79

Анонимен

преди 11 години

Самоковската *** ви се качи на главата. При първо поколение на токчета е така, ще се търпи.

78

Софиянец

преди 11 години

Гей си факт всички в малкият ти град го знаят, скоро ще дойда до .... и ще си те поръчам!Само изчакай малко да мине и да махнем синята зона.И да не решиш нещо че се шегувам или че ще забравя!

77

аз до 87

преди 11 години

хахахаххах.. Перфектен анализ на ситуацията! 'Софиянец' - слушай внимателно. Това точно теб касае.

76

аз

преди 11 години

Днес според теб и гей станах. Поне ме обиди с нещо което е факт.Както и да е. Ще плащаш. ФАКТ. Бъркай си в празното портмоненце и брой жълтиците. Хоп на колелото до общината и връчваш 150 лв. 2 седмици ти остават. От къде ще ги намериш тез жълтици?Ирония на съдбата - май на някой светофар ще се кукнеш да миеш прозорци с храчка и дълъг ръкав, оти си прекалено беден да си позволиш веро и четка за стъкла.

75

Анонимен

преди 11 години

Вариантите са: а. Който му е скъпо в центъра отива в квартал който му е по джоба и си бръмчи до кварталния магазин за хляб с колата.б. Продава си колата или я държи в обществен гараж и ползва метрото. Колата се вади само когато отива на село за компоти.в. Продава си апартамента завещан от работливия му и умен дядо и отива на село да сади пиперо. Там пари за паркинг на трактора не искат и въздуха е мн. Чист. Ако се окаже работлив ще направи пари и няма да му е скъпо в софето докато си пие кафе

74

visa

преди 11 години

ГЕРБ без парите от синята зона явно не могат, но и с тях - пак ще загубят изборите!Оплетоха конците този път много здраво!

73

хак ви е,тъпаци

преди 11 години

нека 10 кинта да стане синята зона,а бензина 20 кинта..за тока не говорим-ток няма да има ,да живей тик-тик вун,да живей шимон генкодянконяху,цецката и други

72

Софиянец

преди 11 години

Геят АЗ - това за някои хора не е обидно, особенно за него.Не е грозен коментара ми за да бъде трит!Той само вазелин да оближе герберски *** му се оривижда!

71

Илитерат

преди 11 години

Явен ли си, скрит ли си зад монитора - все си с главата в пясъка зарита. За това и нищо не се случва в БГ. Защото е важно простака да се кефи, че някой е по-зле от него. Ама всички човечета, които се хилят злорадно и потриват ръчички, спокойно никой няма да бъде подминат. Рекет ще има за всички. Жалки сме.

70

аз

преди 11 години

Болшинството Софиянци гласуваха точно за ГЕРБ. Болшинството ***, изтрещели пенсии, и неграмотни *** ядаха кебаби и гласуваха за БСП. Не се излагайте като се показвате наяве, драги червени ***. Бойко пак ще ви млати по *** *** с лопатата.

69

аз

преди 11 години

Софиянец, visa, чичо 681, кмета - духайте супата. Думата на ви АЗ е като закон. Батко ви АЗ разбира от развитието на едно общество, за разлика от вас, простолюдието в образа на Софиянец, visa, чичо 681 и кмета.За заключение, Софиянец, visa, чичо 681 и кмета можете да цункате задната част на батко ви АЗ.

68

хахаха

преди 11 години

Червените използват всяка новина, за да почешат разклецаните си *** и да си помечтаят да го няма Бойко.

67

Венелин

преди 11 години

Пак гласувайте за герб! Тези пари дето ги взехте по изборите на ръка през носа ще ви излязат!

66

Анонимен

преди 11 години

Софиянциииииииии! Тия *** вие си ги избрахте в общинския съвет! Ха, да са ви честити новите придобивки! Да живее Боко Тиквата! Ха-ха-ха!

65

до visa

преди 11 години

Ами и на тези избори болшинството софиянци не гласуваха за герберите, ама фалщифицираха. На предстоящите ще бъде същото.

64

visa

преди 11 години

Протести до отстояване на гражданските ни права, сезиране на прокуратурата за нерегламентираната печалба на Паяци и скоби и главата на Радо Тошев и Петър Диков!Никакво отказване, тези *** трябва да си ходят, ГЕРБ правят голяма грешка!

63

Анонимен

преди 11 години

10 лв на час в синята зона 24 часа, и центъра ще се освободи от комплексари от крайните квартали!

62

visa

преди 11 години

Точно така и ние сме против паркирането на кой където му падне, елате вижте центъра - смешна работа.*** е пълна, а чужденците се маят и мигат на парцали.Синята зона вреди а не помага и на всички е видно.Не само че няма да гласува София за Фандъкова, а и ГЕРБ ще загубят!

61

ФАКТ

преди 11 години

Ако падне една бомба в София и затрие поне половината софиянци, България ще стане едно по- добро място за живеене. ФАКТ.

60

Пъзел

преди 11 години

Абе ква синя и зелена зона бе?!?!?Не виждате ли, че *** си правят каквото искат- убиват , крадът, поругават, не плащат ток ,вода, осигуровки...и така е от много години!Като не ви се плаща си оставяите колите на платен паркинг или ги продайте...има и още едно решение...идете да живеете в Люлин-там няма да плащате!