350

123

преди 11 години

май това .... май онова... кисело било гроздето - като не си карал автоматик не давай мнение.

349

от махалата

преди 11 години

Аз затова не искам автомат....Тръгването му е било май на пълна газ,или спирането му е било доста трудно,но на този паркинг на Пикадили 24ч идват много хора,защото бачка цяла вечер и на големия плац винаги има какво да се види..Това сме си ние българите винаги трябва да се покажем с нещо интересно...И колко е смешен пиклюто скрил си номера,че да не му се смее целия град по кръстовищата,а инак пък иска да се покаже на целия град...Дано поне на хубавата количка и няма нищо...

348

Анонимен

преди 11 години

Баварец пада от гараж...

347

Христо Михайлов

преди 11 години

Да 6-та серия е - не я погледнах все пак.Но чак да мечтая някой ден - надали.Ще си я купя до три четири години.Но това не я прави луксозна.Ако 6-та серия е луксозна,тогава бентлитата и ролс ройсите какво са.

346

.........

преди 11 години

скъпа кола => празна глава

345

Анонимен

преди 11 години

6-та серия

344

до: Христо Михайлов

преди 11 години

Преди да се изкажеш глуповато, провери за модела на колата и ще разбереш, че не е 3-та серия, а си е луксозна спортна кола, за която ти и аз само можем да си мечтаем

343

Рънърса

преди 11 години

Тази кола има сумати системи, без да се изключи тракшън контрола няма как да поднесе и резултата е на яве

342

Rock'n'Rol

преди 11 години

Абе, бургазлии, хайде стига сте избивали комплекси. И не забравяйте, че Варна ви е твърде висока топка! Какво общо с инцидента има това къде се е случило? При това колата не е с варненски номера. А за хейтърите - като не ви харесва Варна, стойте си на село! Не ни пълнете града с *** през лятото. Знаете ли че градът ни нараства през сезона до близо милион!! Това е заедно с гастрольорите-сервитьори, бармани, джебчии, ченчъджии и прочее. Аман от вас!

341

Милен

преди 11 години

Комплексарчетата да не си избиват комплексите с изказвания от типа "ах тези варненчета" тъй като колата е с пловдивска регистрация...

340

коко

преди 11 години

тоя млад *** е трябвало да се нацели в някой стълб и да стане на ваденка

339

4Х4

преди 11 години

Сигурен съм на 100%, че тоя джигит е станал за смях в компанията си, независимо дали са млади мутрета, депутатски/общинарски/кметски синчета или паралии пишлемета (BMW e все пак), както и сред муцлите, които вървят с тази порода гъзарчета. Ще запомни изцепката си за цял живот, а може вече и прекор да си има - напр. Жоро Паркинга / Дрифта / Пикадилито / Орела (аха да литне).

338

Никой

преди 11 години

Ууу па не е могла да си разбие главата малката мутра.Аман от такива бездарници с купени книжки,малка шофьорска култура и много промили в кръвта.Заради такива по пътищата ни е ад

337

уса

преди 11 години

До Христо Михайлов---Приятел ,ти виждал ли си 6-та серия на живо,когато видиш 3-ка с такъв стоп се снимай до нея,не се излагай моля ти се.Още не са направили толкова голяма 3-ка.

336

Христо Михайлов

преди 11 години

Ало журналята - стига под всяко бмв или мерцедес,слагайте луксозно - това е просто една 3-серия купе.Даже не е 6-та серия.Айде да си имаме уважението.

335

Варненски

преди 11 години

манталитет

334

Анонимен

преди 11 години

този е голям ***

333

tim cook

преди 11 години

damn you apple maps! :)

332

Анонимен

преди 11 години

Добре де, някакъв *** чалгаросан селянин е направил каръшки опит за летене, но вие му посвещавате цели 4 изречения и 10(!!!) снимки! Толкова ли нямате с какво да запълвате този сайт?

331

Анонимен

преди 11 години

tva da ne na *** nekoi kola be