95

.

преди 11 години

Стигнахме до болестите , ти май казваш , че ****ерастията е болест и че имат нужда от специални грижи или ? Инвалидите са малцинство , за което трябва да се грижим , ****еругите какво са ?

94

.

преди 11 години

Във всеки случай приемането им няма да стане чрез паради и дразнене , ще се обличат нормално и ще се държат нормално (пък ако искат и за ръка по улицата) , за да не парадират със сексуалната си ориентация , която не виждам начин да бъде напълно приета (не и дрескода и ****ерастките простотии) , аз познавам точно един гей и го наричам винаги гей или хомосексуален , защото не е ****ераст , никога не можеш да разбереш , че той е обратен , ето такива хора мисля , че повечето сме склонни да приемем.

93

хех:)

преди 11 години

До 136 избягвай да ми коментираш какво е нормално и мнозинство, че не си наясно с тия норми.Понеже не е нормално да си без крака например и да си в инвалидна количка, то тогава не е добре да има пригодени рейсове за инвалиди.Я се застреляй отивай пали свещ-даже Библията не си чел, а ми се тупаш в гърдите, че си мн религиозен. Марш да ореш нивата-явно само за това те бива.

92

да позная ли от първ

преди 11 години

Гавра с Мохамед, гавра с Христос, кой ли е третия, дето винаги липсва в тези гаври?

91

хех:)

преди 11 години

До 134 е аз не съм загубил моето-срам ме е, че говоря даже на един език с теб. Ако трябва да ти слагам определения-тесногръд и необразован илитерат. А хомосексуалистите няма от какво да ги е срам, освен че дишат един и същи въздух с тебе.Чел ли си Библията те питах?

90

Анонимен

преди 11 години

Е там Юни и Юли може да се разходиш в Неделя из центъра на София и ще видиш една платформа пълна с "хомосексуални двойки" , знаеш ли че в училищата някои момичета са лезбийки защото е модерно ? Да ти обяснявам ли защо е позволено хетеросексуални двойки да се мляскат навсякъде без ограничения ? Понятието "нормалното" е на страната на МНОЗИНСТВОТО говори ли ти нещо ? Ако всички бяхме педофили например щеше да е нормално да се целуваме с 4 годишни по улиците , сгряваш ли ? Въпреки всичко хващам бас , че паради на хетеросексуалните не си виждал (като оставим настрана порнографията налагана от екраните)

89

хех:)

преди 11 години

До 131 никъде не съм говорил несвързано-ти си този, който говори така. Това е все едно да вярваш, че написаното в Библията е истина...чел ли си я? За трети път питам:)

88

хех:)

преди 11 години

...защото много от хомосексуалистите ги е срам да си признаят, именно заради *** като теб и за това по такъв начин се опитват да ги накарат да се чувстват нормални хора.Аз съм хетеросексуален, женен мъж, който го е срам от хора като теб-че живея с теб в една държава, че сме ходили в едни и същи училища и т.н. Липсата на толерантност показва само, че си просто един страхлив човек.

87

До 128

преди 11 години

"Показни паради на *** и лезбийки". Аз за 24 години в България съм видял САМО ЕДИН ЕДИНСТВЕН ПЪТ хомосексуална двойка на улицата (там 2-3ма известни дето са хомосексуални ги оставям на страна). Хетеросексуални двойки дето се мляскат и държат за ръчичка нонстоп виждам. Когато хомосексуалните хора се чувстват свободни по нормален, допустим начин да покажат връзката си на улицата, тогава тия паради ще са безсмислени. А и какво толкова? Като не ти харесват, не ходи. Веднъж годишно са.

86

хех:)

преди 11 години

До . е значи крайно не си съгласен с двете ми тези-ако има парад на тиквата в Севлиево и има алергични хора към тиквата трябва ли да ходят да се бият с полицаите на които аз плащам заплата( и ти), чрез своите данъци?Смешното е, че е много по-извратено да смяташ хомосексуалистите за дразнещи(хомофоб се нарича и обикновено е проява на скрит хомосексуализъм-това пак го няма в Библията, има го в науката). Нужно е защото много...

85

.

преди 11 години

Абсолютно съм съгласен и с двете ти тези , но си объркал мястото , тук става дума не за слагане на скрити камери в спалните на свенливите гейове и да ни карат насила да гледаме , а говорим за парад на извратеняците , които искат да ни се навират всяка година в очите и да ни дразнят и тук ще намериш по-скоро подразнени хора, отколкото фанатици. Аз съм тук за да изкажа негодуванието си от провеждането на показни паради на *** и лезбийки , както и на травесити и да ги питам защо е нужно ?

84

хех:)

преди 11 години

това последното е от мен

83

Анонимен

преди 11 години

До @ 115 да защитя две тези:1. Всеки има право да се *** с който си иска и има право да си прави каквито си иска паради-нарича се демокрация.2. Да изкажа тезата, че фанатизмът води само до лоши неща.И понеже просто се заиграхме-глупоста извира от всеки сляпо религиозен ирационал, а не от логичните хора.А ти кво дириш тук?

82

хех:)

преди 11 години

До @ 115 в спортното ти се иска да съм учил дете:)И не не вярвам в такива неща:) това си ти-както Сашка Васева сигурно ти е кумир:)Аз вярвам, че науката още има много на къде да се развива.

81

@ 115

преди 11 години

И нека се върнем към темата все пак, понеже не съм следил какво сте си говорили , ти си дошъл тук в крайна сметка да а) да нападаш религията , б) да проповядващ глупоста си или в) да защитиш *** ? Или и трите може би ?

80

Монти Бърнс

преди 11 години

Много ми е интересно, как реши, че не разбирам религиозните вярвания. Чел съм внимателно и Стария, и Новия завет. Чел съм преводи на Корана и Тората. И мога да твърдя, че разбирам религиите много по-добре от 99% от определящите се за религиозни хора.И благодарение на това, че съм изключително добре запознат с догматиката, каноните и изразните средства на организираните религи, съм се убедил, че по същността си те са чиста проба суеверия. Междувпрочем, аз не обичам определението "атеист".

79

хех:)

преди 11 години

До 116 религия=тесногръдие е доста по-вярно от атеист=агностик. Т.е. всеки който не вярва сляпо в нещо е атеист така ли? това ли е логиката?

78

@ 115

преди 11 години

Бог по всичко личи е сила , която не разбираш , а ти ще стигнеш до писанията си колко бакалавъра си изкарал в спортното и хвалби за така или инъче безполезния коефициент на интелигентност. А се издаде , че и ти "атеисте" вярваш в нещо , за което има нулеви доказателства нали така ? (дали са извънземни , галактически двойник на Сашка Васева или динозаври ор Марс ,това си е твоя работа).

77

Анонимен

преди 11 години

Няма гейове имасамо асексуални.Асексуални решилида си начешатнещо. Особенноако са им внушили това. А внушениетое умишлено. Точнозатова не трябва даима паради.Парадите са част отвнушението. Това внушение е заразаза пасивните илесновъзприемащиавторитети мозъци.

76

хех:)

преди 11 години

До 114 това, че няма в килийното училище ли ти го казаха:) "който не е с нас е против нас"?така ли те учиха:)разликата е огромна между двете-отивай чети момче, не си го правил в час по философия явно сега имаш да наваксаш:)