44

Iv

преди 11 години

Е сега е момента да видим как точно се прилага върховенството на правото на ЕС ;).Все пак след като е над нашето национално можем да се надяваме на някаква справедливост.

43

Анонимен

преди 11 години

ТАКИВА СА НИ ЗАКОНИТЕ НЕ СА ВИНОВНИ СЪДИИТЕ!НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВРЪЧИ ЕДИН АКТ НА НАРУШИТЕЛ ДОРИ И ДА Е НАРУШИЛ ЗАКОНА АКО НЕ Е ВРЪЧЕН ПО ПРОЦЕДУРА ( КАКВАТО ЗАКОНА ОПИСВА) И Е НЕ ПРИЛОЖИМА ПОРАДИ МНОГО ФАКТОРИ ПРЕСТЪПНИКА СЕ ОНЕВИНЯВА! ТАКА ЧЕ БОЙКО ДА НЕ СИ БЪРКА В НОСА АМИ АКО ИСКАШЕ ДА БЕШЕ СМЕНИЛ ЗАКОНА ЕДИН ЗАНН НЕ ОПРАВИХА - А ПО НЕГО ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ РАБОТЯТ!

42

Бай Трендо

преди 11 години

Поздравления за 1,12,13,14,15,17,20,21,23,особено 30 и 33. Правилно сте описали проблема. Нима западните държави не знаеха, че гърците откраднаха, изядоха и изпиха стоици милиарди долари, и то пари, дадени им назаем? Че френското и германското разузнаване не са докладвали, че Италия изначално не покрива изискванията за влизане в европейския монетарен съюз /Еврозоната/, и то по повечето показатели - бюджетен дефицит, външен дълг, банкова стабилност. Италия обаче е страна, учредителка на ЕИО

41

Slav78

преди 11 години

Напълно съм сгласен с N30 . Този направил измама онзи също, Цяла Европа *** с фондовете, но забележете как смо ние се топим един друг. Онази Калина с фалшивата диплома съсипа бизнеса на стотици фермери и кво.

40

Анонимен

преди 11 години

вдигнете заплатите на полицията за да ви пази от народа.е това е демокрацията у нас.ние ги изрираме после те се пазят от нас.

39

има и други чудесии

преди 11 години

Ако знаят как живеем с тези заплати и пенсии при тези цени ще се учудят и за това! Кажете им де! Да е пълна почудата българска

38

Познавам Иван Иванов

преди 11 години

По-честен човек в Генерал Тошево няма. Нито е крал нито е лъгал.И не е вярно, че с измама е станал Директор на " Птицекланица", изпързаляйки своя благодетел Стелиян Стоянов.Какво от това, че Върбанов и Стелиян Стоянов са били състуденти?Костовата приватизация сложи Стелиян Стоянов за шеф на "Птицекланица".А пък Иван Иванов само го ...........Тъй, че е честен.

37

Анонимен

преди 11 години

олаф е еврослужбица за папкане на парите на народите .нищо не правят само доклади констатации че водата е течна и глупави анализи.ес като цяло е една система за крадене на пари но тя ще се разпадне скоро.калинка беше бременна от шефа на тази службица.

36

Иванов

преди 11 години

Кажете имената на съдиите, които се нас...аха.Единият от тях е новоизбраният за ВСС, Калпакчиев. Жална ни майка с такива палячовци-съдии.

35

Анонимен

преди 11 години

Господа демократи, 23 години стигат!Махнете се веднъж завинаги от България и повече не се връщайте в родината.Само БКП!

34

hagen

преди 11 години

"Той обърна голямо внимание на разминаването на решенията на съда у нас и в Германия, тъй като случаят е един и същ и се работи по доказателства, представени на властите от ОЛАФ" Няма как да няма разминаване.В Германия нямат БСП да ги спонсорират подсъдими.

33

Анонимен

преди 11 години

Според мен проблемът не е толкова в българския съд, колкото в некадърността и некомпетентността на разследващите служби, както тези в МВР, така също и в следствието и прокуратурата.

32

БГ-СЪД

преди 11 години

А БЕ ГОСПОДА, ОТ ЕВРОПА, МОЖЕ ЛИ ЗАРАД НЯКЪФФ О--ЛАФ, КОЛКО ДА Я ЛАФ, ДА ОСЪДИМ, ХОРА, ДЕТУ СИЧКО СА СИ ПЛАТИЛИ!

31

фотограф

преди 11 години

На снимката: барабар Бойко с мъжете!

30

в ляво от теб

преди 11 години

Има ли нещо гнило по САПАРД, чудят се от ОЛАФ? Гнилото е седнало в ляво от теб, Джовани!

29

Тихомир Томов

преди 11 години

Има сериозен проблем и той е при германските подсъдими , че са толкова стиснати и не дават от заработените със стрес парици . Затова и още ще са по затворите .

28

Анонимен

преди 11 години

Кой кого е заразил?

27

Анонимен

преди 11 години

Той обърна голямо внимание на разминаването на решенията на съда у нас и в Германия, тъй като случаят е един и същ и се работи по доказателства, представени на властите от ОЛАФ.Според него в една от двете страни решението на магистратите не е правилно, но се въздържа за момента да изрази позиция за коя от двете държави става дума.Noment.

26

ТОЯ ПА СЕ

преди 11 години

СЪМНЯВА В БЪЛГАРСКОТО ПРАВОСЪДИЕ, НАПРАО НЪ УБИЖДЪ!!! ГЕРМАНЦИТЕ ТОЛКОВА ЛИ НЯМАТ НУЖДА ОТ МАНГИЗИ?

25

до Д.Кеслер

преди 11 години

Браточка,...Бг-Съд. система е в ОТПУСК ,от 1989г ,до сега !!