403

до 468

преди 11 години

Да, умстения ти багаж не видях, но ти пък защо ми искаш парите? Кой кой е- не ме интересува...защото ценя хората по моралните им качества. А умствените се придобиват с амбиции, понякога болни....

402

до 471

преди 11 години

Съжалявам, но вече е много трудно да се пуснат. Все пак от достатъчно много години се извеждат от експлоатация и всъщност съвсем скоро ще бъдат вече и запечатани. Освен това пускането им е свързано и с нашето излизане от ЕС и връщане на едни милиони, които ни дадоха, за да ги спрем.

401

Ronin

преди 11 години

НЕК първо да си намалят заплатите и да си орежат раздутите щатове, както правят всички държавни институции. Що се отнася до енергетиката, то закритите блокове на Козлодуй са безвъзвратно загубени за България. Около Белене се развихри всичко това, защото западняците поискаха сметка от тези които взеха парите за унищожаването на българската енергетика, а сега изведнъж Белене. Не става така.

400

Анонимен

преди 11 години

Добрев, то е едно и сьщо дали искаш АЕЦ или евтин ток...

399

до 469

преди 11 години

на единия милард ли? А, вече е взет и похарчен, иначе върнете останалия и не плащайте лихва. Нали не строите?

398

ДО 471

преди 11 години

ЗАЩОТО МЕГЛЕНЧЕТО ПРЕЗ 2006 ГОДИНА Е ПОДПИСАЛА, ЕВРОПА Е ДАЛА ПАРИ ЗА СПИРАНЕТО ИМ, ДАЖЕ ПРЕДИ ПЕТ ДНИ ПИТАХА КАКВО СТАВА, ЗАЩО НЕ СА ДЕМОНТИРАНИ, КАТО СА ДАДЕНИ ПАРИ ЗА ТОВА.

397

до 468

преди 11 години

Явно когато не можете да изкарате смислен аргумент, защото карате само с казаното от едни явни манипулатори, започвате да се заяждате, убиждате и т.н. Нека ви отговоря така, не ме познавате, не знаете с какво се занимавам и какъв умствен багаж нося. Когато имате свястни аргументи съм съгласен да ги обсъдим, но до тогава се скрийте в мишата си дупка и си останете мишока, който чака безплатно сиренце.

396

ДО 470

преди 11 години

Хилядници- да! Като ги забранят и тях и терминът ще бъде сменен за сметка на народната пара. Който иска частно да си бръкне в джоба и да си носи отговорност, а не безименния плаща, пък каквото стане.

395

ДО 469

преди 11 години

ЗАЕМ ЗА БЕЛЕНЕ ВЕЧЕ Е ВЗЕТ И ВЕЧЕ ПЛАЩАМЕ ЛИХВА- ПАРИБА . ПОНЕ ДА Я НАПРАВИМ ТАЯ АЕЦ ,ЧЕ ДА ЗНАЕМ ЗАЩО ГИ РУЧАМЕ ЖАБЕТАТА.

