99

Анонимен

преди 11 години

Не ще и дума, че телефона е хубав и е нормално да е на върха. Аз съм с Нокиа, но тази петица ме впечатли! Само не забравяйте, че всичко е временно!

98

АМАН

преди 11 години

Въобще не разбирам как може да сравнявате Ябълката с пластмасова играчка с лампички.Андройда имал функции..дрън дрън.. едно АУТО на Ябълката само с едно докосване дава по-голпмо качество от десетки часове настройки на Самсунга!ФАКТ не успорим..за визия, чувство и лекота при работа въобще няма да говоря..е разбира се пластмасовата играчка с лампи има едно предимство...по-евтина..ама това качество го цени определен сегмент в обществото.няма да коментирам кой?

97

ShaMana

преди 11 години

98 Пусни 6 или 5.1 на 3гс и ще видиш колко добре работи. :D Чисто информативно: Ако искате да сравнявайте Андроид телефони не хващайте някое LG за 50$ ами хванете Top End устройства като Galaxy S3 и HTC X ONE. Те са в една ценова категория (поне в чужбина) и те могат да бъдат сравними. Макар, че ако питате мен "лъскавата" играчка която е iPhona не е нищо повече от украса. И функционално са несравними.

96

Gost

преди 11 години

Точно така е. Андроид е супер неоптимизирана ОС. Не случайно не е толкова гладък при работа. При iOS, когато скролваш, цялата ОС замръзва и влага целия си ресурс в скролването, за да върви гладко. При Андроид скролването върви паралелно с всички останали процеси и затова са му нужни 100 ядрени процесори и пак не е стока. И между другото съвсем нормално е телефонът ако е на 100% вечерта, на сутринта още да си стои на толкова, при мен също е така. Личи си, че някои iPhone не са ползвали никога ;)

95

Анонимен

преди 11 години

да, и ще се набият с некой договор за 2 години на изплащане, с гаден план по 40-50 лв всеки месец, за да имат айфон :D

94

Анонимен

преди 11 години

сега всички дето не разбират от телефони ще се затичат да си го купят, само заради името

93

МУр

преди 11 години

До До Мур3 Добре де като ти казвам, че вечерта го зареждам и сутринта във 8 часа като ставам за работа батерията е на 100% кое е толкова сложно да разбереш, или повярваш, ако ти кажа, че дори оставям мобилната дата включена ? ;).Правиш само сухи разсъждения, но не знаеш явно, че при android-a телефона е буден дори без да си го пипал и да му е пуснат displey-a, което автоматично намалява капацитета на батерията.То и на умните хора не им трябват телефони с много настройки, който не ползват ;)

92

redordead

преди 11 години

ето ви сравнение между Никоа Мумиа 920 и Айфон 5: i.imgur/KfDoU.jpgвсеки да си направи изводите сам:)

91

До Мур3

преди 11 години

Точно такива телефони трябват на простите хора.Да е с лъскав дизайн, зелена и червена слушалка и да има камера само с една опция(снимай). да струва 1200лв и да пише iPhone.Няма вариант да не ти падне с нито един процент за цяла нощ(това е глупост)Да кажем, че за 8 часа му пада с един процент това означава, че телефона ти може да издържи 100х8(часа)=800(часа)/24=33 дни минимум ако не го ползваш за нищо друго освен да стои в джоба ти и от време на време да се фукаш с него, което НЯМА как

90

fsdfs

преди 11 години

Toq dizain mi se struva 4e s1m go vijdal nqkade

89

kapo

преди 11 години

Грозен и технологично изостанал. Разочарован съм, минавам на WP 8.

88

До Пян Гъ

преди 11 години

Андроид като върви толкова добре на което и е да устройство, ако ще с 10 ядрен процесор, така както iOS на iPhone, може да си почешеш пластмасовата играчка и да ми се обадиш... Не мразя Samsung и HTC... Мразя Андроид!

87

Мур3

преди 11 години

Сега си купух преди 5,6 месеца Iphone 4S, от който съм напълно доволен батерията не ми пада изобщо така както при android вечерта оставям на 100% сутринта е на 100% не е мръднал и с 1% няма нужда от калибрания и такива глупости игрите и програмите се пиратстват направо от телефона даже нама нужда от компютър една игра дори и да е от 2009 година пак ще се инсталира и няма да каже, че лиценза и е свършил.На камерата нямам 1000 опции, който не ми трябват всичко е *** и прави по-добри снимки.

86

Мур2

преди 11 години

След това разбрах, че се дължи на някакъв bug battery drain не можах да го оправя продадох го, след това си взех GS2, при него проблема беше, че като снима снимките са супер нереални зелените листа изглеждат електрикови.Другият проблем при android, е че пиратстването на програми и игри става доста по-трудно от това на iOS много от вас, който имат знаят как като се инсталира игра, или изхвърля, на началния екран, или има изтекъл лиценз говоря за Gameloft игрите това при iOS го няма.

85

Анонимен

преди 11 години

до 93,кво речи?

84

Мур

преди 11 години

Искам да споделя моето мнение за смарттелефоните като цяло 2010 си купих Vivaz, който имах до 2011 март добре, че един наивник се нави да го купи.След това смених 6 Android телефона за 1 година до 2012 всеки един телефон имаше някакъв дразнещ бъг в systemata, например Galaxy S1 зарежда се на 100% дърпам от контакта става на 98% хиляди калибрирания на батерията смяна на ROM-ове нищо не помогна.След това Evo 3D при него вечерта го оставям на 100% батерия сутринта вече е паднал с 10%.

83

Анонимен

преди 11 години

Сега гледах keynote-a. Официално обявиха, че ретина дисплея на iPhone 5 е 100% sRGB color gamut, което го прави най-прецизния дисплей в мобилната индустрия. А като се сетя, че има хора дето казват, че AMOLED дисплея бил по-добър, хах.

82

Пян Гъ

преди 11 години

До АнонименА бе, отворко, първо изгледай сравнителните клипове в нета за iPhone и Galaxy и тогава дрънкай. Това за корпуса е вярно, да! Но предимствата на iPhone свършват дотук, особено ако говорим за видео клипове и скорост на сваляне. Не ми говори, не ми противоречи, просто ВИЖ СПЕЦИАЛИСТИТЕ КАКВО ГОВОРЯТ. Знам, че е кофти да си вземеш "марка", която не е на особено ниво, но това е положението. То и с немските коли често така се получава. Но пак провери сам и ще видиш! Аре чао и спокойно!

81

GrizDriz

преди 11 години

Noviq iPOD e naistina golqm upgrade!!! mnogo e dobar. Naistina tam skoka e golqm!!!

80

Google it!

преди 11 години

Meanwhile at Apple headquarters