189

ттт

преди 11 години

Търсенето е слабо, а къде е предлагането? В почти всеки магазин за обувки, обувките били български. Как може да се разбере, че обувките са от Пещера, Пловдив и т.н. наистина.

188

БАЧКАТОР

преди 11 години

Обувките за 10 лева дали ще изкарат и 10 дена?

187

Анонимен

преди 11 години

Миналата зима си купих български боти от естествена кожа.Веднъж в автобуса бях седнал до парното и от топлината,подметките се разлепиха.

186

Анонимен

преди 11 години

Никога не трябва да се бъркат българското с качественото. Двете неща са взаимноизключващи се. Каква е тази естествена кожа - възможно най-евтина и долнокачествена, всичко българско е *** на ***!

185

7

преди 11 години

Целият проблем е,че са ни ниски доходите и не можем да си позволим качествени стоки.Дали са български или италиански или др.няма значение.Ако стандарта ни е висок ще имаи качествени стоки.Българските преди бяха хубави,но сега имам впечатлението,че не са толкова качествени,почнаха да правят с изкуствена кожа за по евтино.

184

до 225

преди 11 години

Технологията и методите за производство у нас са от преди 50г.Ти какво очакваш от родните производители,да бъдат конкурентноспособни ли?Няма да е далече времето когато ще бъдат изместени и от европейските пазари и ще започнат да се тюхкат и вайкат.

183

Анонимен

преди 11 години

Не съм толкова богата, че да купувам евтини *** ( разбирай бг , китайски, турски). Имам румънски обувки, Musette, дизайнът е модерен, разчупен, съвременен, има рв различни цветова (а не българските само в черно, сиво и кафяво), удобни, красиви. Как так румъницте и в дрехите, и обувките ни изпревариха, уважаеми бг производители????

182

106 до 115

преди 11 години

Пич, прав си, но нали ти е ясно, че аз като клиент не се интерсувам какви са драмите на един търговец, дали имал средства, разходи , кой искал да го фалира. Трябва лид а го мисля и да му купувам *** , само защото някой искал бил да го нфлаира? Той мисли ли за моите средства, когато купувам? Не, нали. Аз се интересувам от това, че за дадена сума, склонен съм и по-голяма да дам, да получа качеството, което ми обещават. С бг обувките не ми се случва, ни с китайските.

181

К К

преди 11 години

Всички тия гидовци- мидовци разбиха обувната промишленост на бъпгария с нелегален внос от турция.А са реват като пирговски линейки - ха ха пада им се .И Я ГИ ПИТАЙТЕ КОЛКО ПЛАЩАТ НА РАБОТНИЦИТЕ .*** искат да лапат 60 - процента ЧИСТИ. И за тва китайски -ха ха

180

лимонад

преди 11 години

те така говорят и в италия - ефтини български буклуци заливат пазара!

179

Жена

преди 11 години

Купих си български обувки от естествена кожа за 100-тина ,които се разлепиха след един месец.Предпочитам гръцки и италиански обувки.Пак са на същата цена ,но по-качествени и удобни.

178

Стоянчо

преди 11 години

Ами кремвиршите от 2.80 от Българска кожа ли са.Или са от Китайска вожа.

177

Анонимен

преди 11 години

От италианската обувка по-качествена и по-газарска няма! Широоооооко известен факт !

176

Нора

преди 11 години

Няма спор, че българските обувки са качествени. Моля, екипът на dnes.bg да ми даде има на производителя, който са снимали във видеото.... хах харесах си модел- искам да стимулирам българската икономика :)

175

Анонимен

преди 11 години

Е, как, взимаш си заплатата, отиваш в магазина и си купуваш.

174

Анонимен

преди 11 години

Ами със заплата 600 лв как да си купя ботуши на Пещера, които струват 200 лв?!

173

Севдо

преди 11 години

Това ми напомня една история. Моя позната позната купува евтини обувки от склад в София и ги продава в родния си град през 10 лв примерно, на цена 25 - 30 лв. Една седмица никой не купува. Посъветвали я да вдигне цената драстично - 70 -80 лв. Всичко било изкупено до две седмици - народопсихология, какво да правиш - скъпото не винаги е качествено. Но всеки мисли че е хубаво ...

172

Анонимен

преди 11 години

Не всички ,които произвеждат обувки в Пещера,знаят как се прави това.Малцина са истинските майстори.Некачествена стока, евтини материали, а обувките се късат, отлепват и пр. след третия месец.Това се продава на пазара.А качествените просто си ги изнасят, заради високите цени на Запад.Изобщо не стигат до нас.Българинът вече не търси китайски стоки,а български,но качествени.

171

Неделя

преди 11 години

Истината е, че ако мислите за децата и внуците си, трябва да избирате Българското.

170

Анонимен

преди 11 години

аз пък си ходя с найкове и адидаси от Тайланд, ама нямат късане