394

румен221

преди 11 години

ГЕРБ, АЕЦ-Белене И "КИСЕЛОТО ГРОЗДЕ"...Помните ли баснята за лисицата и "киселото грозде"...- ЯДЕ И СЕ ГРОЗДЕ, ТА ПРИМИРА ОТ ГЛАД, АМА... Е ВИСОКО И НЕ ГО СТИГА, ЗАТОВА СЕ САМОЗАЛЪГВА - "СИГУРНО Е КИСЕЛО..." Та и от ГЕРБ...- ЗНАЯТ ЧЕ АЕЦ-БЕЛЕНЕ Е ВЪПИЮЩА НУЖДА ЗА БЪЛГАРИЯ, ЧЕ ТОКА МУ Е СЪС СЕБЕСТОЙНОСТ САМО 2,42 ст. (така пише в доклада на англичаните стр.11 долу в ляво), - Общ размер на ПЕЧАЛБАТА ЗА ПЪРВАТА ГОДИНА Е 405,45 МИЛИОНА ЕВРО, а за 60 години, с инфлацията: - 97,2 МИЛИАРДА ЕВРО!!! - АМА... ОКРАДОХА ПАРИТЕ ОТ БЮДЖЕТА И РЕЗЕРВА И СЕГА РЕВАТ КАТО РАЗГОНЕНИ МАГАРЕТА ЗА МАГАРИЦА...:- "БЕЛЕНЕ НЕ НИ ТРЯБВА... СКЪПО НИ БИЛО (ГРОЗДЕТО Е КИСЕЛО)..."- ГА ОКРАДОХА ФИНАНСОВИЯ РЕЗЕРВ И ЗДРАВНИТЕ ВНОСКИ НЕ ИМ БЕШЕ СКЪПОДА БЯХА ЧЕЛИ ОСВЕН КНИЖКАТА ЗА ВИНЕТУ И НЕЩО ДРУГО...

393

до 465

преди 11 години

След като другите могат да работят, а тези не работят принудително, защо да не ги пуснат? Искате частна централа с народни пари.....аре. Ту площадка, ту блокова, ту не знам си какво....

392

ДО 463

преди 11 години

ТИ ПЪК 3 И 4 КРАЙ- ТЕ НИКОГА НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ПУСНАТИ. И ВТОРО- ТОВА СА МАЛКИ БЛОКОВЕ, НЕ ХИЛЯДНИЦИ КАТО В БЕЛЕНЕ.

391

до 464

преди 11 години

Но смяташ сегашната му стойност и вноската си по кредита, а не колко ще върнеш! А тези 22 млрд., са точно това, колко ще върнеш и то в най-лошият вариант и при лихва по-висока от колкото аз тегля заеми за фирмата ми.

390

до 465

преди 11 години

Ако ще трябва да ми бъркат в джоба за тази централа и сумата е голяма и няма печалба за мен и носи риск- това е достаъчно. Аа ти знаеш ли, чеслед 20 години ще има енергия от вакуума. Ззнаеш ли какво е вакуум?

389

до 461

преди 11 години

Много си противоречите. Нали уже след една година е готова, сега за времето за една площадка.....

388

до 463

преди 11 години

А мислиш ли, че можеш да ги пуснеш? А колко ще струва евентуалното им рестартиране? А знаеш ли с каква мощност са?

387

до 462

преди 11 години

22 милиарда са много като сравниш средната заплата за държавата. Аз като си купувам апартамент и ще трябва да взема заем - смятам и заплатата си, иначе банката взима апартамента.

386

до 457

преди 11 години

3 и 4 блок ги има, но са спрени.

385

Анонимен

преди 11 години

Относно тия 22 млрд. Нека се разберем, това е в най-лошият случай, всички разходи по проекта АЕЦ"Белене" Това не са парите, които ще дадем сега. Когато си купувате апартамент с ипотека, кое гледате, колко ще изплатите на банката след 30 години или колко теглите като заем. Тия 22 млрд, колко ще изплатим като държава след 25 годи в най-лошият вариант! Цената на проекта е ясна и всичко друго са разкази по картинка

384

румен221

преди 11 години

ПРОСТО Е..., НО НЕ Е ЗА ПРОСТИ ХОРА...- Днешната стойност на проекта - равна на 4.53 милиарда евро -3,995 ЦЕНА и 0,535 милиарда ОСКЪПЯВАНЕ ОТ ЗАБАВЯНЕТО! До сега е построено за 1,39 милиарда евро или:- ЗА 4 ГОДИНИ СТРОЕЖ, ОСТАВАТ ЗА ДОПЛАЩАНЕ САМО 3,14 милиарда ЕВРО.- КАКВИ 22 МИЛИАРДА Г-Н МИНИСТЪР ЛЪЖЕТЕ КАТО ДЪРТ СОЦИАЛНО СЛАБ