97

морски

преди 11 години

Ако не бяха руснаците още българина да се кланя на Ахмет Доган.По - добре руснаци,отколкото ***!Стига си ги хвалил американците,милиони хора изтрепаха по света заради птрола!

96

морски

преди 11 години

178 0=)........ В момента лижем задните части на САЩ и Израел.Отвори си малко очите!

95

Mr. Killer

преди 11 години

Не се притеснявай, пиле! В интернет всеки твърди, че ЗНАЕ, МОЖЕ и казва истината! Не, не само около Под Игото се върти нашето битие, то се върти и около Дебелянов, Яворов, Вапцаров, Христов, Биньо Иванов, Дубарова, Дамян, Славейови, Кукузел, Черноризец, НИколай Райнов, Киприян и Григорий Цамблак, и т.н., и т.н. И като каза тор, мисля че е време да си свалиш капаците и да престанеш с тези клишета и умопомрачителни анализи за ракията и шопската салата, защото не е в тях истината!!!

94

морски

преди 11 години

Като вече 25 години сме с Англия и САЩ какво прокопсахме!Още повече сме затънали и нищо не работи в държавата,пенсионерите умират от глад а по кофите за *** вече ровят и българи!Ако това е демокрация - мерси!

93

морски

преди 11 години

До 151 0=).......... Най - много са ни клатили турците и ако не са били руснаците още щяха да те клатят *** туфлеци.

92

Генерал Луков

преди 11 години

.... Не мога да разбера как навсякъде ни тикат в очите някаква "култивация" на *** сред Българи?!?!... Тези от тия смехотворни фондации да си ги вземат първо у тях да си ги култивират и тогава да говорят!!! В къщата на "ГОЛЕМИЯТ БРАТ" по Нова същата работа... ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО НА НИКИ МАРТИНОВ И ЮЛИАН КОНСТАНТИНОВ!!! Неква *** поп фолк певачица е изкараха още малко някаква "светица".... МАЙКА БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!! ВЪН НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ ОТ ТУК!!!!!.....

91

Анонимен

преди 11 години

аз лично обичам най много евреите, към българите въпреки че съм израсла в България нямам добри чувства. даже повече симпатизирам на руснаците отколкото на бг. сърби румънци - предатели, винаги са ни забивали нож в гърба исторически погледнато. нищо добро не сме видели от тях. турци и всякакви мюсулмани - под ножа, много се надявам един ден да има възмездие за всичкото зло което са причинили . еропейците може да ги обича само някой който не ги познава.

90

Гб

преди 11 години

*** нямат самосъзнание, език, писменост и религия. Това са характеристиките на човешкото същество. Нека добавим, че *** не обичат хигиената, не искат да се учат и мразят да работят. Затова пък много крадат, вземат пари от помощи и се оплакват. Имали са 700 години да се интегрират, но те просто не искат да вървят напред. Такива същества са мъртъв товар върху обществото, държавата и индустрията. Те трябва да бъдат влачени от останалите, за което са нужни кански усилия и финансов ресурс

89

БГ

преди 11 години

Трябва да се въведе правило - от чужденци да се осиновяват само деца от малцинствата. Всички българи и други с европейски произход трябва да се дават на български семейства.

88

Генерал Луков

преди 11 години

Какви са тия "ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО" ?!?! Предполагам подобни смешници като онези от Българският Хелзингски Комитет....!!! *** НЕ били най зле приети.... Това ли искат да ми кажат тия смешници и "ЕВРО-РОМСКИ" ***?!?!.... Защо НЕ ОТИДАТ ТОВА ДА ГО КАЖАТ В КАТУНИЦА?!? Вчера да бяха отишли да го кажат...:( Защо НЕ ГО КАЖАТ НА ХИЛЯДИТЕ БРУТАЛНО ОГРАБЕНИ И РЕКЕТИРАНИ ОТ РОМСКИ БАНДИ.. НА ИЗНАСИЛЕНИТЕ МОМИЧЕТА ОТ ТЯХ... НА РОДНИНИТЕ НА УБИТИТЕ ОТ ***?!?! На тях да го кажат тия смешници!!

87

Mr. Killer

преди 11 години

Ако не можеш да ми цитираш "Родна реч, омайна, сладка" или "Я кажи ми, облаче ле бяло", ели не си чувал за Косе Босе и Кума Лиса къде отиваш, пиле???? Само един невежа може да каже, че българската литература се изчерпва с Вазов!

86

атом

преди 11 години

Българинът най-мрази себе си.Погледнете какво сториха с Бг.Държава изградена с труда на българи,***,турци,арменци и др. националности,бе окрадена и доведена до просешка тояга именно от грабежите на българският башибозук.Дерзайте драги ми сънародници,продължавайте да риете надолу в пропастта.Трудно е да обясниш на слепеца колко е красива дъгата.

85

дърт комунист

преди 11 години

Българинът обича само братушките руснаци,никой друг,щото другите гледат само как да ни изклатят.

84

тфд

преди 11 години

До 134: Защо да е характерно за нашия народец ? Навсякаде, по целия свят се провеждат такива анкети, където се изказват стереотипите към определени нации. Въпросните стереотипи съществуват навсякаде, у всекиго, независимо дали българин, германец или пакистанец

83

Смях

преди 11 години

До "тракиеца"Никой не те пита какво мразиш !! И спри да ни пробутваш шиптърските си номера ! Като не ти харесва тук, марш в Косово там явно ще ти е добре !!! Ако се направи една анкета с какво се асоциират албанците на първо място ще бъде ПРЕСТЪПНОСТ !!!!!!

82

а

преди 11 години

Заглавието не е правилно. Албанците, независимо от отношението към тях, в географско отношение са европейски народ.

81

Една българка

преди 11 години

До до българкатаДа, беее, "райски градини" на чужда земя след като "благородно" са избили местното население и заграбили всички богатства!!! И сега те ще ми "контролират" толерантността на българския народ ?!

80

Анонимен

преди 11 години

Отново форума се обърна на пререкание. Типично по нашенски. Трябва и да си казваме по лоша дума, за да се почустваме силни.

79

Смях

преди 11 години

Пак се появи албанското псе !!!Марш в Албания при братята си, не ни товари със твоите криви разбирания... И апри да пробутваш тезата си,че шиптърите са ни братя..... Братя са само на *** карабини от анадола !!!!

78

Анонимен

преди 11 години

Дa слaгaш под общ знaменaтел милиони хорa, незaвисимо от коя нaция и незaвисимо по кaкъв критерий е признaк нa безкрaйнa тъпотa, хaрКтернa зa нaшия нaродец.