144

Бачкатор

преди 11 години

Алчни пенсии, от къде да ви дойдат парите ?! Кажете от къде ??? Изхранвам по двама от вас, по един милиционер, военен, по дама *** и по още един държавен служител !!! ОТ КЪДЕ ??? Кажете ми ??? Ще ми оставите децата гладни, защото вие склерозирали *** имате право на глас по време на избори ??? Ай сиктир бе !!!

143

Анонимен

преди 11 години

На тозилъжец няма ли кой да му набие очилата в г..а?

142

dd

преди 11 години

Държавата мрази хората . Факт . Увеличението щяло да компенсира инфлацията . Коя инфлация ? За кой период ? И има разлика между официална и неофициална инфлация . Има разлика и между инфлация , която интересува повечето хора ,а именно - основната потребителска кощница , където цифрата е от порядъка на 15-40% . С 30-40% ли ще вдигнат пенсиите ? Съмнявам се . И да приемем в най-добрия случ , че компенсират инфлацията , то пак ни връщат на нивото отпреди 3-4г. Това значи ,че Бг не върви напред!!!

141

Само не казват

преди 11 години

дотогава от кой етаж скачат пенсионерите

140

Анонимен

преди 11 години

На тиквов ден

139

Ми БДЖ-то ?

преди 11 години

Дянков - ще вдигаме пенсиите и мин. работна заплата.Увеличение на заплатите в психиатричните болници обеща - Атанасова.Ще намерим още кандидат инвеститори за "гьола" - Делян Добрев.Ще замразим цените на основните стоки - Мирослав Найденов. Аньо Ангелов - Ще вигнем заплатите на военните !Какво става с Московски бе ? Той само още не е обещал влакове стрела втора ръка от Япон ... опаа от Молдова и Албания исках да кажа. И високобюджетен самолет за Бойко да кажем "Boing 747-8" - като на Обама.

138

Tananik-tananik

преди 11 години

До: sinod***abv.bgОтносно: до свърталището наречено "синод'Дата: Неделя, 2012, Септември 30 22:06:30 ЕЕЩДедо попе,низка проба "православна мисъл /днешен ден/ на твоите лобисти.Вече изтчя времето на майските и попските календари,както и времето полека-лека на "православно-католическия звяр".Няма да навлизам в подробностти,защото не си наясно в какви предродилни мъки са твоите земни "сателити"-лобисти,не говорая за орбиталните.Тананикай си Дедо,обаче "Вавилон" започва да пуши и "Голяма воня се издига от северната страна".Последното бе цитат от Писанията. <бр />

137

ИЗБИРАТЕЛ

преди 11 години

Запазена марка на Герб-министрите два пъти едно и също нещо да не казват. Такова чудо за първи път виждам в това правителство. Нали щяха да ги увеличават от януари, сега пък от април. Сигурна съм, че и април няма да стане, ами ще стане непосредствено преди изборите. Народа наистина му омръзна да го залъгвате на дребно и това ще го покаже на изборите с негласуване за Вас господа от ГЕРБ.

136

Опала

преди 11 години

Всички пенсии ще се увеличат от април.Каква всенародна радост ще настане.

135

Дядо Гошо

преди 11 години

Г--н Дянков ако увеличите заплатите на чиновниците от януари а пенсиите през април пенсонерите ще ви посрещнат на изборите с камъни и тояги.Ще бъде фатално за ГЕРБ...

134

Точна прогноза

преди 11 години

"Размерът на увеличението ще стане ясен на десети октомври." Пенсиите ще се вдигнат през април. Прави впечатление, че няма уточнена година, както за едното, така и за второто, но 10-ти октомври е къде, къде по-точно от АПРИЛ. Също така не става въпрос за коя инфлация ще покрива размера на повишения, за първата година от мандата на ГЕРБ т.е. 2009-та или за целия период до предсрочните парламентарни избори, които по мои груби сметки ще са през зимата на 2012 година ? :-)

133

обущаря

преди 11 години

Дянкофф, тоя ботуш, отляво до главата ти, догодина на изборите ще го получиш в г.за...

132

Алекс

преди 11 години

Пенсионерите да се радват,че ще има избори за да им увеличът пенсиите с 10-15 лева инак увеличение на пенсиите при ГРОБ щеше да има на куково лято.Недай Боже ГРОБ да бъдат във властта,следващото увеличение на пенсиите ще бъде след 4 години и пак с 10 лева.

131

НВ

преди 11 години

Поредната първоаприлска лъжа.

130

Анонимен

преди 11 години

Ami nali dogodina sa izbori zatova se vdigat pensiite

129

Ангел

преди 11 години

ПЕНСИИТЕ ЩЕ ГИ УВЕЛИЧАТ ПРЕЗ АПРИЛ КОГАТО ПОЛОВИНАТА ПЕНСИОНЕРИ ЩЕ СА УМРЕЛИ ОТ ГЛАД И СТУД ПРЕЗ ЗИМАТА !!! Гласувайте за ББ и Цв Цв *** българи!

128

Анонимен

преди 11 години

Пенсиите не скачат, изядени са предварително поне с 30%. Ама такъв пенсионерски шут ще получите скоро, че никога няма да се свестите, престъпни гербарасти. Казвам ви го аз внука, дето никога няма да гласувам за вас. НИКОГА!

127

Анонимен

преди 11 години

Никой не ви вярва вече, Дянков, на никой не му пука как го лъжете. Остават ви п-малко от 8 месеца. После ще си оправим сметките, дето ви ги пишем сега. Ей, ще отговаряте за геноцид, няма да се размине.

126

никола

преди 11 години

Тези *** от герб направо трепят по простащина,за някакви си 10 процента вдигане на пенсиите от април или от юли, не се знае още,говорят 10 месеца по рано,а най наглото е че го говорят ВСЕКИ ДЕН, брей да се не начуди човек откъде се събраха толкова *** в една партия,но какво да се чудиш щом на лидера им любимата книжка е Винету, на Цветанов /как се става физкултурник/ а на Тотьо трудовете на Пол Пот, за намаляне на населението.

125

пенсия

преди 11 години

Това е предпоследната дума на Дянкофф - допреди три дни твърдеше,че ще ги вдига от 1-ви януари...