59

Анонимен

преди 11 години

на София *** в провинцията,а ние ги захранваме с кучета,след 10 г,около София ще пълно с кучкарници,а така дебелите *** ще имат и работа и няма да се оплакват

58

Анонимен

преди 11 години

Killerа - марш в килера !

57

аз

преди 11 години

Няма нищо по-първично и нагло от това да твърдиш, че като си човек имаш приоритет пред животните.

56

Анонимен

преди 11 години

Вече 23 години не могат да решат въпроса с кучетата.Що за държава сме.Печели се яко от това да има кучета по улиците.Издръжката на едно куче в приют струва много по вече на данъкоплатците,от колкото издръжката на едно дете в детска градина.Човешкият живот го изкарват по евтин от живота на кучетата.Абсурд над абсурдите.

55

sauna-bg

преди 11 години

53, Прав си.Тия 25 декара могат да се разделят на 125 парцела по 200 квадратни метра и за милион и триста хиляди да се изгради инфраструктура. Готов квартал за средна класа хора. Къщички сами ще се погрижим, да си построим.Ама - не!

54

Анонимен

преди 11 години

По този начин бездомните кучета никога няма да изчезнат, защото винаги ще има заинтересувани да печелят от тях. Приютите ще стават все повече, парите за издръжка все повече и винаги ще се намират оправдания за всичко. Това е истината. И след 20 години проблемът ще си стои и ще е още по-голям.

53

Анонимен

преди 11 години

Борисов: Фандъкова, събирай такси за синя зона и купувай пържоли на кучетата.

52

бойко би

преди 11 години

хай ши ви и ф матриала, ко ривети бе? а? тез кучкарници за мен ли ги строя а? ми те са хинфраструктура, диверсикатрация на газта, работни места, остров на стабилноз. за кого ги строа? за пашата ли? за маджо ли? за любен гоцев ли? мне. за вас кучета. и за малките ви лаещи дечица. нещо много ви е дълга каишката май а. да спрете да ме плюете по форума че ми цапате реномето и се изслагаме пред хевропейцити.

51

БЪЛГАРИН

преди 11 години

Наистина това е начина. Още 2-3 приюта и половината ще ги приберат. Наред с кастрациите и до 2г. ще се реши проблема.

50

Анонимен

преди 11 години

Кучетата не са диви животни, следователно те трябва да бъдат третирани като вредители или като домашни животни. Ако са вредители да бъдат изтребени, ако са домашни животни да бъдат продадени.

49

за 53

преди 11 години

Не разбираш ситуацията. Целта е, обществото да бъде убедено, чрез изнудване и заплахи, че *** са изключително ценни и хората са виновни много за това, че има *** и те страдат. После на базата на така създадения комплекс да се точат пари от разни организации и да печелят за сметка на цялото общество.

48

Анонимен

преди 11 години

Хобаво е че мислите и за животните, но точно кучетата не са изчезващ вид в България, за разлика от българите. Хората трябва да са преоритет. Постройте приюти за бездомните хора и чак тогава се грижете за кучетата.

47

Анонимен

преди 11 години

Хаха, и гьол няма за тия пари ;)))

46

2000 - 2013

преди 11 години

Колко пари са дадени и предвидени от 2000 до 2012/2013 г. по повод "софийският кучешки проблем"? А колко са здравно-неосигурените в държавата към момента?Кого "осигуряваме" - деца, безработни, болни, здравно-неосигурени, пенсионери...?Какви са приоритетите на ГЕРБ? Хората или животните.

45

Анонимен

преди 11 години

Такива обещания слушам още от времето когато премиера беше кмет. Скоро ще прибереме и кметицата в кучкарника.

44

Анонимен

преди 11 години

За проблема с бездомните кучета са виновни единствено кучкарските организации, които искат да печелят от тях за сметка на данъкоплатците.

43

Анонимен

преди 11 години

Кучетата да ги продават някъде и толкова. Те са като ***, никаква разлика.

42

Анонимен

преди 11 години

НЯМА ПО-ГНУСНО НЕЩО ОТ КУЧКАРИТЕ.

41

СКОТОВЪДИ

преди 11 години

СОФИЙСКА ОБЩИНА4 години управление на Бойко Борисов - Няма завод за отпадъци.3 години управление на ГЕРБ /Фандъкова/ - Няма завод за отпадъци.Имате ли представа колко милиони са източени от София към провинциалните бунища?И защо беше този 7-годишен рев и вой, че няма пари в столицата за нищо?А имате ли представа с колко тонове *** са заринали България?Но ГЕРБ били едва ли не са "светлото, зелено бъдеще на държавата". А знаете ли колко ще ни струват кучкарниците на година?

40

Анонимен

преди 11 години

До oooАбе я марш с тия кучкарски простотии. Само глупости говорите.