35

4-ti kilometur

преди 11 години

Nie dvamata (az i 4ove4eto, koeto jivee v glavata mi i mi razpravq lafove 4at-pat) smqtame tazi statistika za pulno bezumie. 6a6ava rabota...

34

акс

преди 11 години

35 000 от който са жителите на свищов и приятели от форума,ако с вас или ваш приятел работи някав *** от свищов в вашият град отървете се от него по-скоро,щото той подло и незабележимо ви дърпа кариерното развитие назад

33

Темерут

преди 11 години

Всички тия, дето останахме тук сме луди - факт! Не могат и да искат да ни съберат в психодиспансери, щото няма да остане никой.

32

Анонимен

преди 11 години

Дайте извадка за гласувалите за ГЕРБ преди три години и ще получите най-точния статистически резултат!

31

1

преди 11 години

ПАЗЬЕТЬЕ СЕ!! ИДАААА!!!!

30

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Лошото е, че много хора попадат в графата на тия 20 процента...

29

Анонимен

преди 11 години

Голямо облекчение, като разбрах, че сме толкова много. Това ми дава сили да продължа. Браво

28

Наистина

преди 11 години

са много. Някой от тях са на свобода и са постоянни коментатори в тоя сайт. Знаете ги...

27

Анонимен

преди 11 години

Честито на управляващите и тук, и извън България! Това беше целта ви и я постигнахте! Или искате още? До пето поколение ви е клел народът и клетвата му ще ви стигне!

26

коко

преди 11 години

"20% от хората имат психични разстройства"...и управлявалите България 22 години...психиатър коко

25

Tikvonii

преди 11 години

Разчекнаха народа си като коледна пуйка...

24

Д-р Луд

преди 11 години

Не са 151 хиляди, не са!"Турнето на звездите от "Планета Пайнер" се превърна в музикалното събитие на годината и бе посетено от над 200 000 зрители."

23

йййййййййййййййййййй

преди 11 години

Всички сме луди, че живеем в тая държава. Добре, че са децата та да имаме стимул, поне те да се махнат.

22

Анонимен

преди 11 години

Ако не са с фалшив телк ,ще са психично-болни.Ако и това не са ще са с 10 деца.Тея *** номера за живот без труд кога ще престанат.

21

д-р

преди 11 години

Пожарникарят е луд! Изперкал е. Откачил е. Загубил е разсъдъкът си. Побъркал се е. Хлопат му дъските! Изкрейзил е. Умоповреден е. Мръднала му е чивията. Смахнат е. Не е с всичкия си. Обезумял е.

20

До Бойко:

преди 11 години

Благодарение на Вас,Ваше султанско Простачество !

19

Анонимен

преди 11 години

*** как няма да са раздвоени българите-още вкъщи си мисли боб ли да купи или леща. Дали няма да му спрат тока,да му намалят налягането на водата,докато не си плати като поп. Не раздвоение,ами е разчекнат по всички показатели. ПОЗОР! Пък иначе не отделяли пари за здравето си,що за щуротии,като няма как да се нахраниш нормално и цепиш стотинките на 20?!

18

Justy

преди 11 години

Не спестявайте същественото - че това са ***, намерили най лесния начин за пенсиониране по болест. Психичните диагнози са най недоказуемите. Ама пък *** могат да подлудят всеки ТЕЛК като започнат да се правят на луди. Не стига, че ден не са работили, ами на 30 години се пенсионират по болест. А ние си плащаме...

17

Анонимен

преди 11 години

Аве не са толкова много лошото че пускат такива в парламента!

16

da

преди 11 години

Това е тъжна статистика действително. Извън кръга на шегата, да питам, в тези над 150 000 психично болни, случайно не се ли включват и очевидно ментално разстроените депутатини от антибългарската хумористична сбирщина ГЕРБ, начело, разбира се, с лидера - Бойко Умното...