 години

ясно е вече, че тия пожари не са от жегите и че са умишлени. или е тероризъм или цеко минев е ***!

8

Анонимен

преди 11 години

От към София - от един час гледам стълб пушек над Бистрица.Веднага потърсих инфо в мрежата и бях готов да звъня в пожарната, но видях съобщението в сайта на OFFNews.То, цяла България яко горя това лято. Но, да се случи два пъти на едно и също място, няма да е от сушата и горещините! Явно, някой си играе на "самотен воин".