61

Анонимен

преди 11 години

Много глупава постъпка, е когато един човек се присмива над друг човек заради негов недъг, или нещастие. Народът е казал: "не се присмива, за да не те стигне". "Ако мечката заиграе в комшията, чакай я в своя двор". Каква е тази завист и злоба?

60

Център Центрумски

преди 11 години

Абе до кога ще ми обясняват, че да живееш в центъра е лукс. Живея на Попа и със страшна сила искам да се махна от там. Центъра отдавна не е това , което беше. И да плащам за това, че имам нещастието да живея на място през, което на ден минават десетки хиляди коли и да ми разправят че като платя 150 лв. ще дишам чист въздух.... Една стотинка няма да получат кожудерите, Да направят синята зона 10 лв. на час и проблема е решен.

59

Анонимен

преди 11 години

баси, не разбраха тези хора, че никой не живее в центъра по избор.виските сте много отворени да давате съвети как да си продам апартамента, и да ходя другаде.ама никой не предлага да го купи нещо, или акъл се дава по-лесно от пари?точно тоя акъл не си заслужава и парите май

58

Анонимен

преди 11 години

10 лева на час за паркиране в цяла София и от всички - това е решението.

57

Пичай

преди 11 години

До СмаХнат 59Ти не плащаш, за да си държиш колата на паркинга пред блока. Значи и аз не трябва да плащам за същото. И не ми говори селянии от рода на "като сте в центъра, ще плащате". Ще плащаме ако има за какво. Сега НЯМА закакво да плащаме. Трябва да плащате вие, затова че се влачите безпричинно с колите си и задръствате всичко.

56

Хаос в общината

преди 11 години

Не става ясно защо общината не стигна до очевидното решение - 20 лева на час в сегашната синя зона /10 лева за зелената зона/ и безплатно паркиране в подрайона, в който живеят на живеещите в Синята и Зелената зони. Вместо това, общината въвежда данък паркинг, очевидно дискриминационен, защото същия този данък Паркинг не се плаща от всички, а само от част от хората в София.

55

Пичай

преди 11 години

До Анонимен 67Явно психиката ти е крайно нестабилна. Завистта и злобата тотално са ти увредили мозъка. В коментара ти има само злоба и яд към хората, които живеят в центъра и нито един аргумент в полза на глупавите ти, истерични твърдения. Стой си там в крайния квартал, в мръсната си изкорубена панелка, гледай си турските сериали и не си навирай човката в неща, които не разбираш.

54

Фъндъковката

преди 11 години

Грешка имам - 100 човека са 0,001 процент от населението на София !!!

53

Анонимен

преди 11 години

Аз не мога да разбера, кой е правил икономическата обосновка на това безумство зоните? Сега ще почне масово бракуване на коли, от там по-малко данък МПС, по-малко акзиз и ДДС на горивата-пълна загуба за държава и община! Единствено ще спечелят таксиджиите, донякъде и клиентите им. Празни улици, бързо придвижване, повече клиенти!

52

аз

преди 11 години

Потресаващо *** народ. Измъчен, с изкривена психика - само партийни конспирации му в главата.

51

Анонимен

преди 11 години

Абе бюджетните ще си платят, от нашите данъци, паркоместата. А какво да правим, ние с гайдите, от дребния и среден бизнес? Пререгистрация на фирмите ще се наложи, та да пълниме джобовете на други общини, а не на софийската!

50

Фъндъковката

преди 11 години

100 човека са 0,01 процент от населението на София - пренебрежимо малко. Аз в пъти повече ще събера с безплатни кебапчета!

49

Анонимен

преди 11 години

До АнонименИзвинявай ама крайния резултат в тоалетната е един и същи!

48

Анонимен

преди 11 години

До до 46ало ИТ-то скоро май не си посещавал "село" Люлин май. Много сте отворени с са 10 мин заплати - за такива като теб винетка от 300лв

47

587

преди 11 години

Като са се събрали над 100 души да протестират,колко са били-101,102 и по-малко ? Я да се прибирате по домовете си и да се захванете с нещо смислено ! Нали разбрахте ,че няма отмяна на таксите ,цакане му е майката !

46

СмаХнат

преди 11 години

До ПичайКой не плаща за място? Всяко паркиране е СМС, и това е истината. Дамата е права че и ние от "крайните" квартали имаме проблем с паркирането. Като си толкова отворен и не искаш да плащаш за паркинг карай колело. Мисля че за това че си избрал да живееш в Центъра трябва да си плащаш и налога, като не ти харесва има достатъчно китни селца около София с големи дворове, купи си къща там и престанете да ни занимавате с вашите глупости.

45

Анонимен

преди 11 години

САМО хората с имоти в центъра имат право да протестират. Пак казвам- САМО И ЕДИНСТВЕНО ТЕ!!! Не *** от крайните квартали!!! Точно така- *** без ценности и без сносна работа. Но на работа с ГолфО или БМВ-то задължително. Нека направят 5лв. на час паркирането, но не и да искат пари на собствениците на имоти.

44

До 44

преди 11 години

А теб кара ли те някой да плащаш 150 лева за винетка? Не, нали. Единственото, което аз искам да получа нещо срещу тези пари.

43

до 46

преди 11 години

Гледай сега, пич. Аз взимам 10 пъти над средната у нас заплата в ИТ компания и имам 2 имота в центъра от сума години. Въпрос на принципи е дали ще плащам или не. Не, защото нямам пари. 150лв. годишно за нищо. Но аз няма да ги давам, защото имам имот там. Относно цената на паркирането- да го направят 10лв. на час. На мен ми е писнало село Люлин да ми се изсипва НА центъра (наблягам- НА центъра не в центъра).

42

Пичай

преди 11 години

До не живееща в центъра 44Доколкото разбирам, живееш някъде из крайните квартали и си доста озлобен към хората в центъра. Явно не знаеш, че ние плащаме 4-5 пъти по високи данъци и такса смет, отколкото ти, чакаме по половин час да си паркираме колите НЯКЪДЕ около домовете, защото разни повлекани като теб, които ви мързи да ходите и 50 . пеша се мъкнете с коли в центъра. Ням да плащаме за място, на което в крайна сметка паркирате такива, които нищо не плащате.