170

до 204

преди 11 години

Кой е готованец? Както виждам от форума не излизаш по цял ден. Всъщност, ти Анонимен си върл защитник на ГЕРБ и готованец /освен ако писането ти ту да е работата ти/. Герберите винаги обиждат другите и не гледат себе си. Нагли хора, защото искат да ги подкрепим за втори мандат!? При това лъжат безочливо!

169

Анонимен

преди 11 години

Няма по-престъпна и предателска антибългарска партия от комунистическата БСП-БКП. През 1923 година взривиха покрива на църквата Св София за да убият царя на България и да вземат властта, не успяха, но убиха над 250 човека, като над 100 ветерани от Балканските войни, закичени с медали за храброст, които бяха вътре в църквата. Долна работа, комунистическа. През 1944 г. избиха над 30 000 българи, голяма част от интелигенцията на България по това време, завършила на Запад! През 1956 биеха българите в Благоевградско, защото не се пишели македонци! Създадоха над 100 трудови лагери, където убиваха хората с лопати и хранеха свинете на лагера с труповете им! През 60-те години на 2 пъти се предлагаха на Москва да станем 16-та им република най-предателското действие на комунистите! Такова предателство спрямо собствената си държава няма друг аналог в света!!! През 1986г. комунистическите управници не предупредиха хората за Чернобилската авария, а хиляди деца маршируваха пред мавзолея под ядрения дъжд, който ромолеше през целия ден. Стотици хиляди погълнаха огромни дози радиация - най-много в Европа! Некадърното управление на комунистите ни докара 4 национални катастрофи 1958, 1963, когато дадоха златния ни резерв на Москва, както и при Жан Виденов и Луканов! По време на дирижирания от БКП преход (т.н. перестройка) от социализъм към червен бандитски капитализъм над 100 милиарда държавни активи потънаха в джобовете на новоизлюпените червени капиталисти и олигарси, все хора от висшата номенклатура на БКП, а народа оскотя от бедност и 20 години живя в крайна мизерия при инфлация стотици проценти. С откраднатите пари червените капиталисти откриха банкови сметки в швейцарски банки, построиха си дворци палати, стотици хотели по Черноморието, превърнаха го в бетонни комплекси! После пък комунистически фирми, даже и такива на комунистическия ни президент агент Гоце нагло започнаха да крадат пари и от отпуснатите ни Еврофондове за стабилизиране на държавта ни, в резултат на което ни спряха парите по всички еврофондове. За България вече се говореше като за най-крадливата държава в Европа срам и позор за управляващите комунисти. Накрая пък за капак на комунистическото алчно и некадърно управление за 20-те години преход, Тройно Крадливата Коалиция, начело със смешника Станишко крадеше като за последно, тройно лапане, надпреварваха се кой да лапне повече от другия! Само Доган официално лапна 2 милиона от държавата уж като хидроинженер. Наглост и безочие на n-та степен! Хиляди заменки по морето, държавата беше ощетена отново с милиарди! И питам аз кой нормален ще гласува да дойдат пак на власт тези престъпници, кой? Никой! Запомнете го добре другари никога повече няма да дойдете на власт! Ами следващата година с правителствените самолети ще ви извозим безплатно до Северна Корея там ви е мястото!

168

ФАКТ

преди 11 години

Правителственият Авиоотряд 28 няма лиценз, който му позволява да вози футболни отбори, а може да изпълнява само специални полети.Това става ясно от отговор на Главна дирекция "Гражданска въздухоплавателна администрация" на запитване от "Капитал".Отговорът идва седмици след избухването на скандал заради информацията, че аматьорският футболен отбор, в който играе премиерът Бойко Борисов, е летял с правителствения самолет до Варна.Поводът за пътуването бил приятелски мач с "Чавдар" Етрополе, собственост на депутата на ГЕРБ Емил Димитров.След гръмването на скандала транспортният министър Ивайло Московски увери, че за полета са платени 23 хиляди лева.По-късно се оказа, че сумата е преведена близо седмица след изказването на Московски.В дните след избухването на скандала Цвятко Луканов, бивш генерален директор на авиоотряда, заяви пред БНР, че Авиоотряд 28 не е регистриран по търговския закон и няма право да извършва полети срещу заплащане.Той и Димитър Ставрев от сп. "Криле" коментираха пред БНР, че едно от възможните обяснения за осъществяване на търговски полети от Авиоотряд 28 е, че за да се смятат за годни да летят, годишно пилотите трябва да летят поне 500-600 часа, което не може да стане само с правителствени полети.Според авиационния експерт Сергей Петков освен, че полетът е незаконен, той струва много повече от обявеното

167

ВЪПРОСА Е :

преди 11 години

...Какво да правят пилотите , като никой не лети с тия самолети и .....КОЙ и за какво ЩЕ ИМ ПЛАЩА!!!!!!ЗА *** ---НЕ Е ВАЖНО ДА РАБОТИШ....ВАЖНОТО Е ДА СЕ "ВОДИШ НА РАБОТА И ДА ПОЛУЧАВАШ ЗАПЛАТА"....!ТАКА РАЗБИРАТ ЖИВОТА *** .....ха,ха,ха,хааааа...СЪВСЕМ "ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ"!

