447

Койчо

преди 11 години

Кажи му ВИП и повече не го обиждай :))))

446

хахаа

преди 11 години

нагледен пример за чалга поколението:))))да ви е жив и здрав дългия плешо и пайнечето мили деца:)))

445

Анонимен

преди 11 години

Връх Еверест е в Рила,а столицата на Америка е държава. :))

444

Стефка

преди 11 години

До Ани.......... Милата...ти сериозно ли?

443

Анонимен

преди 11 години

Тъпо, по- тъпо, най- тъпо.....................вип -тъпо!!!!!!

442

до 523

преди 11 години

Дам прав си а г-жица Павлова ни е регионален министър. За какво говорим щом този универстет раздава дипломе на такива индивиди какъв ли цензът на министърката!?

441

до 506

преди 11 години

"нищо не ме притеснявпреди 53 минутичудя се къде ми се ходи повече -в Англия или във Великобритания?! "Ако питаш Златка, зАрежи ги тия Англии и Великобритании! *** в Лондон!

440

ужас

преди 11 години

Чудесен пример за родна "звезда"!

439

Анонимен

преди 11 години

Златката си е направо готова за деПУТАТКА в Народното събрание. Само да се кандидатира и ще си я изберем. Отговаря на всички изисквания.

438

от 491 до Лудакът

преди 11 години

Браво! Чакаме реакция! И дипломата и за средно е интересна, с каква оценка по география е завършила тая амеба.

437

ме

преди 11 години

тя все пак е известна с циците си, а не с познанията си по география... :)

436

fukingidiots

преди 11 години

ПЪЛЕН ОЛИГРОФЕН... тотална отврат

435

Анонимен

преди 11 години

Абе тази дали въобще знае какво означава столица? Изпитвам силни съмнения за това, след като винаги за столици слага имена на държави. Не е възможно някой да е толкова *** просто. По знания и интелект тази "известна" персона е на нивото на *** от гетата...

434

Лудакът 2

преди 11 години

.... Изключително ми е интригуващо как ли е преминало така наречено "цялостно следване" на тази куха лейка във Висшето учебно заведение,което и е издало дипломата за висшист?!?! :) :) :) :) Сигурно ще бъде голям смях.... червене,запотяване,заекване и дежурните оправдания на преподавателите,които са и писали оценки и най вече са е "пуснали" на държавният изпит или дипломната работа.... ха ха ха ха.... :) :) :) :) :) Дано господарите пратят екип да се посмеем още малко.... :) ;) :)

433

Лудакът

преди 11 години

Току що писах на майла на "Господари на ефира" ако НЕ се "самосезират" сами... ние да им помогнем.... да пращат директно екип във Висшето учебно заведение,което е ИЗДАЛО ДИПЛОМА на това момиче!!!!! Адски ми е интересно да знам специалност.... преподаватели ( Най вече!!!)... оценки на отделни предмети... оценка на държавен изпит или дипломна работа.... !!!!! Не знам за Висшето.... но вече се чудя,кои са тези учители,пуснали Златката да завърши и средното си образование?!?!.... :)

432

pebor

преди 11 години

Не мога да повярвам, че има толкова *** жена!Тая освен от чепове дали разбира от нещо друго?!

431

дани

преди 11 години

Направо съм потресена , колко е *** е тази ЗЛАТКА , то неѝната приятелка Ни-Ло затова не влезе , за да не се изложи , нямат умствен капацитет и двете, а децата им подражават, да ѝ се провери дипломата на тая..

430

edna

преди 11 години

Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарниците и сме направили толкова много, че вече сме квалифицирани да правим всичко от нищо. За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата. .............13.12.1881 г. К. Иречек

429

до иванчо

преди 11 години

Ти сериозно ли ме агитираш чрез Златка блек? Май съвсем си си изгубил ума.

428

ИВАНЧО

преди 11 години

ТАКОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО В ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА! В ДРУГИ СТРАНИ УПРАВЛЯВАЩИТЕ СА ИНТЕЛИГЕНТНИ, ДИПЛОМАТИЧНИ, ОБРАЗОВАНИ И БОГАТИ. В БЪЛГАРИЯ СЕ ИЗБИРАТ ***, КУ*ВАЛЪК, ПРОСТАЦИ И ТЕМ ПОДОБНИ ДА УПРАВЛЯВАТ СТРАНАТА ИЛИ ДА ЧИНОВНИЧАТ В ДЪРЖАВНИЯ И ОБЩИНСКИ АПАРАТ. ЗАЩОТО ТОВА Е УДОБНО НА ОПРЕДЛЕНА ВЪРХУШКА, КОЯТО ИСКА ЛЕСНО И БЕЗПРОБЛЕМНО ДА КОМАНДВА ВСЕКИ И ВСИЧКО. В ДРУГИ ДЪРЖАВИ УПРАВЛЯВАЩИТЕ СЕ ИЗБИРАТ БОГАТИ И С РЕАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ , В БЪЛГАРИЯ УДОБНИТЕ ХОРА СА ПРОСТИ, КОРУМПИРАНИ И ПОСЛУШНИ!