90

Анонимен

преди 11 години

99, абеманго, тм по германско, как те търпят, данерабтиш

89

до 105

преди 11 години

от когасе отказа дабъдеш *** бе, ***

88

гурбетчия

преди 11 години

До Дафина "Ми защо не го срита бе"? Ами Дафинче ,не че не можех ,имам опит да бия /спортувал съм/ ! Но ние за разлика от *** мислим за последствията и като че ли в това ни е грешката ! Пак казвам ,шапка им свалям на *** ,които бият подобни лекари ,без да се замислят за последствията ! Дори и полицаи бият ! Един път на улицата един полицай каза на един: ей *** я си покажи личната карта ! Всичко стана за секунди ,два удара в главата полицая ,падна ! Мангото избяга!

87

до 93

преди 11 години

Не познавам хора ,които да набутват сами пари на който и да е ,без да им е направил услугата , или лечението ,или да купи дадена стока и пр.Целия проблем който коментираме не е за всеки редови лекар , а за онези които те разкарват и тормозят ,защото не се сещаш сам да им дадеш пари. За тези които даже да им дадеш не желаят или пък са некадърни да те лекуват.Наистина се стига до там ,хората да ги е страх да идат на лекар и да опитват бабини деветини и самолечение.

86

хипократ

преди 11 години

абе, някой ще ме светне ли къде вхипократовата клетва пише, че лекаря е длъжен да лекува за безпари, та самия хипократ твърди точно обратното

85

Мими

преди 11 години

Е, не!!! А какви мерки ще вземат срещу некадърни лекари, които осакатяват хора за цял живот и страдат целите им семейства питам аз? Сега не можеш да му хвърлиш боя, който заслужава. По-голяма мащеха от тая държава няма!!!

84

до гурбетчията

преди 11 години

че ти нали твърдиш, чеси *** бе *** и то отнай-долните, турчеещите се ***

83

гурбетчия

преди 11 години

До 93. "Като съм полагала Хипократова клетва..."! Каква Хипократова клетва си полагала ти *** ,хър*бо ?! Ти ако беше лекар сега щеше да си в кабинета си и да се чудиш от кой пациент колко пари да вземеш под масата , а не да пишеш коментари в нета ! Ти си толкова лекар ,колкото аз съм космонавт !

82

до 93

преди 11 години

" Като съм полагала Хипократова клетва, не съм се клела да лекувам прости и незаинтересовани за здравето си хора... "Уаууууу ,леле , не знаех ,че Хипокретовата клетва дели хората на прости или не. Не знаех също ,че част от лечението е определянето на човека като личност. В едно нормална държава би трябвало да си идеалист за да учиш за лекар , а държавата ,лицето на хората да ти се отблагодари с адекватно заплащане на нелекия труд. Само дето сме бедна държава и обществото ни е болно.

81

Дафина

преди 11 години

До ГУРБЕТЧИЯ.Ми,защо не го срита бе.Ей това е типично българска черта,и да та колят ще търпиш.*** имат много повече достойнство от нас.Ще се гаври тоя алчен *** с най-милото ти и ти басма ще му цепиш.

80

Анонимен

преди 11 години

A KOGATO SE OBARKAT LEKARITE SAS NA6I DECA NIE KAKVO DA PRAVIM

79

por

преди 11 години

И кво, нападението над други ще се толерира?

78

ттт

преди 11 години

То лекарите обикновенно *** (пардон роми) ги нападат. Те *** напоследък много често нападат полицаи. И колко *** вече са осъдени за това?

77

neliya.koleva

преди 11 години

Лекарят освен, че не се наказва за грешките си, но се стига до там, че да бъде под особена закрила. Кой закон защитава пациента?

76

до 87

преди 11 години

Като съм полагала Хипократова клетва, не съм се клела да лекувам прости и незаинтересовани за здравето си хора, чиято единствена грижа в рамките на прегледа е да не им се поискат пари! Пари никога на никого не съм искала. Благодарният пациент сам намира как да се отблагодари! Не обобщавайте за колегите- вината за това да са корумпирани е ваша! Корупцията е двустранен процес - на искащ и на даващ! Хем сте дали (т.е. участвате в корупция), хем пък имате претенции! Търсете си свестни лекари!

75

гурбетчия

преди 11 години

"Ти за без пари ли работиш?" Че кой лекар работи без пари бе глуп*ак ! Плаща му се заплата за тази работа ! Защо и ти трябва допълнително да му даваш под масата ?! Като не му харесва заплатата ,да напусне или да си открие частен кабинет и да не сучи от държавата , или да кандидатства за работа като лекар в Канада ! А има и по-лошо при вас : лекар работи в държавна поликлиника ,но има и частен кабинет ! В държавната поликлиника не обръща внимание на пациентите ,а ги кара да ходят в частният му ка

74

Вили

преди 11 години

85 МНОГО СИ ПРАВ!

73

MD до 76

преди 11 години

Моят немски е на ниво В1 вече... Скоро ще имам В2 - сертификат... Аз ще замина за Германия. А ти после сам ли ще се лекуваш? Два пъти годишно има изложения, на които основно немски болници се борят за всеки лекар, пожелал да емигрира. А ти после сам ли ще се лекуваш? А когато аз започна да работя в немската болница и това направят още стотици колеги, ти после по врачки и по баячки ли ще ходиш? А замисляш ли се какво младо поколение лекари идва. Ония, приети с 3,75 държ. поръчка? Жална ви майка!

72

Елеонора

преди 11 години

А когато има лекари,които се отнасят с човека като с някакъв *** ?Какво да го правиш такъв! направо да ти е драго да му фрасниш някой!И то се срещат такива издиватели при по нисшия персонал-мед.сестри,акушерки.Има и много добри лекари не отричам.Жалко,че заради други и те си патят.

71

eлекторат

преди 11 години

а за нападенията над нас, електората ,дали някога някой ще направи едно закон4е.щото ни омрьзна да ни грабят и да ни колят ,*** и наркомани.а господа депутати