16

До 7 Робокотарак

преди 11 години

Не е въпроса кой на кого се обидил,а че не се мери с един аршин!Ако в мюсюлманските страни се правеха филми и карикатури,осмиващи Христос или Буда-едва ли християните или будистите биха се "усмихнали" с пренебрежение.От друга страна,ако отричаш Холокоста те обявяват за антисемит и те съдят(ясно е кой поръчва музиката).А и е ясно,че някои кръгове и страни имат интерес да се дразнят мюсюлманите на верска основа точно сега(обстановката в Иран и Сирия)-за мен това са поръчкови провокации.

15

Проницателен

преди 11 години

Хей Християни,Мюсюлмани,Евреи,Атеисти,Европейци,Азиатци,Американци,Австралийци,Африканци и т.н. =Хора (99 % от планетата) отворете си очите. Една група ( максимум 1 % от планетата) се опитва да превърне света в арена на глобален хаос и от това да прави пари,власт и др. "Голямата игра" е това. Не бъдете манипулирани.

14

Анонимен

преди 11 години

До ХАЙДЕИ на мен ми писна от тъпизмите на претенциозните.

13

ХАЙДЕ

преди 11 години

Стига ве4е с тия 4е ми дойде до гуша ве.....всеки ден едни новини....

12

Анонимен

преди 11 години

Вестникът не се продава и затова са решили да си дигнат рейтинга с провокации.

11

Анонимен

преди 11 години

Тези с най-големите претенции за умност излязоха супертъпи.

10

Анонимен

преди 11 години

Аре на бас, че магарешкото племе няма да успее в провокациите си.

9

Анонимен

преди 11 години

Вместо да охраняват да арестуват провокаторите.

8

Анонимен

преди 11 години

На тези вечно обидените в името на някой които считат за пророк ще им се отрази много добре едно европейско мислене от 13-15- век.Ама този път ятаганите и бройката изкусни камилари няма да са фактор а кой какви самолети,ракети хеликоптери и танкове има.И ще папат дървото много пъти.За съжаление нито един от съвременните политици не мисли така.Просто толкова ги е страх,че въоражени до зъби със най-съвременната военна техника предпочитат да се страхуват и отстъпват.Шубето е голям страх..

7

Робокотарак

преди 11 години

абе тия за какви се мислят? постоянно някой примитив се изказва че еди кой си бил обидил един милиард хора по света. ами на четири милиарда души по света не ни дреме за някъв камилар дето решил че господ му говорел и един милиард балъци му повярвали. за мене и за 4 милиарда души по света е обидно че някви от пустинята с чаршафите на главите решили че цял свят с тях трябва да се съобразява.

6

Анонимен

преди 11 години

Не провокация, а е конспирация, видя се че има гаден ефект има и се продължава. Да се злепоставят велики хора жертвали се за човечеството по един или друг начин е гавра от най-долен тип!Какво е станало впоследствие с тяхното учение и изопачаването му, е отделен въпрос.

5

Аз

преди 11 години

Простият човек-винаги прави много деца и бие жена си по главата!

4

Анонимен

преди 11 години

Едва ли някой ги кара насила да четат сатирични вестници ...

3

ime

преди 11 години

малко вече са стават досадни с тези протести. подкрепят #1, всеки ден във всички вестници.

2

Магарето

преди 11 години

какво си мислят тия диваци, че със заплахи и диващина ще накарата западния свят да се върне на тяхното примитивно ниво. ами да връщаме инквизицията, една гилотина в Париж и който дивак много рипа да му се прилагат закони от времето в което те си живеят

1

Зевс

преди 11 години

всички вестници и списания трябва всеки ден да публикуват карикатури с мохамед. какво ще правят *** тогава? да им забранят интернета, телевизия и всякаква информация и да си топлят козите в пещерите че да не видят някоя карикатура