192

Анонимен

преди 11 години

И не взимайте ближни от тях (от неверниците), докато не се преселят по пътя на Аллах! А отметнат ли се, хващайте и ги убивайте, където ги заварите .... ето такива хубави неща пише във Вашия Коран. А за радикалния ислям не ми се мисли. Нали вярвате във всеки ред от корана. Значи вярвате и в тая гнусотия. Какво да ни е отношението към вашата вяра. Ами ние не сме самоубийци. Елате на себе си и се засрамете малко поне.

191

?

преди 11 години

Тоя в дясно не е ли срам за отколешните мюсюлмани.Та тоя си е жив ром.. салафит :) Кореняк мюсюлманин :)

190

Аз

преди 11 години

Мили сънародници мюсюлмани (визирам предимно помаците тъй като турците са доста по устойчиви и традиционни в религията си), не ми разправяйте какви сте и какви не сте а се покажете. Не ми се капсуловайте там нейде си м/у вас само а бъдете открити и пълноценни.Не си заравяйте главите в пясъка като щрауси. Цял свят е свидетел на войствените изцепления на част от мюсюлманският свят, а вие с нищо до сега не показахте че не сте съпричастни към тях. Не бъдете пасивни, а бъдете активни.. времената го изискват.. и докато не е станало късно.Късайте сами опашката на гущера..Можете ли? Или не ви е еня?Да не стане после (ако не е станало вече) като в поговорката: То да тръгне веднъж приказката че сестра ти е к.рва, пък ти после ходи обеснявай че нямаш сестра.

189

до Исмаил

преди 11 години

Исмаилчо, при *** съм, там ми я прати.

188

Анонимен

преди 11 години

пак от същата толерантна религия Коран - пише - приготвихме ние за неверниците унизително мъчение. Вземете си осъвременете религията явно е че нито е демократична нито е пригодна за днешно време. И най-големите губещи сте вие защото си тормозите с догматичните разбирания и действия жените и децата си. И те ви мразят за това и с право.

187

Анонимен

преди 11 години

Коран а от жените от чието непокорство се страхувате ... ги удряйте. Абе суперрелигия за каменно бронзовата епоха когато явно жената при родовопустинните арабски племена е била робиня на мъжа си. Нали робът трябва да е покорен.

186

Анонимен

преди 11 години

Видяла жабата,че подковават коня,отишла и тя си вдигнала крака.

185

имигрант

преди 11 години

Значи, цялата работа е много мътна.Ако проповядват салафизъм, салафизмът се смята за пряко свързан с ислямския тероризъм.Предстои това да се докаже в съда.Напоследък има много религиозни секти в България, повечето от тях са християнски и са не по-малко опасни от ислямските. Но за тях никой не скача на протест и в тяхна защита.Защо това трябва да се прави за ислямските секти? Има ли причина?От друга страна - Ал Уакф Ал ислями намерих във Франция и Италия - законно регистрирани.Кой лъже?

184

Анонимен

преди 11 години

Коран за мъжкато е дял колкото за две женски. Значи жената има половина наследствени права в сравнение с мъжа. За родовообщинното мохамедово време може да е било прието но днес ако вярвате в това сте жалки и смешни.

183

Анонимен

преди 11 години

Коран хахаха и давайте на жените си задължителна плата. Значи нещо като заплащането на една ***. Разтълкувайте го както ви изнася но така пише във вашия Коран. Мале мале мале

182

Иконописеца-убиец

преди 11 години

Йордан Опиц е извършил умишлено убийство, заяви разследващият полицай Светослав Димитровот V РПУ в София пред БНР. Иконописецът не е бил в състояние на самозащита, а и няма данни жертвата, 25-годишният Мариян, да е държал отвертка, както твърди Опиц.В случая се касае 100% за умишлено убийство, категоричен е Димитров. По думите му не може да има неизбежна отбрана срещу лице, което се опитва да избяга. Доказателствата пък сочат, че Мариян е убит с един изстрел в сърцето, като при стрелбата е бил в приклекнало положение, току що скочил от прозорец, а не при опит да нападне Опиц, както самият той твърди.Освен това няма никакви данни младежът да е държал отвертка в ръка.Мариян не носи абсолютно никакво хладно оръжие или някакъв вид инструмент и няма директно нападение срещу Опиц, обяснява разследващият полицай.

181

Анонимен

преди 11 години

Най-доброто обвинение срещу радикалните мюсюлмани са самите им книги които са конфискувани. Те са си намерени у тях, отпечатъците им са по тях. Така че ако не ги осъдят някой съдия се е уплашил. Доказателства има предостатъчно.

180

Анонимен

преди 11 години

А исляма признава ли неверниците за човеци?

179

до 236,Исмаил

преди 11 години

Къде си дай си кординатите да ти я изпратя.

178

Анонимен

преди 11 години

Уффф и *** почнаха да се правят на терористи! Повръща ми се от тях! Тероризъм=ислям!

177

А СУРАТА В КОЯТО

преди 11 години

ПИШЕ, ЧЕ НЕВЕРНИКА МОЖЕ ДА СЕ УБИВА, ЗАЩОТО НЕ Е ЧОВЕК НЕ Я ЦИТИРАТЕ???

176

Анонимен

преди 11 години

Това са помаци толкова колкото аз съм Лейди Гага! Изобщо не са родени в България и си им личи! Това са хора с новички български паспорти.

175

За мирните

преди 11 години

***.bg/view_article.php?article_id=601624

174

атаман

преди 11 години

Не съм виждал по-грозни *** от тези на снимката! Как не ги е срам да се показват пред хората?

173

Исмаил

преди 11 години

Е добре де ако взема Койчо за жена ще ми слагате ли "+"?