8

цитат

преди 11 години

Американския гражданин Сам Бейсил(52г.) Калифорния, който сам е написал и режисирал двучасовия антиислямски филм, заяви, че не е очаквал такава бурна реакция."Жал ми е за посолството. Аз съм разстроен "- каза той. Според него, филмът е бил преведен на английски език, и не знае кой го е превел на арабски. Той нарича себе си американски евреин и казва, че парите са били дадени за производството на филма повече от сто члена на еврейската общност. Пълната версия на филма все още не е показана.

7

Анонимен

преди 11 години

Моше, кротко с коментарите, какво си се развилнял. Защо обиждате мюсюлманите. А сега се правите на ощипани. Трябва да ви приберат в концлагера Израел и да ви пускат да си подадете носа на вън. Я гледай какво правите. некадърници.

6

Анонимен

преди 11 години

До на сапун4-още един който вика бомбаджиите.ще дойдат не се претиснявайте.

5

Европуси

преди 11 години

Тия дето обрязват жени кво скачат?

4

Анонимен

преди 11 години

Целта е да се бие мантрата,че САЩ и Израел са едно.ТОВА Е ЛЪЖА!Израел е само една от страните с дипломатични връзки и съюзник също както Турция или С.АрабияНо световния читател трябва ДА СЕ ЗОМБИРА,че несъгласие с ционисткия режим и неподкрепа на агресивната война,която искат срещу Иран е края на целия свят,толкова плитки,елементарни,смешни лъжи.

3

на сапун

преди 11 години

направете тези *** на нещо полезно,може и тор

2

Анонимен

преди 11 години

Колкото повече чета неспиращото покритие на протестите от ционистки контролираната медия,толкова по-ясно става че всичко е нагласена дирижирана работа целяща настройване срещу мюсулманския свят.Жалко за загиналите хора.

1

чифутско дело

преди 11 години

Ей,това чифу*ите са готови на всичко само и само да обявят война на арабите и на Иран!