9

Аполон

преди 11 години

Мери, ти сам казваШ - "за жени", а не за гейчета. Хайде не се намесвай в женско-мъжките вазиомоотношения

8

Анонимен

преди 11 години

Поредната сексистка статия. Ами за момиченцата, дето дори не са навлезли в пубертета и вярват приказките и търсят принца? За тях какво да кажем?

7

Мери

преди 11 години

Господа Анонимни , май Ви боли от истината иначе нямаше да вдигате толкова много глас :) Статията е за жени , логично , поне някой да ни светне с какви да не се занимава човек.

6

Анонимен

преди 11 години

Мнеее,само жена БИ разбрала такава статия.Щото един мъж почти никога няма да се хване с такава кретенка.Но,пък всичко си има баланс-отговорността не трябва да се превръща в чувство за вина.Защото прекалената вина в един момент избива на самоубийство.Или по-безобидното садомазохизъм в секса.А кой друг освен кръгъл *** би му харесало да го бият с камшик или колан за да се повъзбуди?Изобщо съветите са добри,но наистина са писани от жена за жени.Те имат нужда от такива безумия.

5

Анонимен

преди 11 години

Авторката на статията да си намери някой завалия да я оправи ВЪЗМОЖНО НАЙ БЪРЗО

4

Nina

преди 11 години

Абсолютно вярна статия ! Ще помогне на доста жени ! А вие господа , пораснете !!!

3

edi koi si

преди 11 години

Принципно избягвам да чета подобен род женски глупости,но понеже и аз се смятам повече момче отколкото мъж,а съм на 30 и реших да погледна.....баси тъпизмите. Значи статията определено е написана от жена,жена която е меркантилна,обича вниманието да е изцяло към нея и мъжът за нея е интересен до толкова,че да бъде предизвикателство да му промие мозъка,ако не успее то тя ще го зареже. "Мъжете не трябва да бъдат толкова перфектни и всестранно развити като героите в романите" ахахахахаах верно ли !?

2

Анонимен

преди 11 години

Пак сте преписали нещо от някое американско списание!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1

ined

преди 11 години

Мъжа винаги си остава едно дете, просто играчките му стават по-скъпи.