79

tim

преди 11 години

ми защото когато контрабандата е държавна политика когато парментарната група е събрана от хора дето рекетират изнудват и скубят парици в джобчето и си гледат само за себеси за 3 год са направени само едно нещо да се гласуват над 80 силно лобистки закона в противречие с всички други закони за да могат да се избегне конфликт на интереси от депутатите и министрите

78

монах681

преди 11 години

Хубави новини! Браво!

77

Анонимен

преди 11 години

герб са на власт и визите се върнаха. защо ли?

76

tim

преди 11 години

лошото е че се позволи в последните 3 год българия да изпадне от всички световни класации да стане една от наи бедните страни в света незнам каква е тази политика дето позволи да станеме по бедни и от африканските държави за пример давам мароко минимална работна заплата 240 евро и в останалите е по висока а при нас 290 лева

75

Анонимен

преди 11 години

Истината е, че Николай Младенов няма нищо общо с БКП, а работи само за американски фондации, НАТО и фондацията на Сорос "Отворено общество".

74

Анонимен

преди 11 години

Граждани Евреите Разграбват България !!!!!!

73

Анонимен

преди 11 години

Абе къде го ЕВРОПЕЙСКОТО РАЗВИТЕ или пак Станишев е виновен, че остави 8 милиарда резерв ???Някой от ГЕРБ ще ни отговори ли ???? ЗА 3 години къде е ЕВРОПЕЙСКОТО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ ???? Преди изборите през 2009-та никой от тях не спомена, че повече от 4 години ще трябва да ги чакаме !!!

72

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ са европейски еничари, които водят страната към катастрофа.

71

Глупости

преди 11 години

Този на снимката не решава нито за визите за Великобритания, нито може да предвиди дали ще има бежанска вълна от Сирия. Плюете Костов, но навремето точно той не пусна 200 000 косовари в България. Ако беше го направил, сега всеки втори в БГ щеше да е от боята. Сегашните *** не само няма да спрат *** на границата, ами ако Щатите поискат ще им дадат и домовете ви.

70

супер анонимен

преди 11 години

Николайчо, едно е какво трябва да стане, но друго е, какво ЩЕ стане! - айде сега, ако обичаш, недей да разсъждаваш и от английска гледна точка!!! Тя Англия се е заела да ревизира, едва ли не цялото си членство в ЕС, ти ще ни разправяш как са послушници като България и ще припкат след глупавите решения на ЕК !Айде бегай към Израел и Катар! - с техните политики можеш да ни запознаваш!

69

алооооооо

преди 11 години

след всички лъжи и демагогии,кой ли пък ще ти повярва?

68

Анонимен

преди 11 години

Управляват ни деца на комунисти, на ченгета от ДС, шофьори от УБ, обслужващия персонал на БКП...Големи апетити-малки възможности!

67

Анонимен

преди 11 години

От сутринта главната новина е , че видите ли няма да има проблем да се емигрира към държавата, за която има най-много желаещи изгладнели ограбени и заробени в мизерия българи. Патриоти от правителството създават Пи Ар на гърба на такива новини , слугинажните медии ги правят ТОП новини, а простият народ се радва на цирка и пляска. ПОСЛЕДНИЯ ДА ЗАТВОРИ ГРАНИЦАТА!

66

radioprestilka

преди 11 години

"Министър Младенов заяви, че става въпрос за интерпретации и предизборна агитация... " Господин министър един въпрос, вашите обещания за увеличение на пенсии евентуално, ако съберете пари от 1 Април 2012 по същата логика, те също са Интерпретация и Предизборна агитация! Когато говорите неща, замисляйте се, че същите работи ги правите Вие и Вашата партия. Няма лошо демагогията е на всякъде, защо Вие да правите изключение! Относно разузнаването в посолствата, лошо че го нямаме!

65

гацо

преди 11 години

Кольо ,така ти си мислиш.ако сложат пак визи кво прайм тогава.май трябва да си ходиш преждевременно.не че досега си свършил нещо.

64

Времето Ви...Свърши

преди 11 години

У НаС има ли Демокрация? Буквалното значение на думата Демокрация е Народовластие.У нас е Представителна Демокрация!- гласоподавателят Избира свои Представители, които се събират в законодателни или изпълнителни органи.Там ТЕ могат да извършват функции, за които гласоподавателят не ги е натоварил директно: участие в специални комисии, подготовка на проектозакони и гласуване на закони, Но по Собствено Усмотрение в Съгласие със Собствената им Съвест.Този тип Демокрация е БезсмисленНа Днес у нас, но е най-добрият Начин за Манипулация, Използван от политициТЕ до Сега.Докато у нас не бъде Приета Пряката Демокрация, която е Лесно Осъществима в 21 в. чрез електронните комуникации и идентификацията, всичко БезсмисленНо, което е до Сега, ще се Повтаря Отново и Отново.Засега от 23г. до Днес имаме само Мутрокрация. Единственият Начин да Имаме Демокрация, това е Пряката Демокрация! - Защото вече политициТЕ ще Подлежат на Постоянен, Пълен и Прозрачен Контрол от страна на Гражданите! У нас Демокрация Нямa!

63

пловдивчанин

преди 11 години

Много, много, много неприятен тип...не служи на България...

62

Анонимен

преди 11 години

Единственият министър служил в чужда армия(Израел) и играл вместо български хора еврейски танци на сватбата си...

61

Времето Ви...Свърши

преди 11 години

Човекът е Обществено животно.Цялата Власт произтича от Народа и никога не се Връща към него.Кой има Интерес от това? Властта всъщност е в ръцете на Обикновените Граждани и по-голяма Сила от Обществеността няма.Гражданите Трябва да упражнят Своята Законна Власт върху досегашните политици,защото ТЕ досегашните политици са само жалки, лъжливи, подли и алчни "представители" на Гражданите, иззели властта от Гражданите, чрез Манипулация - наречена Представителна Демокрация.Трябва да Има Граждански Контрол у Нас върху Съдебната, Изпълнителната и Законодателната власт - в противен случай Цялото Безумие до Сега ще се повтаря Отново и Отново.Единственият Начин да се сложи КраЙ на това Политическо Безумие, което е до Сега - е Пряката Демокрация.Във Властта и по Конституцията на РБългария е Гражданите да Наложат Пряката Демокрация.Когато стане това - то Времето на Досегашните Безумни политици ще Свърши и ще Настъпи Времето на Обикновените Граждани.Докогато това е истина, това ще е Истината!

60

DJERI

преди 11 години

KVO PLE6TI6 BRE TE AMERIKANCITE I ANGLI4ANITE NI GO ZA4UKALI OTVSQKADE VIE MRASNI DUPEDAVCI POLITICITE SAMO IM LIJETE ZADNICITE A STIGA VE4E KAFA OT VAS