76

Анонимен

преди 11 години

Аньо, Увеличението да е само за тези, които могат да покрият физическия норматив. За останалите - минус 10%. И така всяка година. Този, на който заплатата му стане 50%, да се уволни без право на пенсия и без брой брутни заплати. Само така, тези търтеи ще се вкарат в нормата. То ако стане война, не дай си боже, тия първи ще избягат от бойното поле.

75

анонимен

преди 11 години

бе Аньо...да ти се чуди човек какви ги говориш..какво правиш там в това ведомство..и кого изобщо командваш? каква армия? какви 5 лева бе човек? ако се хванете за ръце всички..ще обгърнете един малък квартал в среден град на БГ..и пази боже да не ни напада никой..та си мисля че по скоро ви държат за омиротворяване на народа..ако не дай си боже скочи срещу властта.за друго едва ли..и пак казвам..дано никой не ни нападне.чеееее..не знам

74

Анонимен

преди 11 години

Още едни готованковци се уредиха на гърба на работещите! *** смотани! Всички ги презират! Тях и МВР!

73

Сръчко

преди 11 години

А генералите на колко ще се пенсионират, как ще си загубят привилегийте като служебна кола,служебно жилище,секретарка,командировки , бонуси за важната работа коята вършат адютантите им? На 50 хиляди армия колко генерала има, висши офицери на хиляда войника ,но то маже и да нямат хиляда. Ченгетата поне се виждат по улиците, а къде са военните, скрити зад телени огради, готвейки се да окажат помощ на някоя братска страна???

72

Анонимен

преди 11 години

Военен, който не покрива нормативите по физическа подготовка незабавно да бъде уволняван. Отвратително е да гледаш тумбаци и престарели едва движещи се шапкари с военни дрехи. Лично Дянков да проведе един изпит по физическа и тогава да говори с Аню.

71

Анонимен

преди 11 години

Джордж Буш: Вдигаме данъцитеАмериканците: Как така ще ги вдигате. Ще протестираме.Буш: Има ще ги харчим, за да ви пазим от терористи.Американците: Ооо добре. Вземете повече.Та така и нашите се опитват да копират

70

Анонимен

преди 11 години

То в армията е като в социален пансион. Лежиш си по цял ден. От време на време гръмнеш с пушкалото 12 патроня и няма данъци, отпуски колкото щеш и накрая голяма пенсия.

69

Анонимен

преди 11 години

И кво стана, аз ще бачкам като луд до 65 годин и ще плащам данъци, а те ще си клатят краката, отпуски бол и накрая пенсия, без нито лев да са дали. Егати търтеите. Всички тия, барабар с полицаите да се уволняват на 45 год, а пенсия след 65, както е в белите държави. Който е съгласен да гласува.

68

моли

преди 11 години

До Анонимен Ще стана даскал,ама на тез години за кога да уча,а в казармата бях и съм сержант,но в нашия район няма работа всичко затриха преди 20г.а глада е голям и работя,но станах гърбав да работя на българските капиталисти....

67

Анонимен

преди 11 години

Заплатите в армията ... в коя армия, България армия няма, има някави немници дето не са наясно то куде точно гърми пушката, а и те търчат по американски задачи пердимно с цел да не изгежда, че сащ са сами в поредната агресия, и като ги ползват що не им плащата, нали чифутчето като ги преха в нато развяваше едни куфарчета.

66

тц

преди 11 години

ей тва българите сме опасна работа...верно като кучетата ...хварли им един кренвирш сред гладната глутница сами ще се изтрепат по между си кой да го вземе..и накрая, който остане и той няма да се наяде...ама въргал да става...поне другите дето са паднали фира няма после да ги храним...

65

Анонимен

преди 11 години

Изглежда няма много момчета, желаещи да се пуцат из чуждите страни, та командирите на Аню, от НАТО са му наредили да вдигне заплатите, за да примами още българи. Не се знае, кой и къде и какви интереси има за защитаване!

64

???

преди 11 години

УРАААА ГОЛЯМО УВЕЛИЧЕНИЕ - ЩО ЗА ПРОСТОТИЯ ...

63

Анонимен

преди 11 години

До молиами стани и ти военен или учител...щом толкова примамливо ти изглежда..някой да те кара насила да товариш на летището ?

62

Анонимен

преди 11 години

Какво му е на Аню?!?!?!? Взел си е всиииичко от армията. Пенскиййка, обезщетения, сега и заплатка на министър !!!!!!! Браво, Браво, .... вече е забравил гладните годинки и от къде е тръгнал. Но ей така да се замисли, че трябва да пита тези ПОД него - НЕ. "Имало принципно съгласие и разбиране." - С КОГО И КОГА, бе АНьООООО. Я се допитай до потърпевшите от твоите решения !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

61

моли

преди 11 години

Ама как на най-мързеливите все има големи облаги?Учителите ходят по 4-5ч.на работа,цяло лято отпуска,а за детските градини госпожите,я имат 4ч.работа и хоп увеличение на заплатите,които и сега са 650-740лв.Сега и военните,че и 20заплати отгоре,ами те всички на 45г.са пенсионери и МВР,МНО,всичко с пагон.Офицерите имат фирми зад гърба си пари бол и реват.А ние на 62г.работим на летище,товарим по 100самолета на ден и до...64г.ако оживеем,защото ни взеха категорията,а имаме по 41-43г.тр.стаж.СРАМОТА

60

Анонимен

преди 11 години

Това увеличение е малко, ако армията ни беше българска и защитаваше българската земя и държава!Но нашата армия е под чуждо командване. По принцип, винаги съм на страната на работника, та каквото си издействат нашите командири и войници - халал да им е! Само че, защо не искат от "баш командира"!

59

БГ ПОЛИЦИЯ

преди 11 години

Вижте на какво приличат казармите ни-трева, ***, мръсотия и т,н,!Българският войник е добър човек, но има нужда от съвременна дисциплина, а не комунистическото бездействие! БА я мързи, не се е реформирала, и преживява ден за ден, вместо да копира някой модел, било на САЩ, било на Германия, където се бачка яко. Не става въпрос за тренировки, а модел на поведение на военния. Нашите са дебели, неподстригани, небръснати..срам такива хора да вземат по големи заплати, срам!

58

Анонимен

преди 11 години

евала военен

57

Датата

преди 11 години

61 АнонименДа така си е ...така е било и преди години...затова казвам ..ВСИЧКО Е ЛИЧЕН ИЗБОР..поне сега това го има...чета че трябва Терминал 1 & 2 да се ползва, друг му трябва преврат че да е активен...живот...разнообразие...а после нека каже Шамара(или както си там се именува) и Сарафа че нямало свобода на словото...пък други да кажат че няма закони...РАЗНООБРАЗИЕ като за различни хора :)Така че ако службата тежи...ела в частния бизнес...там се фалира директно..но и си увеличаваш сам :) нали