94

Анонимен

преди 11 години

индиецо не мисля че някога ще се върнеш в индия,тук живота не е като да чистиш на свещените крави

93

опа

преди 11 години

Тва религиозния арабин е егати *** същество!Ти може ли в 21-ви век да живееш като варварин,да трепеш жена си с камъни,да колиш хора като овце,да взривяваш бомби на публични места и все такива луди работи.Нали сте набожни бе,нали сте добри вярващи?Никога,ама никога не трябва да им се позволява да си налагат глупостите тука в Европа,в противен случай сме загубени!

92

???

преди 11 години

Тези *** *** са единствените, които не са спрели да обиждат и да нямат никакво уважение към другите хора и другите религии, а сега искат пълна цензура и то преди да са взели някаква власт, можем да си представим какво ще правят ако им позволим. Сигурно от омраза и невежество накрая и самите те ще се унищожат.

91

Анонимен

преди 11 години

В България скоро ще имало паметник на Азис. След него народе! Напред чалгата е слънце! :)))

90

Анонимен

преди 11 години

тия като ги гледам на снимката,маи са все пророци

89

индиец

преди 11 години

А вие българите във какво вярвате и от кога???? товаче невярвате във нищо неказано че тругите наций невярвът,хората си почитът религите без начение ислям ,будизам,и дрг.

88

Дядо Мраз

преди 11 години

После и аз ще искам да спрат обидите против мен.

87

Историк

преди 11 години

Пророка Мохамед разпространявал "божието слово" над 20 год. Като през тези 20 год. редовно подменял и поправял казани по-рано от него "божии слова". Тоест един път казва едно, след 3 месеца казва друго, и последно казаното важи, а предходното отпада!!!?? Значи този, който му диктува словото се обърква и не знае какво точно да ни каже!!? Налага се да се поправя??? Вие помислете и решете: кое е Божието слово? Писара на Мохамед се отказва от Исляма, защото знае за какво става въпрос. ПЛАГИАТСТВО.

86

хитреци!

преди 11 години

"международната общност действително уважава чувствата на представителите на различните култури"Ако става въпрос за РАЗЛИЧНИТЕ култури, искането трябва да включва забрана върху обидите по адрес на ВСИЧКИ пророци и религии! Щом визират само Мохамед, ясно, че искат глобално доминиране на исляма!

85

Анонимен

преди 11 години

До СВЕТИ ГЬОРГИДА ТАКА Е,ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОВА Е ГОЛАТА ИСТИНА.ВЪДЯТ СЕ КАТО ***.ЖИВЕЯТ ОТ ПОМОЩИТЕ И ДЕТСКИТЕ НАДБАВКИ ,КОИТО СЪВСЕМ НЕ СА МАЛКО.РАЖДАТ ВСЯКА ГОДИНА ПО ЕДНО НЕВЪЗПИТАНО МРЪСНО ***.НАПРАВО ОТВРАТ.ОПИТВАТ СЕ ДА СИ НАЛАГАТ СВОЙТЕ ПРАВИЛА И ДА ПРАВЯТ СВОЯ ДЪРЖАВА НЕЗАВИСИМО КЪДЕ СА.ТРЯБВА ЦЕЛИЯ СВЯТ ДА Е ПРОТИВ ТЯХ ЗА ДА СЕ ПОСТИГНЕ НЕЩО ПО-ДОБРО ЗА В БЪДЕЩЕ.

84

Анонимен

преди 11 години

По-скоро да забранят исляма. Тогава няма да има проблеми.

83

имат си

преди 11 години

В Пакистан например,отдавна имат такава забрана, там за обида на тоя същия има смъртна присъда! Дори наскоро беше изпълнена такава! Не може да позволяваме в Европа те да ни слагат каквито и да било забрани! Имат си държави,там да си определят законите и забраните,като дойдат при нас ще се съобразяват с нашите закони-дори,лоши,това е!

82

Анонимен

преди 11 години

мохамед е свинска пържола, вратна. домус

81

Анонимен

преди 11 години

Необразована ***, това е 99% от Арабския "свят"! Не заслужават никакво уважение. Мъчат се да потъпчат всичко човешко, защитавайки своята "религия"!

80

Анон

преди 11 години

Емъ не може, конструктивната критика, както и шегата, са част от цивилизацията, не може да има табу върху това, което говориш. Пък и това не са били дейтвителни обиди, а по - скоро закачки, шеги. Мюсулманите, ако заслужаваха гласът им да бъде чут, щяха да са в състояние да преценят това.

79

Хан

преди 11 години

До 88"Европа за християните, Близкия изток за исляма" Миличък, от къде идва християнството според теб, кацнало от космоса в Европа ли? Сигурно прабългарите чули благата вест веднага са паднали на колене и са го приели доброзорлем.Разликата между двете религии е по-малка от колкото си мислите, и исторически погледнато християнството е било още по-експанзивно и репресивно. Истината е, че за разлика от нас те все още не са излезли от техните тъмни векове, няма го все още ислямския Ренесанс.

78

Анонимен

преди 11 години

Като им забранят избиването на невинни цивилни, , екзекутирането на жени с камъни, обезглавяването на хора, задето са слушали музика, взривяването на автобуси с бременни жени, горенето на чужди знамена, щурмуването на чужди посолства, може и ние да спрем да говорим истината за главния виновник, заради когото правят всички тези неща- измисленият им пророк.

77

Анонимен

преди 11 години

Тия *** не искат ли цялостна забрана на исляма, тая античовешка религия?

76

Анонимен

преди 11 години

АЗ ИСКАМ ДА ВИДЯ ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ ДА ПРОТЕСТИРАТ КАТО ТЕЗИ ОТ СНИМКАТА,ТОВА Е ДОСТОЙНООО,НЕДОСТОЙНО Е ДА ТЕ ОПРЕЛИЧАВАТ ТА ТУРСКИ *** И ТИ ДА СИ ТРАЕШ,РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ТЕЗИ ХОРА И ВАС Е ОГРОООМНА

75

СВЕТИ ГЬОРГИ

преди 11 години

AЗ ИСКАМ ВСИЧКИ МЮСЮЛМАНИ ДА НЕ ПОЛУЧАВАТ ПОМОщИ И ПРИВИЛЕГИИ АКО ЖИВЕЯТ ИЗВЪН МЮСЮЛМАНСКИ СТРАНИ.ПЛЪЗНАЛИ СА КАТО *** ПО ЗАПАДНИЯ ЦИВИЛИЗОВАН СВЯТ И ИСКАТ ДА НИ НАТРАПЯТ *** СИ. АКО ИМА ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА,ТЯ ЩЕ Е М/У РЕЗАНИ И НЕ РЕЗАНИ!