164

Анонимен

преди 12 години

аз едно не мога да разбера.. защо всички като си купят айфон после си купуват и биографията на стив джобс?!

163

хаха

преди 12 години

и 20 да стане-нека се тровят нещастниците

162

Анонимен

преди 12 години

9 от 10 обяда в САЩ са в макдоналдс, но това не прави макдоналдс по малко гнусни и подмолни компании, но пък прави американците все така зомбирано глупави, показвайки и доказвайки, че не са критерии за нищо.

161

dominici

преди 12 години

Признавам, че съм допуснал грешка. Исках да кажа, че iPhone е в ръцете на 9 от 10 човека в Щатите. Там iPhone е мания, а Apple ги боли ... дали ще продават добре в други държави.И анонимен, не че ти е работа, но аз съм Android фен и ползвам Samsung Galaxy S III. Разбира се, ти си толкова ограничен, че веднага започваш с обидите.

160

даммм

преди 12 години

Ми то и реалната себестойност на една *** кутия цигари е 60стотинки,но *** вадят петарка.

159

Анонимен

преди 12 години

Колега всички ли айсифон венове са толкова прости, че даже не могат да пишат на родния си език. Всички знаят кой е производител номер едно на смарфони в света. Производител произвеждащ по 20 модела на година, а епъл взимат от него части и съчиняват един и то всеки следващ е по лош от предния :).Чаткаш ли или да ти го напиша по бавно.Стои си чакай статистиките аз мога и сега да ти ги кажа. 9 от 10 държали айфон ахахаах

158

gsd

преди 12 години

До Анонименmama ti prosta da eva kazax ti na teb i drygite anonimkovci da pro4ete6 malko i togava da mi govori6 koi e N1 i koi ne e v toq svqt i nakraq na godinata kato izleze statistikata xodi si navri glavata v kenefa i pusni aisifona da se pro4isti malko 4e mn ti idva qvno ai 4all

157

Анонимен

преди 12 години

няма какво да го чакам, самсунг още дълго време ще са производител номер 1, даже произвеждат половината части за асйсифона. А реално ябълката нищо не произвеждат, освен зомбирани чалга ***.Единия ни обяснява как дал 2000 лева за телефон, другия как колите ги правели със стойки за сифона, другия пък ни обяснява, че 9 от 10 смартфона са епъл ахаха.Момчета жалки сте, я марш на опашките на Стив Джобс :)

156

Анонимен

преди 12 години

До Анонименизчакай последното 3-месечие и пак си помисли ;)

155

Анонимен

преди 12 години

dominici написал си поредната гнусна лъжа дошла от поредния зомбиран айсифон фен.Самсунг са производител на най много смартфони в света. 9 от 10 човека със смарфони държат айфон ахахахаа това пък от къде ти хрумна за да може да ти се посмеем.

154

Лошия батко

преди 12 години

До Анонимен 157Кажи кой е модела на Самсунг, чийто дизайн е откраднат от Айфон. Щом имат телефон с откраднат дизай, значи би трябвало да прилича на Айфон, аз лично не съм виждал Самсунг, който прилича на Айфон.

153

dominici

преди 12 години

Не бих казал, че съдът е подкупен. Просто Apple продава продукт, който е в ръцете на 9 от 10 човека със смартфони - най-вероятно и самото жури ги притежава. Те са привързани към марката и за тях тя е престиж. Apple е американска компания, която се противопостява на останалия свят. Разбира се, че ще я подкрепят в съда. На същия принцип няколко седмици по-късно съд в Япония осъди Apple.

152

Анонимен

преди 12 години

Самсунг е осъден единствено в САЩ, делото на всичкото отгоре се обжалва. Естествено че подкупния американски съд ще защитава Американска компания, гледай обаче какво очаква Епъл и не за форма на телефон а за патентни кражби. Май ще се окаже че Айфон 5 изобщо няма да може да се продава никъде по света включително и в СЩ, тогава ще е големия майтап ха ха.

151

До dfgdfg

преди 12 години

Ти понеже с тва име си страшно НЕанонимен.

150

Анонимен

преди 12 години

Тази сутрин един известен български блогър отвори своя Macbook, отпи глътка от любимото си кафе Starbucks, пусна си в слушалките Nirvana и започна да пише текст за това колко *** са американците.

149

dfgdfg

преди 12 години

До Анонименa e anonimni glypci takiva sledete malko mobile news izvun dnes bg i 6te znaete malko pove4e 4e mi pisna ot vas

148

Анонимен

преди 12 години

В момента Samsung е осъден от Apple да заплати 1 милиард долара на apple за това, че е откраднал дизайна на iphone. Ако след обжалването присъдата се потвърди, ще бъдат изтеглени най-малко 3 от най-продаваните им телефони. Не е важно как крадеш, важното е да не могат да докажат, че си откраднал.

147

Анонимен

преди 12 години

До iFanза да стигнеш до подобно заключение, няма как да не си фен на Епъл!

146

до жорко

преди 12 години

Жоре, ти явно си истЕнски невменяем ...

145

Жорко

преди 12 години

Абе пичове, недейте да се бъзикате с истенските телефони. Когато Андроид произведат телефон като Айфон, тогава ми говорете.