115

zuio

преди 11 години

Герберастите са ***, а Радева да ми направи пирует .Боко Тиквата ще изчезне като сняг през май.

114

Гражданин

преди 11 години

Другари от ГЕРБ ! Решението ви за Белене бе едно от малкото правилни решения, което взехте след много лутане и губене на време ! И него ли ще преосмисляте ! Става твърде смешно ако не беше ширещата се мизерия сред населението !

113

вход свободен

преди 11 години

Днес Цецо Лажецо ще изнесе лекция пред американския инвеститор на тема: 6-те апартамента - няколко съвета как да ги купим. За комунистите от ЕТ герб - вход свободен!

112

Анонимен

преди 11 години

Костов е виновен, нали

111

дУ 138

преди 11 години

Следва най-готината лекция на прехода ,лектор:Б.Борисов!1-ва ТЕМА :"Как се спират крановете на 3-ната коалиция и лицето И.Й.Костов"!2-ра ТЕМА :"Как се печелят избори с/у всичките Бг-партии "!

110

МОЕТО МНЕНИЕ

преди 11 години

ИМАМ НАТРАПЛИВА НЕВРОЗА - НЕ МОГА ДА СЕ ОТЪРВА ОТ УСЕЩАНЕТО, ЧЕ С АЕЦ БЕЛЕНИ МЕ ПРАВЯТ ''НА ***''. НЕ САМО МЕНЕ ДЕ, ВСИЧКИ НИ.КАКВО СТАВА? ИГРАЯТ СИ С НАС КАТО КОТКА С МИШКА!

109

до 137

преди 11 години

Това да не е ---3-ната ламя ,......?Защо сте в опозиция ,каква е причината...?Не е ли точно тази ---ПРИЧИНАТА --"КРАДЦИТЕ на ПРЕХОДА ''......в Бг!

108

лекция на тема

преди 11 години

9 мита за здравето. Пожарникарят ще изнесе лекция на тема: Вредно ли е честото мастурбиране? Вход свободен за всички от "герб"!

107

безследно изчезнал

преди 11 години

Американците ще бъдат луди, ако дадат 200 000 000 евро гаранция. Гербавите ще ги откраднат по най-бързия начин!

106

До 122 от Бени

преди 11 години

Приятелю Борисов няма да вземе парички той ще има участие в проекта и пра внуците му ще живеят щастливо без да се напрягат . А ти и аз евентуално ще сме робите . Уж няма да подпише никой за преференциално изкупуване на енергията но всичко е въпрос на време и корупция за да се случи . Нали знаеш че у нас всичко е пред последно и всичко може да се случи . А инвеститор иска да печели изтрезнявате моля бързо че случили се това сме роби трябват протести до дупка

105

Цирк

преди 11 години

Бойко прави ецирк с стари трюкове ! После ще видете Бойко , като виждате сега е ШЕНГЕН !

104

предстоящата среща

преди 11 години

ЕТ "герб" спешно търси големи количества памперси, които ще бъдат раздадени на българските участници в предстоящата среща с американския инвеститор.

103

морски

преди 11 години

Всички кирливи ризи на ГЕРБ ще излязат на яве догодина,когато те вече няма да са на власт.

102

200 млн. евро

преди 11 години

Най "хитрото" е, че тиквените искат 200 млн. евро. Ще си ги сложат на някоя хубава сметчица и ще си точат най-малко лихвите от тях!

101

Гацо до 116

преди 11 години

Много си *** бе Саше ! Какъв мерикански инвеститор кви пет лева ? Я си пусни Тони Стораро изшляпаи една *** и се пробвай да спиш ако не се получи виш нещо за шмъркане . Инвестиорът е нашенски регистриран в САЩ . Ако е оригинален което много ме съмнява за нас ще е изключително лошо . Ако Централата заработи енергията ще я плащаме ние а ще храни американци . 2 Каква е гаранцията следващото правителство да подпише за приоритетно изкупуване ? На една ръка разтояние сме от робството бе ШЕБЕК

100

Анонимен

преди 11 години

:^)

99

спонсор на МВР

преди 11 години

Другарю Борисов, как вървят памперсите на пазара?

98

Баба Ванга

преди 11 години

Някой знае ли колко пари Бойко прибра от тази схема ????? !! Белене ще бъде !

97

Анонимен

преди 11 години

xexe :)

96

Анонимен

преди 11 години

Бойко блъфира.