166

Хайдутова

преди 11 години

Разправят на народа,че най-учени в България са Борисов и Цветанов.Аз бих ги нарекла най- крадливи будали.

165

Анонимен

преди 11 години

Той сигурно има килийно образование.

164

До 193

преди 11 години

Старо ти е инфото. В "Белене" няма европари, така че от Олаф са казали, че те не могат да се месят в "Белене"

163

ЦВЕТАНОВ

преди 11 години

Невярна оценка "старши тарикат" за мен е старши будала необразована.

162

Белене при ОЛАФ

преди 11 години

В този сайт защо не публикуват най-важното: че България дава сделката за Белене на ОЛАФ??? Сега половината червено ръководство ще зачезне при братя Галеви! До последно се надяваха, че тука ще дадат едни пари на едни хора и ... плебса ще забрави! Да, ама не!

161

Хасму

преди 11 години

И к`во, Емо Фаса веднага покри шефа си. Той бил платил полета, платил ама подир дъжд качулка. Трябва да сме последни глупци, за да оставим евтините селски тарикати да ни управляват отново!

160

Анонимен

преди 11 години

До 190 умникБойко не прави шоъШоуто го правят комунистите които откраднаха спестяванията на нашите родители.Направи партия ще гласуваме за теб и да ни направиш заплатите и пенсиитеспоред твоите искания.Съгласен ли си?

159

Анонимен

преди 11 години

Бойко прави шоу, но за коя сметка?290 лева мин заплата, 145 лв мин пенсия.Европейско мислене и български просперитет.

158

Анонимен

преди 11 години

левицата Петър Курумбашев достатъчно, за да не чета бездарници комунисти.Браво Борисов ние безпартийните те подкрепяме

157

уса

преди 11 години

Пожарникарчето ,го тресяха нервите яко,през по голямото време си попляскваше коляното с ръка,докато слушаше,изявленията в парламента.

156

ДО hagen

преди 11 години

Ти остави турците, ти ми кажи сега защо 2 млн. БЪЛГАРИ избягаха от демократичния ти рай?!

155

До 184

преди 11 години

Те в БСП сигурно нямат членски внос. При тях е абсолютна слободия и демокрация. Всеки прави и говори каквото си иска, защото всеки имал право на различно мнение. Преди време наш познат каза, че ако на тяхно събрание някой стане и каже "Долу БСП" никой няма да му обърне внимание. Сигурно и сега е така, по това, което се вижда отвън.

154

До hagen

преди 11 години

Насилствено караха мюсюлманите да отиват в Турция ходжите и техните хора, а не българите. Минало е пред очите ми и зная със сигурност. Българите ги увещаваха да не тръгват, а те казваха:" Нашите хора ни заповядват да тръгнем" Като отидоха и видяха, че външно нямат нищо общо с онези азиатци и като ги "обидиха" в прекия и преносен смисъл, се върнаха много от тях.

153

Анонимен

преди 11 години

Колко е членския внос в БСП? Да си направя сметката!

152

Десните с/у България

преди 11 години

Десните в България ликвидираха държавата под диктовката на американците, които в прав текст са казвали,че българите трябва да се сведат до 4 млн. Заради САЩ квотата на СДС в Конституц. съд гласува за ДПС, когато БСП внесе искане да бъде обявена ДПС за противокоституционна. Един от хората на СДС заявил:" Ако ще границата с Турция да е до София, важното е да сме на власт" Помним Костов и Доган със сини ленти, рамо до рамо срещу отдавна подалия оставка Виденов,чиято вина беше,че иска икономика в Бъ

151

hagen

преди 11 години

Ако беше по-умен нямаше да питаш защо при Живков се стреляло на границата.Защото ако не се стреляше колко мислиш българи щяха да останат.При Живков 150000 ТУРЦИ БЯХА НАСИЛСТВЕНО ВКАРАНИ В ТУРЦИЯ а не избягали.Само партийно обременени хора като теб може да казват че те били избягали.Или твоята партия така разбира гоненето на хора от роден дом и край за бягство.