120

martony

преди 11 години

До Селянина с колелоТи сега ли се светна. Има много сериозни кадри, журналисти, и политици, които боядисват в червено общественото мнение по всяка една статия на днес.бг.Пробвай да кажеш нещо за Първанов или Станишев, ако си мъж ;))))

119

селянина с колелото

преди 11 години

В тоя форум само комунисти майна,сигурно сте на щат в столетницата.....палячовци и предатели-давайте минусите.

118

до 141

преди 11 години

Разбираш ли изобщо аргументите на холандците: 1. Държава в която върховенството не е закона , а на мутрите...как да я приемат. 2. Държава при която на съдия сгазил дете на пешеходна пътека наказанието е потупване по рамото, а на рецидивист откраднал вещ на стойност 50 лв - 12 г затвор 3. Държава която не пази никаква тайна на Интерпол... и всички задържани са по сигнал и наблюдение от чужбина 4. Държава в която няма нищо сигурно освен беднотия и безнадежността, където корупцията е норма...

117

martony

преди 11 години

До Дрън-ДрънДобре си го казал!

116

аватар

преди 11 години

Този *** от снимката върна България с 50 г. назад,но и унищожи ГЕРБ,което НЯМА ЛОШО !!! НЕ НА БОЙКОВИЗМА,НЕ НА ДИКТАТУРАТА,НЕ НА МИЛИЦИОНЕРЩИНАТА,САМО НА ИСТИНСКАТА ЕКСПЕРТНОСТ И ИНОВАТОРСКА БЪЛГАРИЯ !!

115

топала

преди 11 години

за смях си ти урко вчера нашляпа русия днес критикуваш холандия скрий се мама в пеща да не се излагаш по вече че с боко наистина станахте за смях

114

Д-ра

преди 11 години

На Холандия и някой си очилат *** на кой е ядосан! Аз съм ядосан на Дянков, че заплатата ми вече 4-върта година е 310 лева,ядосан съм на здравната министърка, че точно преди децата да тръгнат на детска градина направи платени изследванията им, ядосан съм на Борисов, задето ни излага по целият свят,ядосан съм на културният ни министър който не притежава и грам култура,ядосън съм на Тотю който изобщо не поддържа социална политика а геноцид, ядосън съм на Миро мършата за толкова много неща и ...

113

дрън-дрън

преди 11 години

Дянков не мога да го понасям, но за това което направи заслужава поздравления. Крайно време беше някой да се опъне на европейските *** със самочуствие и национално достойнство, както това правят румънците. Друг е въпроса, че това трябваше да го направят президента или премиера. То с нашата пасивност и македонците ни взеха за мезе. Към драскачите във форума - постарайте се да се почуствате малко българи. Повярвайте не сме по-различни от другите народи. Всеки си има или е имал проблеми.

112

Анонимен

преди 11 години

Симеон Дянков. От къде, от нищото ли се пръкна този нагъл очилатко. Роден през 1970 г. Потомък на стар чорбаджийски род. Завършил е елитната ловешка немска гимназия. Според Иван Славков е изпратен да следва във Виенския университет от фондация Знаме на мира на Людмила Живкова. След това се премества в Свободния университет на Западен Берлин, от където през 1991 г. заминава за Питсбърг. Там защитава докторска степен по международни и финансови отношения. По късно става доктор на икономическите науки в Мичиганския университет. През 1995 г. постъпва на работа в Световната банка. Симеон Дянков е женен за американката Керълин Фройнд, с която имат двама сина Андрей и Марко. Семейството ѝ е отеврейски произход с корени от Тимишоара. Съпругата му до пристигането на семейството в България работи във Федералния резерв на САЩ под ръководството на Алън Грийнспан а малко преди преместването им в София получава покана за работа в антикризисния екип на Барак Обама. През февруари 2009 г. Бойко Борисов е на посещение във Вашингтон и посещава централата на Световната банка. Там му представят Дянков и след разговор на четири очи е припознат за свой и нает в екипа му, непосредствено след като е на път да загуби местото си там.

111

Анонимен

преди 11 години

защо този се прави на луд?! докато съществува частното пристанище на руската мафия=лукойл до бургас, където даже бреговата охрана няма достъп, всичкинпрестъпни схеми минават от там, никой няма да ни пусне в шенген, а все друг ще ни е виновен. позор за мутристан.

110

Анонимен

преди 11 години

тръгнал мишока да учи дъртите песове как се гняви кокала

109

Само

преди 11 години

Плаши гаргите.

108

Аз

преди 11 години

Европа има интерес да й пазим границите и с подготовката за Шенген ние вече го правим. Това е нашата цена. Тя е платена. Така че Европа е получила каквото е искала - Шенген така и няма да има за нас

107

Анонимен

преди 11 години

Пърдянков, нЕма се плашиш, като се махнете от властта - и Холандия ще си оттегли възраженията!

106

Цветарка

преди 11 години

Като е свършило търпението на България към Холандия, Дянков да започне да замеря холандците с български домати и БОЙКОтира вноса на холандски цветя! ВСЕКИ НАБРАН БЪЛГАРСКИ ДОМАТ - САБОТАЖ В ХОЛАНДСКАТА ИКОНОМИКА за да може Холандия да се вразуми !

105

Анонимен

преди 11 години

До дИМИТРОВА Защо не сложиме тигана на огъня преди да се е вмирисала,цялата риба ?

104

БУЛЯ

преди 11 години

ДЯНКОВ, МАМА НАЛИ КАЗА ЧЕ ЩЕ НАШЛЯПАМЕ РУСНАЦИТЕ ЗАРАДИ АЕЦ БЕЛЕНЕ???!!! ДАЙ И ТИЯ ДА НАШЛЯПАМЕ И ДА ПРИКЛЮЧВАМЕ И С ТЯХ!!! КАКТО ВИЖДАМ НА ТЕБ ТИ ХАРЕСВА ДА ТЕ ШЛЯПАТ ОТ АМЕРИКА.

103

Анонимен

преди 11 години

На снимката Оли Го Френ

102

Язе

преди 11 години

"Дянков ядосан на Холандия заради Шенген"И Холандия вече тръпне от страх :D

101

Анонимен

преди 11 години

А ДА СТЕ ЧУЛИ НЯКОГА КОМУНИСТ,КОЙТО ГО ХРАНИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ДА Е КАЗАЛ НЕЩОПРЕКО НА КРЕМЪЛ...