364

Анонимен

преди 11 години

Из форума се носи мирис на политическия труп ГЕРБ!

363

Анонимен

преди 11 години

Аха, значи Герб са изпратили полиция да охранява *** които са разграбили Маркелито. Ето че малко по малко изясняваме нещата. И така, това как е станало, с устно нареждане или премиерски указ ? И втори въпрос- миналата година *** ми обраха вилата, и те ли са изпратени от Герб?Продължавам да питам понеже както обясних вече съм *** гербер и е цяло щастие че попднах на умни хора тук .

362

Анонимен

преди 11 години

Толкова за ГЕРБ! Нямат и три процента, което е голям успех да тях!

361

Анонимен

преди 11 години

Направо, е сега гледам от балкона- на улицата е празник, цветя, фанфари, бабички си късат дрехите и тичат голи от щастие ! Герб падна! БСП се връщат, това е всенароден празник, диктатурата си отиде и от утре заплатите ни стават по хилядо лева минимум а който иска може и повече. Ликуй народе, дойде свободата !

360

456

преди 11 години

Хихихихихихи! Ми нали полицията ги пазеше бре *** герберо!:))))) *** верно си ***:) И то си класика:) Полицията охраняваше *** да упражнят правото си на собственост:))))))

359

до дзвер

преди 11 години

Дай малко подробности за затвореата фабрика за цигари на Борисов ! Наистина ми стана много интересно ! Предварително благодаря.

358

до 453

преди 11 години

Сериозно ?! И как тогава Герб са "дали Маркелито за разграбване " ? С "партиен указ" вероятно ? Питам щот съм *** и белким някой умен като теб да ми обясни....

357

Анонимен

преди 11 години

Дааа! ГЕРБ вече са на бунището! Всенародните тържества да започват вече!

356

дзвер

преди 11 години

441...за престъпната мутра си прав...не на мен са ми затваряли нелегална фабрика за фалшиви цигари, а на Боко.На следващия гербер ще кажа- Зала "Мутреец" е по-евтина, за сметка на дължина и височина плюс липса на паркинг.Беше предвидена за 30 вида спорт...ся е скопена и става за 18...и концерти.За вълните по Цариградско(уж с гаранция 10г) ся пак че се дават пари за ремонт...

355

450

преди 11 години

Алоо! Просто герберче! Премиера укази не издава:) Толкова отчайващо сте прости!

354

450

преди 11 години

Ами влез в нета и ще видиш клипа как МВР охранява циганчетата:))) МВР не се ли управлява от ГЕРБ:)))

353

447

преди 11 години

Естествено, че ще ти е достатъчно! На гербера дори само снимка на Боко му е достатъчна:))

352

до 445

преди 11 години

Извинявай ама как точно Герб е "дал Маркелито" на *** да го разграбят ? С нотариален акт ли, с премиерски указ, лично е отишъл на крака да им го каже......Просто ми е интересен механизма на деянието.

351

arhar

преди 11 години

Преди време казах нещо, но понеже Дянков си прави оглушки, ще го повторя отново специално за него !Как се определят данъците в САЩ ?Нека да приемем, че имаме семейство с две малки деца / четиричленно семейство / ! Нека да приемем и че единият родител работи, а другият е безработен ! Нека да приемем и че работещият родител получава заплата от 2.000 долара на месец, т.е. 24.000 долара на година !При общ семеен годишен доход от 24.000 долара работещият съпруг не само, че няма да плати и 1 цент данък към държавата, а дори държавата ще му даде допълнително още 16.000 долара, за да стане общият семеен годишен доход в размер на 40.000 долара , т.е. по 10.000 долара за член от семейството .Значи какво излиза ? В САЩ до 10.000 долара годишен доход на член от семейството / не само за работещи / не само, че не ги облагат с данъци, а и се доплаща, за да се поддържа този минимален праг за стандарт на живот .Нека Дянков да отрече казаното от мен !Учудвам се, че Дянков премълчава тези неща и не ги приложи на практика и у нас !? А може би той не знае и тези неща, сиреч не е добър финансист ? Или най - много обича да лъже ?Кое от всичкото е вярно ? Може би той си знае най - добре ?

350

666! СУПЕР...

преди 11 години

...ТИЯ *** КАК СЕ РОДИА БЕ ПИТАМЕ САМО...!

349

Анонимен

преди 11 години

Не. Нямам други въпроси. "Всичко" ми е достатъчно.

348

444

преди 11 години

А може би знае кои са му подготвяли ареста за кражбите.....:) Чети повече:)

347

443

преди 11 години

Всичко! Дори даде Маркелито на електората си *** и те го разграбиха под полицейски надзор! Друг въпрос!

346

Анонимен

преди 11 години

Това че Томов крадеше означава че е бил вътре в играта и знае кои са му били ортаците. Така че чети...

345

до 440

преди 11 години

Кое точно е разруха при Герб ? Ама по конкретно ако може?